JaRooN Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Co si budem povídat, občas by si ten odtah zasloužili... (vlastní mobilofky):
straspol Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Asi porucha, ale vypada to pekne :-) 11081309_902761213078950_4299353431580076055_n.jpg...můj tajnej sen...
Klotzman Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Tohle je moje oblíbená - asi půl hodiny před nima jsem tam stál já Ale já tu značku regulérně přehlídl, oni to tam postavili nadrzo, dokonce dva kusy.
Povidláček Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 http://www.aktuality.sk/clanok/272515/terorista-je-na-posmech-vyzera-ako-kebab/
financ Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Co si budem povídat, občas by si ten odtah zasloužili... (vlastní mobilofky): 20130628_173557(0).jpg20140509_120120.jpg20140510_181559.jpg Nejsem si jistý, k vodorovnému značení by mělo být i svislé, tedy dopravní značka a ta u fotek od Olympie není.Je spousta takových stání, značku odřízli a na asfaltu to nechali až to časem zmizí
Klotzman Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Je spousta takových stání, značku odřízli a na asfaltu to nechali až to časem zmizíTo mi připomnělo, co jsem u nás nedávno viděl. Na ulici v délce cca 350m byla na zámkové dlažbě přerušovaná čára, která vyznačovala parkovací místa. Někdo vymyslel, že se to musí odstranit a udělali to tím způsobem, že parta 4 chlapů se dvouma naklaďáčkama asi týden ten pás vyzbíječkovávala ven a pak znovu dláždili novýma tvárnicema. Značení bylo široký báj očko 20cm, vybagrovali kvůli tomu pás asi půl metru, po celé délce ulice. Akorát na kanálech nechali mřížky s barvou, tak jsem zvědavej jestli je taky vymění.
Návštěvník Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Ze života východočeské buňky. U Zmizíka na brigádě
Ondoni Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Odesláno 20. března 2015 (upraveno) nejni tenhle wire-lez náhodou Bedjasson? Upraveno 20. března 2015 uživatelem Ondoni
Moty Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Odesláno 20. března 2015 Snad všichni jsme zažili špatný rande, ale tohle je něco ...!! V Anglii vyhlásili soutěž o nejtrapnější první schůzku. Vítězka popsala svůj zážitek. A bezkonkurenčně vyhrála! Řekla, že to bylo uprostřed zimy ... Sněžilo a byl pěkný mráz a kluk ji vzal na lyžování do hor. Byl to denní výlet (ne přes noc). Neznali se ? koneckonců. Byla to zábava, ale nic se celkem nedělo do chvíle, kdy se pozdě odpoledne vydali na cestu domů. Sjížděli autem z kopců, když si postupně začala uvědomovat, že si neměla dávat to extra kafe. Byli asi hodinu daleko od nejbližšího záchodu a v úplné pustině ! S rozpaky se mu svěřila. Společník jí navrhoval, ať to zkusí vydržet,což na chvíli fungovalo. Naneštěstí,kvůli těžkému sněhu a následné pomalé jízdě, se dostala do bodu, kdy už se to nedalo vydržet - a tak buď ke krajnici ... a nebo u jeho auta. Zastavili a ona se rychle odplížila za auto, strhla si kalhoty - a začala. V hlubokém sněhu se jí špatně držela rovnováha, tak se opřela Půlkou zadku o nárazník, aby sebou nepraštila. Společník stál na druhé straně auta a dával pozor na silnici - byl to opravdový gentleman a ani ho nenapadlo se juknout Jediné na co myslela, byla ta úleva v této poněkud ostudné situaci. Nicméně hned jak skončila, začala si být vědoma jiného pocitu. Ohnula se, aby si natáhla kalhoty a zjistila, že je pevně přilepena k tomu nárazníku. Myšlenky na jazyk mrazem přilepený k zábradlí jí vstoupily do hlavy, jak se marně pokoušela oddělit svou kůži od ledového kovu . Rychle začínalo být jasné, že díky extrémní zimě má na krku úplně nový problém. Zděšena trapností situace a přesto si vědoma i humornosti té chvíle, odpověděla na otázku společníka, "proč jí to tak dlouho trvá", že jí bohužel přimrzla jedna půlka k autu a že potřebuje pomoc ! Jak obcházel auto, tak se pokoušela zakrýt svetrem a jak se tak dívala úpěnlivě do jeho očí, on se začal hrozně smát. Ona se také začala hihňat a když se konečně uklidnili, začali to dilema řešit. Čelili v této hystericko - komické situaci opravdovému problému. Oba souhlasili, že potřebují asi něco horkého, aby osvobodili její chladnoucí pozadí ze zajetí ledového kovu ! Mluvíc o tom, co ji původně dostalo do tohoto problému, pochopili, že tímto způsobem jej také musí řešit. Takže, jak se dívala odvráceným směrem, její nový nápadník jí na prvním rande "odčůral" půlku zadku od nárazníku. A jak jejich první "trapné" rande skončilo?!? - Stal se jejím manželem a seděl vedle ní při soutěži, kde bezkonkurenčně vyhrála!!!
Oliver333 Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Odesláno 20. března 2015 ...motám se pracovně několik let kolem čerp. stanic a člověk by nevěřil kolikrát se stane, že zákazník odjede i s hadicí - to myslím naprosto vážně.
petr_cha Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Odesláno 20. března 2015 motám se pracovně několik let kolem čerp. stanic a člověk by nevěřil kolikrát se stane, že zákazník odjede i s hadicí - to myslím naprosto vážně.Ja verim.................. Taky jsem predvedl odjezd i s hadici... A jeste jsem si rikal, proc na me nekdo vod ty pumpy furt tak rve :-) a az kdyz jsem ji objel kolem dokola po odjezdove ceste, tak mi to doslo :-).... od ty doby, jsem to vzdycky kontroloval desetkrat, pac ten pohled toho pumpare bych uz nechtel zazit :-) ...
TomCZ Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Chlap letí do Chicaga a jeho soused je celej vyklepanej, nervózní, tak se ho ptá, jestli se bojí létat.- Ale ne, přeložili mě do Chicaga. To je strašný město - gangy, nasilí, korupce. Vzdyť mě tam zabijou i s celou rodinou.- To si nesmíte tak brát, najdete si dům ve slušný čtvrti, děti dáte do privátní školy, a uvidíte, že to bude dobrý. Já takhle v Chicagu žiju už třicet let.- No tak to se mi trochu ulevilo, a čím se vlastně živíte?- Já? Já jsem pravej zadní střelec na náklaďáku s pivem.
IzTaPa Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Tlumočník zastínil svým výkonem účinkujícíhoVe Švédsku vybírali v pěvecké soutěži zpěváka, který se za zemi zúčastní soutěže Eurovision Song Contest. Hlavní hvězdou večera byl ale nečekaně tlumočník do znakové řeči Tommy Krangh.https://www.youtube.com/watch?v=S0OeBrQBPNc
SCIFI Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Ja verim.................. Taky jsem predvedl odjezd i s hadici... A jeste jsem si rikal, proc na me nekdo vod ty pumpy furt tak rve :-) a az kdyz jsem ji objel kolem dokola po odjezdove ceste, tak mi to doslo :-).... od ty doby, jsem to vzdycky kontroloval desetkrat, pac ten pohled toho pumpare bych uz nechtel zazit :-) ...to vubec nechapu. Kdyz jsi odjel s hadici tak si musel odjet bez zaplaceni ne? Dokud neni pistole ve stojanu tak nejde zaplatit prece.
Doporučené příspěvky