Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Jedna z mého oboru, jinak taková klasická ruská honička, ale pátá minuta mě trochu rozsekla  :lol2:

Tvůj obor je vození aut na nákladáku, nebo házení kamenů do oken?  :clap:

Ale je vidět, že Rusové jsou mistry improvizace - kameny mrštěné proti jedoucímu vozidlu jistě poškodí čelní sklo a znemožní řidiči přinejmenším výhled, dobrý nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj syn dostal ve škole úkol. Otázka na které se zasekl zněla 

"2 možnosti, jak předejít neplánovanému těhotenství?"...

Upřímně jsem si myslel, že když mu poradím, tak dostane dobrou známku.

Bohužel jeho učitelka nesouhlasila s odpověďmi "Vym*dej ji do zadku" a "Vystříkej se ji na kozy".

Odkaz ke komentáři

Můj syn dostal ve škole úkol. Otázka na které se zasekl zněla 

"2 možnosti, jak předejít neplánovanému těhotenství?"...

Upřímně jsem si myslel, že když mu poradím, tak dostane dobrou známku.

Bohužel jeho učitelka nesouhlasila s odpověďmi "Vym*dej ji do zadku" a "Vystříkej se ji na kozy".

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:  dost dobrý.

Odkaz ke komentáři

Dokoukal jsem to do 7.30.......tak slabou stand-up comedy jsem ještě neviděl. Jednou budu děsně našvanej, až mi těch sedm a půl minuty bude chybět.....fakt hrůza

Publikum se tim ocividne bavi, tak proc ne? Pokud jsi nekdy videl nejake slovenske televizni porady (zejmena jejich nizkorozpoctove sitcomy) nebo reality show (alkoholicka se snazi ozenit mentalne retardovaneho syna nebo rodice se hadaji v soudni sini o vlastni deti) neboj jen reklamy (velky uspech ma kresleny cikan se zlatym retezem propagujici mobilni sluzby), musi ti byt jasne, ze i pres blizkost geografickou s historickou mame holt odlisne vnimani zabavy :)

Odkaz ke komentáři

Publikum se tim ocividne bavi, tak proc ne? Pokud jsi nekdy videl nejake slovenske televizni porady (zejmena jejich nizkorozpoctove sitcomy) nebo reality show (alkoholicka se snazi ozenit mentalne retardovaneho syna nebo rodice se hadaji v soudni sini o vlastni deti) neboj jen reklamy (velky uspech ma kresleny cikan se zlatym retezem propagujici mobilni sluzby), musi ti byt jasne, ze i pres blizkost geografickou s historickou mame holt odlisne vnimani zabavy :)

No nevim o tom ze by se na Slovensku tocily Babovresky, Kamenaky a podobne skvosty.... Mame toho vic spolecneho nez rozdilneho

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...