Tondaa73 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Myslím, že si stačí prohlédlout jakékoliv 2-3 vlákna, a sloník se ukáže... :-)))
mondeo2 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 jakej sloník ,,??? jsem asi o něco přišel..................
Lobber Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 To byl ale kokos, takhle jsem se dlouho nezasmál ... aneb, jak se stát selebritou přes noc ...Jooo... U toho konecnyho vysvettlovani jsem chc*pal smichy :0D Tohle je dobrej pohadkar
ggrand Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Jaký pohádkář? Dyť neumí do pěti napočítat. Doma si řekli, že je to vůl, ale nepotopí ho, tak vymysleli za něj nesmysl, aby neměl průser a on to jen opakoval. Prostě dement.
filo-boxer Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 ... Prostě dement.Zkus si nejdrive zjistit co to je demence, nez se s ni priste zacnes ohanet.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Jaký pohádkář? Dyť neumí do pěti napočítat. Doma si řekli, že je to vůl, ale nepotopí ho, tak vymysleli za něj nesmysl, aby neměl průser a on to jen opakoval. Prostě dement.Ještě ze je blbej, kdyby nebyl a "hodil si to" ( sebevražda) přestal by to byt humor a hledal by se viník
moco Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Uz jsem někde videl titulek, ze kluk utekl ze školy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frygo Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Víte proč mají policajti kulatou služebnu??? Aby je nikdo nepřepadl za rohem...... :-)
Frygo Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Víte jak poznáte nejbohatšího somálce ve vesnici??? Má okolo pasu zlaté hodinky.... :-)
Frygo Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 No, ale snažil se........ to se musí nechat....... Je trochu jednodušší.
StefanM Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 No, ale snažil se........ to se musí nechat....... Je trochu jednodušší. Asi ako tie vtipy co si napisal. Prepac, nemyslim to osobne, len mi to nedalo.
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Spíš je mi toho kluka líto a že ho budete "prát" i tady bych nečekal.
Tondaa73 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 A čeho ti je přesně líto....toho, že je pomalejší, nebo toho, že nemá problém okrást vlastní babičku?Kdyby byl takový osel, jakého ze sebe dělal, tak do toho učňáku ani nenastoupil......
villain83 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Spíš je mi toho kluka líto a že ho budete "prát" i tady bych nečekal.Tohle je holt odvracena strana socialnich siti,ale neboj,za par mesicu si na to nikdo nevzpomene...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Klukovi prostě nebylo shůry dáno. Tohle určitě nebyla první kravina, kterou provedl. U takových lidí nelze ukradení řetízku babičce považovat za asociální chování (stejně jako u malých dětí). Prostě na posouzení takových činů nemají aparát. Nepomáhá trestání (příště holt neukradne řetízek babičce - to se nesmí, ale ukradne spolužákovi kolo - o tom ještě nikdo nemluvil, že by se to nesmělo. Jeho rodina to s ním jistě měla, má a hlavně ještě bude mít hodně těžké. A proč by nenastoupil do učňáku? Jeho rodiče určitě taky chtějí, aby z něj něco bylo.
villain83 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Presne tak,kluk je evidentne jednoduchej,placal nesmysly a ted si z toho delaj lidi prdel,ja bych to nedramatizoval...
JaRooN Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Spíš je mi toho kluka líto a že ho budete "prát" i tady bych nečekal.A že tady všichni "perou" slonika, to ti vůbec nevadí?
Tondaa73 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Klukovi prostě nebylo shůry dáno. Tohle určitě nebyla první kravina, kterou provedl. U takových lidí nelze ukradení řetízku babičce považovat za asociální chování (stejně jako u malých dětí). Prostě na posouzení takových činů nemají aparát. Nepomáhá trestání (příště holt neukradne řetízek babičce - to se nesmí, ale ukradne spolužákovi kolo - o tom ještě nikdo nemluvil, že by se to nesmělo. Jeho rodina to s ním jistě měla, má a hlavně ještě bude mít hodně těžké. A proč by nenastoupil do učňáku? Jeho rodiče určitě taky chtějí, aby z něj něco bylo.Nechci se dohadovat.....jen dodám, že kdyby se jeho chování odvíjelo od Tvého scénáře, tak ten učňák prostě není schopen dodělat. V žádném případě by nemohl dělat samostatného kuchaře s hmotkou.
JaRooN Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 No vždyť jeho životním snem je dělat jen pomocného kuchaře, aby neměl žádnou zodpovědnost a aby mohl krást zboží, které bude mít na hmotce šéfkuchař...
siwi Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Nechci se dohadovat.....jen dodám, že kdyby se jeho chování odvíjelo od Tvého scénáře, tak ten učňák prostě není schopen dodělat. V žádném případě by nemohl dělat samostatného kuchaře s hmotkou. Ono taky není nikde psáno, že samostatného kuchaře s hmotkou někdy dělat bude. Stejně tak nevíme, jestli ten učňák dodělá. Jisté je jen to, že zejména na učňácích (ale nejen tam) podobné děti jsou. A věř, že to tam nemají jednoduché.
Doporučené příspěvky