Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jednou jsme měli v hodině právnické angličtiny referát o mezinárodně-právní ochraně dětí a spolužačka chtěla vyjádřit situaci, kdy je dítě odebráno rodiči na příkaz soudu slovy: "children were executed by order of court"

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Ja jednou ve skole poradil kamosovi kterej byl zkousenej z AJ slovicek, ze "kačer" se řekne "dz kejčr"......nenavidel me jeste dva roky Posted Image

My jsme na gymplu s kamosema nakecali telocvikarovi, ze slovo míč je prechylene z anglictiny a v originale je to meach :).
Odesláno

TY PARABLBE...POCKEJ AS TE CHYTNU.....nos sebou odedneska mamincino siticko-as ti udelam ze dvou otvoru jeden-at si to mas s cim spichnout

Uklidni se Guru. Jinak zavolam zrizence ZOO.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

My jsme na gymplu s kamosema nakecali telocvikarovi, ze slovo míč je prechylene z anglictiny a v originale je to meach :).

Chudák kluk nevěděl a vy si z něho takhle utahujete :smile_anim:

Jen tak dál :angel:

• Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 6
Odesláno

Chudák kluk nevěděl a vy si z něho takhle utahujete :smile_anim:

Jen tak dál :angel:

Pokud můj příspěvek místní členy pobouřil, což vidím, že asi ano, tak se omlouvám... :crying_anim:
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Žabaři, mě se jednou povedlo někoho ukecat, že největší zvon u sv. Víta je Zikmund a ten menší Hanzelka.

Podotýkám, dospělá a svéprávná osoba z řad mých kolegů, pak si nechte někde opravit hodinky. (Doufám, že to čte.) :suicide_anim:

Upraveno uživatelem mechano
  • Dát hlas 1
Návštěvník pitrs182
Odesláno

Snad to tu nebylo:

Dva bankéři diskutují nad aktualní situací...

"Človeče, po včerejšim propadu na burze,jak jsi spal?"

"Jako malé dítě!"

"To nechápu?"

"Celou noc jsem řval a dvakrát se pos*al"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...