villain83 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 to je slušnej tragéd Ja jen cekal,kdy hodi zada..to snad nejni mozny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Výhodou letního času je, že se dá večer sáňkovat o hodinu déle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Ja jen cekal,kdy hodi zada..to snad nejni mozny!já si právě říkal že by pro něj bylo míň potupný kdyby se snažil slézt a spadl by.Ale jeho nerozhodnost byla stejná jako u mě když lezu do studený vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 pekna torta! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) ...kluci, myslím, že ten kluk není úplně zdravotně - mentálně v pořádku. Porucha koordinace se mi zdá jasná. Proto bych ho nijak nezesměšňoval. IMHO za to zkrátka nemůže. jj, já měl kolegu, co se bál vylézt i na židli...vždycky říkal, že je rád, že nejni ženská bo by měl závrať i v lodičkách na podpadcích...ale když si dal veselý kouř, šplhal po lešení jak orangután Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 este jedna torta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 ...kluci, myslím, že ten kluk není úplně zdravotně - mentálně v pořádku. Porucha koordinace se mi zdá jasná. Proto bych ho nijak nezesměšňoval. IMHO za to zkrátka nemůže.Nesouhlasim, asi si to jako sportovně založenej člověk neumíš představit, ale já myslim že je akorát nemehlo.Tohle taky nejsou mentálové, akorát nikdy nepotřebovali motoricky náročné pohyby, a pak je rozhodí klasická rozcvička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Když se blíží ty velikonoce Sorry, ale tohle třeba mě osobně docela uráží a to jsem myslím toleratní typ. To není černý humor, to je spíš dekadence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Sorry, ale tohle třeba mě osobně docela uráží a to jsem myslím toleratní typ. To není černý humor, to je spíš dekadence.mě to přijde jako klasickej černej humor.... někoho to urazí a jiného to pobaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Kočičí curling Tohle doma s tím naším Sphynxem dělat nemůžu, zadrhával by o parkety...https://www.youtube.com/watch?v=9SPGK2Aur_Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Sorry, ale tohle třeba mě osobně docela uráží a to jsem myslím toleratní typ. To není černý humor, to je spíš dekadence.me to taky prijde v pohode.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Sorry, ale tohle třeba mě osobně docela uráží a to jsem myslím toleratní typ. To není černý humor, to je spíš dekadence.Tak mne se to naopak moc líbí, a vzhledem k tomu, že jsem to pověsil na FB, tak podle lajků vím, že je nás povícero... Kočičí curling Tohle doma s tím naším Sphynxem dělat nemůžu, zadrhával by o parkety...https://www.youtube.com/watch?v=9SPGK2Aur_QJá míval před časem podobnýho zrzavýho zabijáka, a tomu se klouzání po linu taky móóóc líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 V čem je problém? Sorry, ale tohle třeba mě osobně docela uráží a to jsem myslím toleratní typ. To není černý humor, to je spíš dekadence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Čištění WC kočkou 1. Otevřte víko WC a nalijte dovnitř asi 1/2 šálku spec. šamponu pro zvířata.2. Vezměte Vaši kočku do náručí a hlaďte ji, zatímco se opatrně pohybujete směrem k WC.3. V příhodném okamžiku vhoďte kočku do záchodové mísy a okamžitě přiklopte víko. Možná by bylo lepší si na víko hned stoupnout.4. Kočka nyní začne samostatně s čištěním, přičemž bude produkovat velké množství pěny. Hlasitými zvuky z WC se nenechte mýlit, Vaše kočka si to užívá.5. Nyní použijte několikrát splachovadlo, kvůli "Power-wash" a abyste dokonale spláchli nečistoty.6. Zůstaňte stát na víku WC a poproste někoho, aby otevřel domovní dveře. Ujistěte se, zda se mezi WC a domovními dveřmi nenachází žádná osoba.7. Potom s dostatečným odstupem a co možná nejrychleji odklopte víko WC. Kožich kočky bude na základě její značné rychlosti proudem vzduchu vyfénován do sucha.8. Záchod i kočka jsou tímto opět zářivě čistí. Představuji si to v barvách. Jen bych se potom asi kočičce nějakou dobu vyhýbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Sorry, ale tohle třeba mě osobně docela uráží a to jsem myslím toleratní typ. To není černý humor, to je spíš dekadence.taky si myslím že je to vcelku hodně povedej joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Přijde chlápek do trafiky pro cigára, trafikant mu je prodá a borec čte varování: Kouření způsobuje impotenci.Chvilku přemýšlí a pak povídá: "Prosím vás, nemáte ty s tou rakovinou?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky