Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Víte kdy proběhly první volby podle sovětského systému?

Když bůh ukázal Adamovi Evu a řekl: "Vyber si ženu."

Odesláno (upraveno)
v klidu Fazere... máme tě rádi, na banána se vyser...Spíše pouvažuj jak tu podobu využít... Co tak Rammstein Revival Band?

Dekuji mnohokrat.Opravdu si z celeho srdce vazim vasich slov a podpory.Dnesni den je pro mne opravdu malinko zvlastni.Rano mi clen Pandice rozboural koupelnu.Pote jsem se dozvedel,ze vypadam jak Goebbelsuv synovec pri orgasmu.Pozdeji me nejmenovany moderator nazval verejne hovadem. :speak_cool: A jako tresnicka na dortu,me vypiplane a skvostne fotografie,diky nekompetenktnosti nekterych clenu,neprosly ani sitem prvniho kola v nove pripravovanem kalendari. :thumbsup_anim: :suicide_anim: Muj obrovsky smutek prerusily az vase prispevky,se slovy o tom,jak me mate radi.DEKUJI VAM PANOVE a slibuji ze v boji s vetrnymi mlyny a Tadou,budu pokracovat ,az do vycerpani poslednich sil.S pozdravem Miru zdar vas pritel Dan...edit-zpivat nebudu ,nemam mikrofon

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno (upraveno)
Papez jede v papa mobilu a za nim bezi blondynka.

Ochranka se ji snazi odstrkavat, az papez svoli ze muze jit k nemu.

Kdyz blondynka dobehne papa mobil vykrikne na papeze: "Jednu vanilkovou!"

Nic proti papa-razzimu a jeho početnému fanklubu, ale včera večer jsem na D1 u Brna pozoroval už tak dost hustý provoz, který dnes vyvrcholí totálním bordelem z důvodu evoluce dálnice v parkoviště (jako naschvál potřebuji v noci na neděli po D1 do Blavy a do Vídně pro nové kolo :thumbsup_anim: ) a na ten špunt u Brna se fakt netěším

a tak jsem za jízdy meditoval, proč ten sraz nedělají raději na Masarykově okruhu, který je na statisícové davy zvyklý - představa papamobilu jak driftuje po okruhu před tribunou na céčku zafungovala lépe než redbull a domů jsem dojel svěží - díky svatý otče !!!

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno
..................................................jak Goebbelsuv synovec pri orgasmu....................

Tak to jsi mě fakt dostal :lol2:

Návštěvník Tada
Odesláno
Nic proti papa-razzimu a jeho početnému fanklubu, ale včera večer jsem na D1 u Brna pozoroval už tak dost hustý provoz, který dnes vyvrcholí totálním bordelem z důvodu evoluce dálnice v parkoviště (jako naschvál potřebuji v noci na neděli po D1 do Blavy a do Vídně pro nové kolo :thumbsup_anim: ) a na ten špunt u Brna se fakt netěším

a tak jsem za jízdy meditoval, proč ten sraz nedělají raději na Masarykově okruhu, který je na statisícové davy zvyklý - představa papamobilu jak driftuje po okruhu před tribunou na céčku zafungovala lépe než redbull a domů jsem dojel svěží - díky svatý otče !!!

K tomu driftujícímu papeži -někdy v 60tých nebo 70tých letech dostal Papež darem od Mercedesu limuzínu tuším 300SEL 6.3 nebo novější 450SEL 6.9, na tu dobu nevídaně rychlá auta a říká se, že tento papež po svém šoférovi pořád chtěl aby jel rychleji a taky aby pálil gumy :D Takže driftování má ve vatikánu tradici :D

Odesláno
čína, země fejků

no představte si že jdete v noci z flámu, vyčůráte se na rohu a najednou se ten barák položí. Nebo se domotáte až do postele, pak máte pocit že se s váma všechno houpe a ráno nevíte kde je nahoře a kde dole.

Odesláno (upraveno)
[

- Se zakabonenou tvari ctete cely seznam a marne hledate jediny bod, ktery se na vas nevztahuje.

NAŠEL SEM!!!, našel sem!, našel sem....., našel sem? :guiltysmiley:

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...