odjinud Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 To budou 2 různý pohřby. To první asi sotva budou Pardubky, podle baráků v pozadí spíš nějaký Balkán. Jinak ti romští králové, ač to vypadá dosti bizardně, to aspoň nějak drželi na uzdě a měli vliv. Dneska je tu hafo cikánů z SK, kteří nemají respekt k ničemu.Jinak zajímavej folklór... Nodop...le, jak vidím tu postel - oni tam tu borku šoupnou bez rakve ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Nodop...le, jak vidím tu postel - oni tam tu borku šoupnou bez rakve ?Asi ne, vpravo mají o zeď opřenej od futrálu dekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Asi ne, vpravo mají o zeď opřenej od futrálu deklHouby dekl-řiká se tomu víčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 ... dýnko ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tohle je bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tohle je bomba. Se tomu všichni smějou ... A VÍTE JAK TU CHUDINKU BUDE RÁNO BOLET HLAVA?!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Se tomu všichni smějou ... A VÍTE JAK TU CHUDINKU BUDE RÁNO BOLET HLAVA?!??Co bolet hlava, ale jakou bude mít žízeň a všechna voda je ve stavu bílých vloček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Intoxikace nebohého savečka je teda výborná zábava. Asi na vás pošlu lidi, co bojují za práva zvířat, zelenou planetu a abstinenci veverek! PS: Úplně jí vidím, jak vystupuje na pódium setkání Anonymních veverek alkoholiček a piští: už týden jsem nesežrala alkoholizované jablíčko! A ostatní veverky hvízdají a křičí Jóó a Bravo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Ahoj, já jsem Chip a jsem zkvašoplodožrout :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Chci videt video! Nekdo odsud...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 To mi připomíná, že jsem před několika lety viděl v zimě policii ve Felicii. Měli nasazené řetězy na zadních kolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 To mi připomíná, že jsem před několika lety viděl v zimě policii ve Felicii. Měli nasazené řetězy na zadních kolech.to aby jim v zimě v zatáčkách neustřelovala prdel......víš, to je snad nad slunce jasný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 To mi připomíná, že jsem před několika lety viděl v zimě policii ve Felicii. Měli nasazené řetězy na zadních kolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 by mě zajímalo jestli na to přišli nebo tam přešlapujou a mudrujou co je špatně když se to neroztáčí a auto sebou divně cloumá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 (upraveno) Ale tak policajne verzie boli so zadnym nahonom jasne uz chapem hehe ze ma to nenapadlo Upraveno 14. března 2015 uživatelem posol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 To mi připomíná, že jsem před několika lety viděl v zimě policii ve Felicii. Měli nasazené řetězy na zadních kolech.Chachachaaaa tak to je dobrý kino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Já bych z toho zase až takové drama nedělal - na soukromém autě má asi zadokolku a nedošlo mu to. Kdyby jste věděli kolik mých kolegů už si nalilo do auta naftu místo benzinu nebo naopak - celý týden jezdíme a tankujeme v práci náklaďáky a elektrocentrály naftou a potom na víkend vlezeme do benzíňáku a neštěstí je hotovo. Mně se to naštěstí ještě nestalo. Ale jeden kolega takhle naopak v pondělí natankoval elektrocentrálu(agregát) a teprve u pokladny mu došlo, že platí 600 litrů benzinu a ne nafty. Takže přes celou Prahu do jeho dílny, tam to všechno vytahal čerpadlem do sudu a zpátky natankovat naftu a hurá na Barandov. Tudíž se vůbec nevyspal, ta sranda ho stála bratru dvacet tisíc a jeho taťka měl naštěstí ještě starou stodvácu, tak měl na rok palivo, ona to zkousla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky