Jeremy Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 tvl voní si fakt nedělají p...l. Oni tomu věří. Prej poločas rozpadu stroncia 14 dní :-)To je hodně vostrá stránka a diskuse :-DA pak má člověk občas vyrazit mezi lidi! Bojim, bojim, takovejch bláznů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Tak to je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Chce to proste octovat, octovat a octovat ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 nejhorší na tom je, že oni tomu asi fakt věří... viz toto: https://www.facebook.com/katerina.konradova1/posts/1081957865149143twl.......a sypou, a sypou.....už to ani nemaskujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Uprimne mi treba diskuze na novinkach neprijde moc jina. Proste celkem roztomila konspiracni teorie doplnena o ezo kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Ještě že nemám FB a vidím jen ten uvodní vejšplecht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Ta paní má vůbec dobrý smysl pro humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 tak abys nebyl ochuzen: Komentáře OdebratNela Bedáňová To je hnus Emotikona frownTo se mi líbí ? 1 ? 17 září v 14:13 OdebratKateřina Konrádová To je zajímavý, že během několika minut nad námi přelétne 15 letadel najednou...To se mi líbí ? 2 ? 17 září v 14:14 Zobrazit další odpovědi OdebratKateřina Konrádová Pro zajímavost, takto vypadá krev plná toxických kovů, když se pořádně nadýcháte...To se mi líbí ? 2 ? 17 září v 14:17 OdebratKateřina Konrádová Stroncium a baryum mají poločas rozpadu cca 14 dní, ale jsou vysoce toxické a způsobují extrémní citlivost na elektrosmog a geopatogenní zóny. Tělo se jich za normálních okolností zbavuje cca měsíc, pokud má silné detoxikační orgány... Mezitím nám zase přisypou... Pokud se vám v nejbližších dnech zhorší vaše zdravotní potíže nebo psychika, budete aspoň vědět od čeho... Horzí větší riziko infarktů a mrtvi, bolestí hlavy, astmatu, depresí, nespavosti atd.To se mi líbí ? 17 září v 14:21 ? Upraveno OdebratRoman Nohejl Mně začalo dopoledne škrábat v krku, jako když se někde zvedne hodně prachu najednou. Za půl hodiny jdu sundat ručníky na balkon a vidím tu hrůzu nad sebou. Hned mi to bylo jasné. Není to poprvé. Emotikona frownTo se mi líbí ? 3 ? 17 září v 14:28 OdebratEmil Hujo Radioaktivny izotop90 SR,teda radioaktívne stroncium, ktoré vzniká pri štiepení uránu, má polčas rozpadu 30 rokov.Prírodné stroncium má podobné vlastnosti ako vápnik a je ľudskému organizmu neškodné.Zobrazit překladTo se mi líbí ? 2 ? 19 září v 1:59 OdebratLukáš Pashty Pašteka vidim ze pani je "odbornik" na chemiu a jadrovu chemiu Emotikona grinZobrazit překladTo se mi líbí ? 8 ? 21 září v 10:44 OdebratNela Bedáňová Mě je z toho smutno ...čeho jsou lidi pro peníze schopní Emotikona frownTo se mi líbí ? 6 ? 17 září v 14:21 David Grudl odpověděl(a) ? Odpovědi (5) OdebratPetr Radkovsky Ty jo u vas teda sypou!To se mi líbí ? 17 září v 14:25 OdebratKateřina Konrádová Ještě pokračujou....To se mi líbí ? 17 září v 14:26 OdebratKateřina Konrádová Z jiných příspěvků a fotek vidím, že vzali ČR útokem. Zřejmě chtějí ovlivňovat i veřejné mínění, stačí zapojit hračky zvyšující nepřirozená elektromagnetická pole. Budeme slušně vodiví minimálně na měsíc...To se mi líbí ? 1 ? 17 září v 14:26 OdebratPeter Garay jjj poslední dobou cca 14 dnů to také sleduji s nevolí.. Emotikona frownTo se mi líbí ? 17 září v 14:28 OdebratPavlina Senic Až tak????To se mi líbí ? 17 září v 14:30 Pavlina Senic odpověděl(a) ? Odpovědi (2) OdebratDave Clone ano zase po prázdninách začli ve velkémTo se mi líbí ? 1 ? 17 září v 14:30 OdebratKateřina Konrádová Vůbec se tím netají, klidně pošlou 15 letadel za sebou v době, kdy žádný letový provoz není.... Prostě jim to prochází a tak je jim to úplně šumák...To se mi líbí ? 2 ? 17 září v 14:38 OdebratMargita Kazimir Ťažký je život kanadského drevoštepca ))) ODVÁŽNE VPRED !!! Haaaa HA HA HAZobrazit překladTo se mi líbí ? 2 ? 17 září v 14:48 OdebratKateřina Konrádová Co je tady k smíchu????? Že celou republiku otravují jedama????????To se mi líbí ? 17 září v 14:49 OdebratJosef Quatro Cemper Před dvanáctou byla vidět i jedna černošedá čára...To se mi líbí ? 17 září v 14:49 OdebratNicole Rose Blankenship V Brne bylo modro a najednou jsou vsude uz polorozpusteny smouhy pripominajici spis mracky, ale z ceho by se tu asi tak vzaly, jsou ruzne nad Brnem, a mezi tim pak dlouho nicTo se mi líbí ? 17 září v 14:56 OdebratPetr Alchymista taky jsem si toho všiml a od včerejška mě zničeho nic škrábe v krkuTo se mi líbí ? 18 září v 15:56 OdebratPetr Radkovsky Chemtrails lidicky!na you tube je videji mraky;-)To se mi líbí ? 1 ? 17 září v 15:09 OdebratBlanka Tena Kropáčová V Chomutove to dnes do nas perou podobneTo se mi líbí ? 17 září v 16:30 OdebratTomáš Ploc u nás bylo něco podobnýho.To se mi líbí ? 17 září v 17:03 OdebratMilana Marie Janíčková Táborsko též dnes hrůza To se mi líbí ? 17 září v 17:54 OdebratAndrea Březinová v Liberci také pomalovaná oblohaTo se mi líbí ? 1 ? 17 září v 20:14 OdebratOtakar Štokr Děkuji Katko, že mohu dostávat tyto a další informace od VásTo se mi líbí ? 2 ? 17 září v 20:22 OdebratRajmund Viktorín To by člověk nemohl ven žádný den. Pomáhá octování, ale tolik ho také nemáme. HLAVNÍ VĚC JE, CO S TÍMTO KOKTEJLEM DĚLAJÍ RÁDIOVÉ VLNY, VYSÍLAČE MOB. SÍTÍ A WIFI. Lze se před tím chránit a eliminovat dopady. Kontaktujte mne: 777 601 077To se mi líbí ? 18 září v 6:17 OdebratZuzka Ben "Contrails" zostavaju dlhsie alebo miznu v zavislosti od momentalneho stavu atmosfery - teda teploty, tlaku a vzduchu... Sledujem aj info o chemtrails , ale zatial sa priklanam k prvemu nazoru...Zobrazit překladTo se mi líbí ? 5 ? 18 září v 8:41 OdebratEdita Kyrou Takhle je to u nas denne Emotikona frownTo se mi líbí ? 18 září v 8:57 OdebratAleš Kovaříček PĚKNÁ SMĚSKA. KOLEGOVI Z PRÁCE PLAVALI OUŠKO ZLATÍ KAPŘÍCI - OTRAVA TĚŽKÝMI KOVY. SUPER KOKTEIL:::: JAK DLOUHO TO NA NÁS S POŽEHNÁNÍM NAŠÍ VLÁDY BUDOU SYPAT???????????????:::::::::::::::::::::::To se mi líbí ? 1 ? 18 září v 10:00 OdebratVojta Hubinger octovat, octovat, octovat.....To se mi líbí ? 1 ? 18 září v 12:07 OdebratJakub Urban Chce to octovat. Kyselina Octova a voda a nechat varitTo se mi líbí ? 18 září v 18:09 OdebratKristi Včelná ? Jako pit ?To se mi líbí ? 21 září v 13:34 OdebratBeno Schmidt Zrovna jsem jel včera po dálnici od Prahy na HK a koukal, jak to tam ty letadýlka namalovali. Přesně nad HK a Pardubicemi. Zajímavé bylo, že při pohledu do směru, odkud přilétlo Éro byla modrá obloha a bylo vidět začátek čar a při pohledu ve směru letu zase byl vidět konec stopy, takže nevím... Náhoda, či ne? Taky je divný ten přesný průnik stop ve středu...To se mi líbí ? 18 září v 19:22 OdebratPetr Kliment Kondenzační čáry se vyskytují u letadel a to od určité výšky. Standartně od 30 000 stop, cca 10km v zavislosti na počasí. Pokud letadlo klesne z této letové hladiny čára zmizí. Hledáte bubáky pod peřinou a nic tam není!!!To se mi líbí ? 15 ? 21 září v 12:17 OdebratBeno Schmidt Nic nehledám, jen jsem vyjádřil své postřehy z cesty do HK. Ty stopy tam byly ještě hodinu po průletu letadel. Nevím jestli je to běžné...To se mi líbí ? 21 září v 15:14 OdebratRenáta Hochmajerová Nováková u nas jsou o vikendu Dny NATO... To se mi líbí ? 2 ? 18 září v 20:19 OdebratPavel Koutsky Vic chemtrais! Alespon jdou lidi lipe ovladat... Kde bychom bez nich byli... Nechapu co vam na nich tak vadi, me se hodejTo se mi líbí ? 6 ? 21 září v 20:17 OdebratRobert Šafarčík Pošlete mi prosím taky lajnu pardubického perníku co tam berete.... Emotikona grin Emotikona grin díky....To se mi líbí ? 10 ? Včera v 8:23 OdebratDavid Dejv Doležal Přečtěte si něco o meteorologii, letovém provozu apod. Vzdušný prostor je přeplněný a vznik kondenzačních čar je závislý na teplotě, vlhkosti, tlaku vzduchu a výškovém větru. Tyto podmínky nejsou všude stejné a proto někde čáry jsou a někde ne. Takovéto úkazy jsou běžné a konspirace o chemických čarách jsou nesmysly! Kdo tomu věří bere zřejmě slušný matroš! Emotikona grinJeště že nemám FB a vidím jen ten uvodní vejšplecht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 A teď si představte že to jsou svepravni lidi s volebním pravém co vychovávají děti. Pak už to sranda není. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Německo: Tak hlasujeme...ČR: Počkat, ono už se hlasuje?Slovensko: Odhlasujte si, co chcete, my to stejně nebudem dodržovat, páč se nám to nelíbí.Maďarsko: Ecklesz miklo kostrosz hrném!VB: Co říkal?Německo: Něco o konečném řešení...ČR: A vy jako nebudete hlasovat pro to, co chceme my?Slovensko: Mimochodem, kdy nám pošlete prachy na další rok? Potřebujem si postavit silnice a kanalizace.ČR: Když nebudete hlasovat pro to, co se líbí nám, dáme vás k soudu!VB: Hele, děcka, kdo vás sem vůbec zval? To ty?Německo: No jo pořád, kolikrát se mám za ně omlouvat...ČR: ... A na ty prachy taky čekáme.Maďarsko: Kostrosz hrném! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 A teď si představte že to jsou svepravni lidi s volebním pravém co vychovávají děti. Pak už to sranda není.No právě...To si ještě představuju, že někdo takovej brousí kolem mě a není to na něm třeba ani vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 A teď si představte že to jsou svepravni lidi s volebním pravém co vychovávají děti. Pak už to sranda není.Přesně, ani nedomýšlet co lijí do svých dětí za patoky aby je "chránili" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Cloky: uplne to vidim, ze tak nejak to tam fakt musi vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Přesně, ani nedomýšlet co lijí do svých dětí za patoky aby je "chránili"Co by.... 10:00 Jdu vzbudit manžela, zatímco děcko se dožaduje ?trávy?. Musíme zapracovat na slovní zásobě, aby mě nezavřeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Smoothie z prochcané trávy a naklíčenýho zrní, smrad z octa a zkoumaných výměšků... čistá ezoterika A pak že my s 10 hodinkama jsme magoři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 No tohle je extrem, ale priznejte se kdo z Vas ma doma treba sungit ?? Je treba to mirnit hned v zacatcich. Nasi treba sungit dostali od kamaradky, nastesti jsou normalni a nepouzivaji to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 tak jsem si konečně našel, co je to to octování...psycho...takže radši dám zviřátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 tvl, já už snad přestanu sledovat ty internety uplně...lidem už fakt už asi začalo hrabat... http://ihned.cz/c1-64641960-ohrozena-opice-vyfotila-selfie-ochranci-zvirat-ji-chteji-priznat-autorska-prava-schyluje-se-k-soudu?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky