Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ještě k těm opráskům. Ti medvídci vždycky říkali "Pojďte pane, budeme si hrát".

Ten pán ze SAW oběti vítal větou "I want to play a game". Tam je ten vtip pro mě - jakože není hra jako hra.

Upraveno uživatelem kopis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, za mě jsou celý Oprásky tak nějak debilní... už jen to číst ten prapodivnej jazyk mě unavuje...

Citace z dávno zapomentého Saw, který většina lidí ani neviděla, jsou jen další ukázkou jejich amatérizmu.

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

.

Hmmm

Tohle mi udělal kamarád s omegou mé lepší poloviny, jen tou boční šínou pod boudou a za přední blatník. No a já se vrátil domů, vracel klíčky od půjčeného vozu se slovy "Máš na autě takovou drobnou pojistnou událost, ale já jsem neboural a v té chvíli ani v autě nebyl." Že jsem radši nemlčel nebo ještě lépe nejel tramvají. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

" systém bude aktivní pouze v případech nouze."   to je jako u lokalizace mobilu...

Za pět let bude obdobný zákon sloužící "pouze" pro záchranu životů v podobě čipu u každého ovčana :D :D

odkaz na článek: Všechna nová auta budou povinně vybavena systémem Ecall

Snáď zrovna ty neveríš na iluminátov? :D Neboj, takéto niečo sa nikdy nebude používať na bonzovanie prekročenia rýchlosti apod.

Nech nie som OT, jedna písomka:

post-957-0-23827700-1430248689_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes mě pobavil zákazník, "objednal" si fejky Subů, jeho "kamarád" mu prý vysvětlil, že se to dělá na stejné lince, jen to kradou zaměstnanci a prodávají, prý je to stejné jako s doutníky na Kubě....a hlavně měl dobrý pocit z toho, že ušetřil skoro 200k...asi fakt dobrý kamarád...vysvětlit si to nenechal...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...