Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

To budou 2 různý pohřby. To první asi sotva budou Pardubky, podle baráků v pozadí spíš nějaký Balkán.

Jinak ti romští králové, ač to vypadá dosti bizardně, to aspoň nějak drželi na uzdě a měli vliv. Dneska je tu hafo cikánů z SK, kteří nemají respekt k ničemu.

Jinak zajímavej folklór...

Nodop...le, jak vidím tu postel - oni tam tu borku šoupnou bez rakve ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Intoxikace nebohého savečka je teda výborná zábava. Asi na vás pošlu lidi, co bojují za práva zvířat, zelenou planetu a abstinenci veverek! :D

PS: Úplně jí vidím, jak vystupuje na pódium setkání Anonymních veverek alkoholiček a piští: už týden jsem nesežrala alkoholizované jablíčko! A ostatní veverky hvízdají a křičí Jóó a Bravo! :D

Odkaz ke komentáři

Já bych z toho zase až takové drama nedělal - na soukromém autě má asi zadokolku a nedošlo mu to. Kdyby jste věděli kolik mých kolegů už si nalilo do auta naftu místo benzinu nebo naopak - celý týden jezdíme a tankujeme v práci náklaďáky a elektrocentrály naftou a potom na víkend vlezeme do benzíňáku a neštěstí je hotovo. Mně se to naštěstí ještě nestalo. Ale jeden kolega takhle naopak v pondělí natankoval elektrocentrálu(agregát)  a teprve u pokladny mu došlo, že platí 600 litrů benzinu a ne nafty. Takže přes celou Prahu do jeho dílny, tam to všechno vytahal čerpadlem do sudu a zpátky natankovat naftu a hurá na Barandov. Tudíž se vůbec nevyspal, ta sranda ho stála bratru dvacet tisíc a jeho taťka měl naštěstí ještě starou stodvácu, tak měl na rok palivo, ona to zkousla.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...