Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ono to má i pokračování

6:30

Jdeme si pořídit snídani. Dloubeme pampelišky a trháme jetel. Musíme je stihnout urvat ještě orosené přírodní vodou, než zaútočí zákeřné chemtrails.

6:50

Vyrábím osvěžující nápoj ze zeleného ječmene, ale zdechne mi mixer. Jdu vzbudit manžela, zatímco děcko se dožaduje ?trávy?. Musíme zapracovat na slovní zásobě, aby mě nezavřeli.

7:10

Šmudlám smoothies ze špenátu a ječmene ručně, protože má snaha vzbudit muže tak brzy skončila fiaskem a teoretickým rozvodem.

7:40

Hledám falešné potvrzení o provedeném očkování a snažím se utřít z ratolesti zbytky brčálově zelené tekutiny. Mezi řezáky lovím poslední zbytky jetele a vyrážíme do školky.

8:40

Mám klid, protože manžel konečně vypadl z domu. Tvářil se rozmrzele a nevyspale. Dopíjím zbytky smoothies a věnuji se vlastnímu sebevzdělávání. Zjišťuji, že každou rakovinu lze vyléčit pampeliškami! Škoda, že nikdo z nás žádnou rakovinu nemá, mohla bych si tvrzení ověřit v praxi.

10:40

Uklízím domácnost za pomoci čistícího prostředku s příjemnou chlórovou vůní. Občas si loknu a uznávám, že jsem špatný pacient. Nedodržuji přesně protokol.

11:25

Vracím se z toalety se sítkem plným parazitů. Startuji Facebook, abych se začerstva o svůj nález podělila. Všichni mě litují a zároveň peskují, že léčbu zanedbávám. Zítra přidám na koncentraci, koupelna i má střeva jsou v hrozně špatném stavu.

12:30

K obědu si dávám zbytky lehce povadlých pampelišek zalitých kokosovým olejem.

12:32

Jdu znovu na záchod. Střeva jsou svině.

15:30

Vracím se z toalety, umyju si řiťku a pičku a spěchám do školky.

16:30

Jsem doma. Děcko pláče a trochu hoří. Beru čerstvý česnek a vkládám mu ho do zadečku. Pláče ještě víc. Jasná známka, že léčba zabírá.

17:00

Beru další dávku CDS2 a raději přidávám, abych byla zdravá. Vrací se muž a má hlad. Blbec. Cestou z práce je spousta luk a polí, mohl se také někde nažrat.

17:15

Naštvaná mu ohřívám sójový páreček. Jen čuchne, práskne příborem a pak dveřmi. Co říkal, jsem dobře neslyšela. Asi něco o klíči? Snad se ještě vrátí. Jdu na Facebook, abych věděla, jaký dojem jsem učinila fotkami svých parazitů. Prda! Všichni mi to záviděli.

19:15

Ukládám děcko do postýlky. Je podivně tiché. Čtu mu úryvky z životopisu Jima Humbla. Alespoň budu mít večer klid. Ne a ne usnout. Nasazuji větší kalibr. Staré české báje a pověsti Ludmily Elekové zabírají za pár minut. I mně se klíží víčka.

23:00

Vrací se manžel a probudí mě z neklidného spánku plného oživlých injekčních stříkaček. Je cítit pivem, cigaretovým dýmem a uzenými klobásami. Nemám sílu mu vysvětlovat, že se dobrovolně zabíjí. Nechám to na ráno. Bude rád, že mám starost o jeho zdraví.

1:00

Usínám. Zdá se mi, že mě zadarmo fotografuje Ota Nepilý. Byl to krásný den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ad ty esoterní sra*ky - poměrně pobavilo, jako člověka, co se řady uvedených kravin účastnil (hledání parazitů, zapper/plasma, MMS/CDS, Jim Humble, bioinformační přípravky, smoothies, zel. ječmen, dýchání prány (naposled o víkendu - jo to bylo prány! :-), kauza chemtrails atd. ) ) a jako takovému mi tam silně chybí BigBrother fobie - rozhodně ne Google, natož FB! :-)

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

ad ty esoterní sra*ky - poměrně pobavilo, jako člověka, co se řady uvedených kravin účastnil (hledání parazitů, zapper/plasma, MMS/CDS, Jim Humble, bioinformační přípravky, smoothies, zel. ječmen, dýchání prány (naposled o víkendu - jo to bylo prány! :-), kauza chemtrails atd. ) ) a jako takovému mi tam silně chybí BigBrother fobie - rozhodně ne Google, natož FB! :-)

No počkej, co mezitím vším dělá smoothies? Já ho - stejn? jako fresh - miluju, piju skoro denně a vůbec jsem doteď netušil, že dělám něco děsně in/out :D - prostě mi to chutná... Nebo ten výraz znamená ještě něco jiného?

Odkaz ke komentáři

Tak vona tam smoothie zmiňovala a je fakt, že mezi borcema na zdravou výživu jsou in. Pít se to dá, ale komu to vyloženě chutná, s tím je to už špatný :-)

Tak vona tam smoothie zmiňovala a je fakt, že mezi borcema na zdravou výživu jsou in. Pít se to dá, ale komu to vyloženě chutná, s tím je to už špatný :-)

Stačí, stačí, je mi to jasný! :D

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...