Klotzman Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Ted jsem cetl na novinkach, ze budeme muset povelem eu vzit 525 uprchliku. Tak se hlasim, bral bych jednoho k sekacce, jednoho jako majordoma a nejakou peknou uprchlici jako samicku pro domacnost! Nevite kde se dela pořadník? HasicTady je máš, majordomus, kterej ti všecko řádně vohlídá, ten druhej má se sekáním fakt zkušenosti, no a to kotě vpravo má přece vyloženě šukavý voči a domácnost ti vymete do mrtě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Koltzman - :-)))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 já si vezmu dva, ale jak říkám - kapr je kapr............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Tady je máš, majordomus, kterej ti všecko řádně vohlídá, ten druhej má se sekáním fakt zkušenosti, no a to kotě vpravo má přece vyloženě šukavý voči a domácnost ti vymete do mrtě.Ja chci vice mokka , ne black kofee! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Tričko pro výuku psaní všemi deseti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Teď je jasné, proč jsem se nikdy nenaučil psát všemi deseti. Neměl jsem správnou klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 (upraveno) Nedavno to tu bylo, ale myslim ze bez toho "vysvetleni" Edit chybka Upraveno 13. května 2015 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Koukám, že Slováci to ještě vylepšili... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Teda vzdycky jsem si myslel, ze takovy ty miminkovsky sceny z americkejch filmu jsou prehnany. Do dnesniho rana, kdy se mi dcera pri prebalovani nejdriv posrala dva metry daleko a kdyz jsem to pak pod tim pultem utiral, hodila mi jeste jednu davku na hlavu. Vypadam jak ten chlapek z Jurskyho parku, jak tam tahal ten Jeep.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 měl ses vyfotit, pak by to byla ještě větší prča:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Micey a co hodinky cos měl na ruce, budeš je teď někdy prodávat? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Teda vzdycky jsem si myslel, ze takovy ty miminkovsky sceny z americkejch filmu jsou prehnany. Do dnesniho rana, kdy se mi dcera pri prebalovani nejdriv posrala dva metry daleko a kdyz jsem to pak pod tim pultem utiral, hodila mi jeste jednu davku na hlavu. Vypadam jak ten chlapek z Jurskyho parku, jak tam tahal ten Jeep..a určitě jí to přišlo hrozně vtipný viď?já sem byl maloemdžejem jenom pochcán. Po delšim pozorování se dá odhadnout jestli chystá nějakej přídavek nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Jasna, ony maj ty Bally takovou komplikovanou lunetu, spousta zahybu.. Nene, hodinky nastesti jeste spaly. No, nervala, takze asi jo.. Upraveno 14. května 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 tohle určitě znáte, ale ta další videa taky nemaj chybu birth defect spongy blue part Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Neco pro priznivce gay literatury a vypasovanejch kytickovych kosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Neco pro priznivce gay literatury a vypasovanejch kytickovych kosil BS - ti dva, co bydli u nas v ulici jsou znacne vypaseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Klotzman - no tak to je zářez, se du přebalit :-))))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky