Honza.manta Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2012 132 a už se to zase zvyšuje. Jdu si nalejt, ať mám alibi.
tutek Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 430 na prvni pokus nic moc ale to je tim ze jsem skoro sam v praci a bojim se :-)
etinov Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Jednoduchý návod pro toho, kdo si dal předsevzetí, že v roce 2013 vydělá víc peněz - třeba přes Facebook Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Ve zprávách na Primě dneska byla reportáž z Mostu, že se tamní teplárenské společnosti ztrácí docela velké množství vody z topného okruhu pravděpodobně na jednom sídlišti (Chánov nebo tak nějak ). Voda se prý ztrácí proto, že ji někteří obyvatelé sídliště vypouštějí z radiátorů a používají ji k mytí !!! Dodávka vody od vodárenské společnosti je do domů na sídlišti pozastavena z důvodu neplacení za odběr. Teplárenská prý přistoupí k obarvení vody potravinářským červeným barvivem a tak ať se pak lidi nediví, že budou krapet načervenalí, když se budou mejt i nadále!
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Menšík mě zase dostal. http://www.youtube.com/watch?v=az0h3jfoqTo
Traveller Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Teplárenská prý přistoupí k obarvení vody potravinářským červeným barvivem a tak ať se pak lidi nediví, že budou krapet načervenalí, když se budou mejt i nadále!No nevím, jestli to na hnědočeších bude dost vidět
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 V noci jsem se vzbudil abych si odskočil a všimnul jsem si jak se cikán krade sousedovou zahradou, najednou se od někud objevilsoused a praštil ho lopatou po hlavě až ho zabil. Pak pro něhozačal kopat hrob. Zaraženej jsem se vratil do postele. Manželkase mě ptala miláčku, ty se celej třeseš, co se stalo?' - 'tomuani nebudeš věřit co jsem pravě teď viděl, ta kurva soused mástale moji lopatu!
Duke650 Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2012 Děcka, honem zapojte obvod tak, aby celý stromek začal svítit (kdo si hraje nezlobí) stromekJá to vzdal vždy nejpozději v polovině, načež přišel desetiletý syn a dal to dvakrát po sobě za 182 a 186 ...
VintageLover Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Nejpřesnější watche Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 No na těhdle je aspoň trochu poznat, kolik zrovna je: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olda Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Ukradeno ze Spiegelu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Omluva za všechny nepříjemnosti, přímo od potomka Mayů: https://www.facebook.com/bbdobelgium/app_469434209761328?app_data={%22lang%22%3A%22en%22}
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PepaSFI Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 takhle si američani představujou kafe pro drsňáky. Je vidět že nikdy nepili českýho turka zalejváka bažiňáka z jihlavanky nebo Standard směsi.
Duke650 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Já to vzdal vždy nejpozději v polovině, načež přišel desetiletý syn a dal to dvakrát po sobě za 182 a 186 ...Tudíž jsem se zdravě nasr.l a udělal jsem to za 123 :-)
Olda Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Tudíž jsem se zdravě nasr.l a udělal jsem to za 123 :-)Vsadím se, že nemáš ani §5 z padesátky. Takoví jsou nejhorší.
Duke650 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Vsadím se, že nemáš ani §5 z padesátky. Takoví jsou nejhorší.upřímně přiznám, že nevím o čem píšeš ... že by já o koze a ty o voze?
Doporučené příspěvky