Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ted jsem cetl na novinkach, ze budeme muset povelem eu vzit 525 uprchliku. Tak se hlasim, bral bych jednoho k sekacce, jednoho jako majordoma a nejakou peknou uprchlici jako samicku pro domacnost! Nevite kde se dela pořadník? Hasic

Tady je máš, majordomus, kterej ti všecko řádně vohlídá, ten druhej má se sekáním fakt zkušenosti, no a to kotě vpravo má přece vyloženě šukavý voči a domácnost ti vymete do mrtě.

post-3688-0-68569700-1431523755_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda vzdycky jsem si myslel, ze takovy ty miminkovsky sceny z americkejch filmu jsou prehnany. Do dnesniho rana, kdy se mi dcera pri prebalovani nejdriv posrala dva metry daleko a kdyz jsem to pak pod tim pultem utiral, hodila mi jeste jednu davku na hlavu. Vypadam jak ten chlapek z Jurskyho parku, jak tam tahal ten Jeep..

Odkaz ke komentáři

Teda vzdycky jsem si myslel, ze takovy ty miminkovsky sceny z americkejch filmu jsou prehnany. Do dnesniho rana, kdy se mi dcera pri prebalovani nejdriv posrala dva metry daleko a kdyz jsem to pak pod tim pultem utiral, hodila mi jeste jednu davku na hlavu. Vypadam jak ten chlapek z Jurskyho parku, jak tam tahal ten Jeep..

a určitě jí to přišlo hrozně vtipný viď?

já sem byl maloemdžejem  jenom pochcán. Po delšim pozorování se dá odhadnout jestli chystá nějakej přídavek nebo ne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...