klobadysek Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Jedna z mého oboru, jinak taková klasická ruská honička, ale pátá minuta mě trochu rozsekla Tvůj obor je vození aut na nákladáku, nebo házení kamenů do oken? Ale je vidět, že Rusové jsou mistry improvizace - kameny mrštěné proti jedoucímu vozidlu jistě poškodí čelní sklo a znemožní řidiči přinejmenším výhled, dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Šutry do okna a jízda v protisměru VEDLE kamionu.....to by mne asi nenapadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) GoT vs. SWsorry za divno formát Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pillow Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 LOL Asi proto je GoT "jenom" serial... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Můj syn dostal ve škole úkol. Otázka na které se zasekl zněla "2 možnosti, jak předejít neplánovanému těhotenství?"... Upřímně jsem si myslel, že když mu poradím, tak dostane dobrou známku. Bohužel jeho učitelka nesouhlasila s odpověďmi "Vym*dej ji do zadku" a "Vystříkej se ji na kozy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Chudák Theon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 http://www.novinky.cz/ekonomika/367944-slovensti-poslanci-chteji-zakazat-kazitka-ktera-pry-zamerne-nici-spotrebice-po-zaruce.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Můj syn dostal ve škole úkol. Otázka na které se zasekl zněla "2 možnosti, jak předejít neplánovanému těhotenství?"...Upřímně jsem si myslel, že když mu poradím, tak dostane dobrou známku.Bohužel jeho učitelka nesouhlasila s odpověďmi "Vym*dej ji do zadku" a "Vystříkej se ji na kozy". :lol2: :lol2: dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Dokoukal jsem to do 7.30.......tak slabou stand-up comedy jsem ještě neviděl. Jednou budu děsně našvanej, až mi těch sedm a půl minuty bude chybět.....fakt hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Já viděl dalších jeho asi 5 videí, je pravda že se občas opakuje, ale mě se to líbí úpřímně jsem se nasmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Já vydržel necelý tři minuty, to se fakt nedalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Dokoukal jsem to do 7.30.......tak slabou stand-up comedy jsem ještě neviděl. Jednou budu děsně našvanej, až mi těch sedm a půl minuty bude chybět.....fakt hrůzaPublikum se tim ocividne bavi, tak proc ne? Pokud jsi nekdy videl nejake slovenske televizni porady (zejmena jejich nizkorozpoctove sitcomy) nebo reality show (alkoholicka se snazi ozenit mentalne retardovaneho syna nebo rodice se hadaji v soudni sini o vlastni deti) neboj jen reklamy (velky uspech ma kresleny cikan se zlatym retezem propagujici mobilni sluzby), musi ti byt jasne, ze i pres blizkost geografickou s historickou mame holt odlisne vnimani zabavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Publikum se tim ocividne bavi, tak proc ne? Pokud jsi nekdy videl nejake slovenske televizni porady (zejmena jejich nizkorozpoctove sitcomy) nebo reality show (alkoholicka se snazi ozenit mentalne retardovaneho syna nebo rodice se hadaji v soudni sini o vlastni deti) neboj jen reklamy (velky uspech ma kresleny cikan se zlatym retezem propagujici mobilni sluzby), musi ti byt jasne, ze i pres blizkost geografickou s historickou mame holt odlisne vnimani zabavy No nevim o tom ze by se na Slovensku tocily Babovresky, Kamenaky a podobne skvosty.... Mame toho vic spolecneho nez rozdilneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Dokoukal jsem to do 7.30.......tak slabou stand-up comedy jsem ještě neviděl. Jednou budu děsně našvanej, až mi těch sedm a půl minuty bude chybět.....fakt hrůza Seš borec - já dal asi 3 minuty. To mu za to platí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Jestli někdo zaregistroval tu ,,akci''s Lounovou, tak pochopí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jestli někdo zaregistroval tu ,,akci''s Lounovou, tak pochopí? A nějakej link pro ty, co to nezaregistrovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Jeremy: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/315707/lounova-otevrela-seminar-pro-hvezdy-a-internet-z-ni-ma-srandu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky