Návštěvník Tada Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 Víte kdy proběhly první volby podle sovětského systému? Když bůh ukázal Adamovi Evu a řekl: "Vyber si ženu."
XXXfazerXXX Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 (upraveno) v klidu Fazere... máme tě rádi, na banána se vyser...Spíše pouvažuj jak tu podobu využít... Co tak Rammstein Revival Band? Dekuji mnohokrat.Opravdu si z celeho srdce vazim vasich slov a podpory.Dnesni den je pro mne opravdu malinko zvlastni.Rano mi clen Pandice rozboural koupelnu.Pote jsem se dozvedel,ze vypadam jak Goebbelsuv synovec pri orgasmu.Pozdeji me nejmenovany moderator nazval verejne hovadem. A jako tresnicka na dortu,me vypiplane a skvostne fotografie,diky nekompetenktnosti nekterych clenu,neprosly ani sitem prvniho kola v nove pripravovanem kalendari. Muj obrovsky smutek prerusily az vase prispevky,se slovy o tom,jak me mate radi.DEKUJI VAM PANOVE a slibuji ze v boji s vetrnymi mlyny a Tadou,budu pokracovat ,az do vycerpani poslednich sil.S pozdravem Miru zdar vas pritel Dan...edit-zpivat nebudu ,nemam mikrofon Upraveno 25. září 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
XXXfazerXXX Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 My spolu bojujeme, jo? Tado---Ostatni diskuse a zabava........Humor
Koci Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 něco proti nám, chlapům.... A když ti na to odpovím, že ten vtip vykládal náš farář při mší?
Duke650 Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 (upraveno) Papez jede v papa mobilu a za nim bezi blondynka. Ochranka se ji snazi odstrkavat, az papez svoli ze muze jit k nemu. Kdyz blondynka dobehne papa mobil vykrikne na papeze: "Jednu vanilkovou!" Nic proti papa-razzimu a jeho početnému fanklubu, ale včera večer jsem na D1 u Brna pozoroval už tak dost hustý provoz, který dnes vyvrcholí totálním bordelem z důvodu evoluce dálnice v parkoviště (jako naschvál potřebuji v noci na neděli po D1 do Blavy a do Vídně pro nové kolo ) a na ten špunt u Brna se fakt netěším a tak jsem za jízdy meditoval, proč ten sraz nedělají raději na Masarykově okruhu, který je na statisícové davy zvyklý - představa papamobilu jak driftuje po okruhu před tribunou na céčku zafungovala lépe než redbull a domů jsem dojel svěží - díky svatý otče !!! Upraveno 26. září 2009 uživatelem Duke650
KGrob Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 ..................................................jak Goebbelsuv synovec pri orgasmu.................... Tak to jsi mě fakt dostal
Návštěvník Tada Odesláno 26. září 2009 Nahlásit Odesláno 26. září 2009 Nic proti papa-razzimu a jeho početnému fanklubu, ale včera večer jsem na D1 u Brna pozoroval už tak dost hustý provoz, který dnes vyvrcholí totálním bordelem z důvodu evoluce dálnice v parkoviště (jako naschvál potřebuji v noci na neděli po D1 do Blavy a do Vídně pro nové kolo ) a na ten špunt u Brna se fakt netěším a tak jsem za jízdy meditoval, proč ten sraz nedělají raději na Masarykově okruhu, který je na statisícové davy zvyklý - představa papamobilu jak driftuje po okruhu před tribunou na céčku zafungovala lépe než redbull a domů jsem dojel svěží - díky svatý otče !!! K tomu driftujícímu papeži -někdy v 60tých nebo 70tých letech dostal Papež darem od Mercedesu limuzínu tuším 300SEL 6.3 nebo novější 450SEL 6.9, na tu dobu nevídaně rychlá auta a říká se, že tento papež po svém šoférovi pořád chtěl aby jel rychleji a taky aby pálil gumy Takže driftování má ve vatikánu tradici
skalis Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 čína, země fejků To cumim jako svina (omluvte tu expresivitu). Vzdycky jsem si myslel, ze panelak se urvat nemuze. Se poznaj dobre udelany zaklady...
abbot Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Hehe ale pozitivní je, že stavba jako taková zůstala pohromadě , by člověk nevěřil ...
Jaryn Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 Hehe ale pozitivní je, že stavba jako taková zůstala pohromadě , by člověk nevěřil ... Tak ji narovnaj zpátky a život půjde dál
PepaSFI Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 čína, země fejků no představte si že jdete v noci z flámu, vyčůráte se na rohu a najednou se ten barák položí. Nebo se domotáte až do postele, pak máte pocit že se s váma všechno houpe a ráno nevíte kde je nahoře a kde dole.
gougy Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Odesláno 29. září 2009 (upraveno) [ - Se zakabonenou tvari ctete cely seznam a marne hledate jediny bod, ktery se na vas nevztahuje. NAŠEL SEM!!!, našel sem!, našel sem....., našel sem? Upraveno 29. září 2009 uživatelem gougy
Doporučené příspěvky