tommas4 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Asi pomalu chápu, vysvětlete mi někdo prosím asociaci mezi10 let starým americkým hororem+50 let starým českým animákem+obrázky z české historie fakt to nechápu, tentokrát jak vážně ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak snad nemusí mít kreslenej vtip nějakej složitej syžet...? Prostě v roce 1965 si medvědi hráli na hever, zatímco teď, kdyby si ty medvědi hráli, tak si budou hrát takhle blbě. Má to všecko, co to má mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak možná kdyby tam dali do spodní části dataci, tak to nejni takový IQ test...teď už jsem se tomu zasmál i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 To jste mi pomohli, stejně jsem to nepochopil jestli to nebude tím že se na horory nedívám, v noci pak nespím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Některý medvědí hrátky byly náhodou taky dost vostrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Nekup to.http://www.thewatchery.com/detail.asp?iq=1&bo_products_variance_id=260046 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Domácí financeTak to je dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Nekup to.http://www.thewatchery.com/detail.asp?iq=1&bo_products_variance_id=260046A to jsem Tě měl za soudnýho .................. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Maj dvoje, mám ti je taky rovnou vzít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tomu říkám stroj času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) . Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Maj dvoje, mám ti je taky rovnou vzít?k Sak za tech 1000babek je to zadarmo,mrkej na list price? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Jsou hezké - škoda že mají průměr jenom 52mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 ja celkem muzu Ladiza.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Ještě k těm opráskům. Ti medvídci vždycky říkali "Pojďte pane, budeme si hrát".Ten pán ze SAW oběti vítal větou "I want to play a game". Tam je ten vtip pro mě - jakože není hra jako hra. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem kopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Nevím, za mě jsou celý Oprásky tak nějak debilní... už jen to číst ten prapodivnej jazyk mě unavuje... Citace z dávno zapomentého Saw, který většina lidí ani neviděla, jsou jen další ukázkou jejich amatérizmu. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 . HmmmTohle mi udělal kamarád s omegou mé lepší poloviny, jen tou boční šínou pod boudou a za přední blatník. No a já se vrátil domů, vracel klíčky od půjčeného vozu se slovy "Máš na autě takovou drobnou pojistnou událost, ale já jsem neboural a v té chvíli ani v autě nebyl." Že jsem radši nemlčel nebo ještě lépe nejel tramvají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 " systém bude aktivní pouze v případech nouze." to je jako u lokalizace mobilu...Za pět let bude obdobný zákon sloužící "pouze" pro záchranu životů v podobě čipu u každého ovčana :Dodkaz na článek: Všechna nová auta budou povinně vybavena systémem Ecall Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 " systém bude aktivní pouze v případech nouze." to je jako u lokalizace mobilu...Za pět let bude obdobný zákon sloužící "pouze" pro záchranu životů v podobě čipu u každého ovčana :Dodkaz na článek: Všechna nová auta budou povinně vybavena systémem Ecall Snáď zrovna ty neveríš na iluminátov? Neboj, takéto niečo sa nikdy nebude používať na bonzovanie prekročenia rýchlosti apod. Nech nie som OT, jedna písomka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Dnes mě pobavil zákazník, "objednal" si fejky Subů, jeho "kamarád" mu prý vysvětlil, že se to dělá na stejné lince, jen to kradou zaměstnanci a prodávají, prý je to stejné jako s doutníky na Kubě....a hlavně měl dobrý pocit z toho, že ušetřil skoro 200k...asi fakt dobrý kamarád...vysvětlit si to nenechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky