Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:cheers: videl som to ako divadelnú hru, v Švandovo divadle, bola to veľká paráda!

Môžem iba odporúčať. Snáď časom pozriem i filmové spracovanie.

F.

:)

Záběr je z filmu Kdo je tady ředitel od Triera, zajímavá zápletka a docela jsem se v kině nasmál, což se mi u tohohle režiséra zase až tak často nestává ;)

Odesláno (upraveno)

To asi nepotřebuje komentář...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odesláno

Vzhledem k tomu, na jakém webu to bylo umístěno, musím to dát do sekce humor:

Náramek je vyroben z přírodního kaučuku.

Součástí balení je další náramek z nylonu, tak zvaný Nato Strap a speciální hodinářský šroubovák, který umožňuje snadnou výměnu náramků.

....... Nebo se změnilo názvosloví,  a já jsem totálně mimo :-(

Odesláno

Součástí balení je další náramek z nylonu, tak zvaný Nato Strap a speciální hodinářský šroubovák, který umožňuje snadnou výměnu náramků.

No chlape když vím, odkud tohle jde (přišel mi mail s nabídkou), tak to jinam než sem do rubriky nepatří.. :(

Odesláno

nevim proc, ale nejak mi pri cteni toho cancu na jejich strankach okazmite na mysl prisla pamatna fraze ze znameho ceskeho filmu -- VRAT SE DO HROBU...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...