Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

...kluci, myslím, že ten kluk není úplně zdravotně - mentálně v pořádku. Porucha koordinace se mi zdá jasná. Proto bych ho nijak nezesměšňoval. IMHO za to zkrátka nemůže.

jj, já měl kolegu, co se bál vylézt i na židli...vždycky říkal, že je rád, že nejni ženská bo by měl závrať i v lodičkách na podpadcích...ale když si dal veselý kouř, šplhal po lešení jak orangután

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...kluci, myslím, že ten kluk není úplně zdravotně - mentálně v pořádku. Porucha koordinace se mi zdá jasná. Proto bych ho nijak nezesměšňoval. IMHO za to zkrátka nemůže.

Nesouhlasim, asi si to jako sportovně založenej člověk neumíš představit, ale já myslim že je akorát nemehlo.

Tohle taky nejsou mentálové, akorát nikdy nepotřebovali motoricky náročné pohyby, a pak je rozhodí klasická rozcvička

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale tohle třeba mě osobně docela uráží a to jsem myslím toleratní typ. To není černý humor, to je spíš dekadence.

Tak mne se to naopak moc líbí, a vzhledem k tomu, že jsem to pověsil na FB, tak podle lajků vím, že je nás povícero... :)

Kočičí curling  :lol2: Tohle doma s tím naším Sphynxem dělat nemůžu, zadrhával by o parkety...

https://www.youtube.com/watch?v=9SPGK2Aur_Q

Já míval před časem podobnýho zrzavýho zabijáka, a tomu se klouzání po linu taky móóóc líbilo... :goof:

Odkaz ke komentáři

Čištění WC kočkou

1. Otevřte víko WC a nalijte dovnitř asi 1/2 šálku spec. šamponu pro zvířata.

2. Vezměte Vaši kočku do náručí a hlaďte ji, zatímco se opatrně pohybujete směrem k WC.

3. V příhodném okamžiku vhoďte kočku do záchodové mísy a okamžitě přiklopte víko. Možná by bylo lepší si na víko hned stoupnout.

4. Kočka nyní začne samostatně s čištěním, přičemž bude produkovat velké množství pěny. Hlasitými zvuky z WC se nenechte mýlit, Vaše kočka si to užívá.

5. Nyní použijte několikrát splachovadlo, kvůli "Power-wash" a abyste dokonale spláchli nečistoty.

6. Zůstaňte stát na víku WC a poproste někoho, aby otevřel domovní dveře. Ujistěte se, zda se mezi WC a domovními dveřmi nenachází žádná osoba.

7. Potom s dostatečným odstupem a co možná nejrychleji odklopte víko WC. Kožich kočky bude na základě její značné rychlosti proudem vzduchu vyfénován do sucha.

8. Záchod i kočka jsou tímto opět zářivě čistí.

:gora:  :lol2:  :lol2:

Představuji si to v barvách. Jen bych se potom asi kočičce nějakou dobu vyhýbal.

Odkaz ke komentáři

Přijde chlápek do trafiky pro cigára, trafikant mu je prodá a borec čte varování: Kouření způsobuje impotenci.
Chvilku přemýšlí a pak povídá: "Prosím vás, nemáte ty s tou rakovinou?"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...