OLine Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ono to má i pokračování 6:30 Jdeme si pořídit snídani. Dloubeme pampelišky a trháme jetel. Musíme je stihnout urvat ještě orosené přírodní vodou, než zaútočí zákeřné chemtrails. 6:50 Vyrábím osvěžující nápoj ze zeleného ječmene, ale zdechne mi mixer. Jdu vzbudit manžela, zatímco děcko se dožaduje ?trávy?. Musíme zapracovat na slovní zásobě, aby mě nezavřeli. 7:10 Šmudlám smoothies ze špenátu a ječmene ručně, protože má snaha vzbudit muže tak brzy skončila fiaskem a teoretickým rozvodem. 7:40 Hledám falešné potvrzení o provedeném očkování a snažím se utřít z ratolesti zbytky brčálově zelené tekutiny. Mezi řezáky lovím poslední zbytky jetele a vyrážíme do školky. 8:40 Mám klid, protože manžel konečně vypadl z domu. Tvářil se rozmrzele a nevyspale. Dopíjím zbytky smoothies a věnuji se vlastnímu sebevzdělávání. Zjišťuji, že každou rakovinu lze vyléčit pampeliškami! Škoda, že nikdo z nás žádnou rakovinu nemá, mohla bych si tvrzení ověřit v praxi. 10:40 Uklízím domácnost za pomoci čistícího prostředku s příjemnou chlórovou vůní. Občas si loknu a uznávám, že jsem špatný pacient. Nedodržuji přesně protokol. 11:25 Vracím se z toalety se sítkem plným parazitů. Startuji Facebook, abych se začerstva o svůj nález podělila. Všichni mě litují a zároveň peskují, že léčbu zanedbávám. Zítra přidám na koncentraci, koupelna i má střeva jsou v hrozně špatném stavu. 12:30 K obědu si dávám zbytky lehce povadlých pampelišek zalitých kokosovým olejem. 12:32 Jdu znovu na záchod. Střeva jsou svině. 15:30 Vracím se z toalety, umyju si řiťku a pičku a spěchám do školky. 16:30 Jsem doma. Děcko pláče a trochu hoří. Beru čerstvý česnek a vkládám mu ho do zadečku. Pláče ještě víc. Jasná známka, že léčba zabírá. 17:00 Beru další dávku CDS2 a raději přidávám, abych byla zdravá. Vrací se muž a má hlad. Blbec. Cestou z práce je spousta luk a polí, mohl se také někde nažrat. 17:15 Naštvaná mu ohřívám sójový páreček. Jen čuchne, práskne příborem a pak dveřmi. Co říkal, jsem dobře neslyšela. Asi něco o klíči? Snad se ještě vrátí. Jdu na Facebook, abych věděla, jaký dojem jsem učinila fotkami svých parazitů. Prda! Všichni mi to záviděli. 19:15 Ukládám děcko do postýlky. Je podivně tiché. Čtu mu úryvky z životopisu Jima Humbla. Alespoň budu mít večer klid. Ne a ne usnout. Nasazuji větší kalibr. Staré české báje a pověsti Ludmily Elekové zabírají za pár minut. I mně se klíží víčka. 23:00 Vrací se manžel a probudí mě z neklidného spánku plného oživlých injekčních stříkaček. Je cítit pivem, cigaretovým dýmem a uzenými klobásami. Nemám sílu mu vysvětlovat, že se dobrovolně zabíjí. Nechám to na ráno. Bude rád, že mám starost o jeho zdraví. 1:00 Usínám. Zdá se mi, že mě zadarmo fotografuje Ota Nepilý. Byl to krásný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ono bohuzel to neni zase takova sranda.Tyhle zenske fakt existuji a teda chudak chlap co najednou zjisti, ze se mu predtim normalni manzelka zmenila na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 No jako jo, takový ženský znám, ale chlap? Jedinej, o kterým jsem slyšel je Dušek a i toho podezírám, že je to recese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) 3...2...1... Upraveno 22. září 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 http://www.novinky.cz/krimi/381298-deti-se-v-praze-projizdely-autem-kdyz-se-ozvalo-klepani-pustily-se-do-opravy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 http://www.novinky.cz/krimi/381298-deti-se-v-praze-projizdely-autem-kdyz-se-ozvalo-klepani-pustily-se-do-opravy.htmlhumor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 jj, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 jak šel čas v kancelářích 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 jak šel čas v kancelářích Super, akorát přes to všechno mám stůl zaplněný stejně, jako v roce 80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Čím se nahradilo kafe? :--) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) ad ty esoterní sra*ky - poměrně pobavilo, jako člověka, co se řady uvedených kravin účastnil (hledání parazitů, zapper/plasma, MMS/CDS, Jim Humble, bioinformační přípravky, smoothies, zel. ječmen, dýchání prány (naposled o víkendu - jo to bylo prány! :-), kauza chemtrails atd. ) ) a jako takovému mi tam silně chybí BigBrother fobie - rozhodně ne Google, natož FB! :-) Upraveno 22. září 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Super, akorát přes to všechno mám stůl zaplněný stejně, jako v roce 80 lajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 to nevymyslíš.....................ale je to spíš černý humor.............. http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/381329-ind-v-opilosti-spadl-do-vykopu-silnicari-ho-zaasfaltovali.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 černej jak asfalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 ad ty esoterní sra*ky - poměrně pobavilo, jako člověka, co se řady uvedených kravin účastnil (hledání parazitů, zapper/plasma, MMS/CDS, Jim Humble, bioinformační přípravky, smoothies, zel. ječmen, dýchání prány (naposled o víkendu - jo to bylo prány! :-), kauza chemtrails atd. ) ) a jako takovému mi tam silně chybí BigBrother fobie - rozhodně ne Google, natož FB! :-)No počkej, co mezitím vším dělá smoothies? Já ho - stejn? jako fresh - miluju, piju skoro denně a vůbec jsem doteď netušil, že dělám něco děsně in/out - prostě mi to chutná... Nebo ten výraz znamená ještě něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Tak vona tam smoothie zmiňovala a je fakt, že mezi borcema na zdravou výživu jsou in. Pít se to dá, ale komu to vyloženě chutná, s tím je to už špatný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 nejhorší na tom je, že oni tomu asi fakt věří... viz toto: https://www.facebook.com/katerina.konradova1/posts/1081957865149143 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Tak vona tam smoothie zmiňovala a je fakt, že mezi borcema na zdravou výživu jsou in. Pít se to dá, ale komu to vyloženě chutná, s tím je to už špatný :-) Tak vona tam smoothie zmiňovala a je fakt, že mezi borcema na zdravou výživu jsou in. Pít se to dá, ale komu to vyloženě chutná, s tím je to už špatný :-) Tak vona tam smoothie zmiňovala a je fakt, že mezi borcema na zdravou výživu jsou in. Pít se to dá, ale komu to vyloženě chutná, s tím je to už špatný :-)Stačí, stačí, je mi to jasný! Upraveno 22. září 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 nejhorší na tom je, že oni tomu asi fakt věří... viz toto: https://www.facebook.com/katerina.konradova1/posts/1081957865149143tvl voní si fakt nedělají prdel. Oni tomu věří. Prej poločas rozpadu stroncia 14 dní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky