mondeo2 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 ještě k těm autům............aneb to nevymyslíš............nebo jo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Poslední fotka mi pripomněla scénu z Pulp Fiction:"A viděls před mým barákem ceduli - sklad mrtvej negrů?!" Wolf je na cestě, hoď se do klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Poslední fotka mi pripomněla scénu z Pulp Fiction:"A viděls před mým barákem ceduli - sklad mrtvej negrů?!" Wolf je na cestě, hoď se do klidu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Prej nejsou všichni jako ten náš ...až teď mi to došlo. Myslím, že už mě má hrošík na ignore listu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Paradni Pulp Fiction strip :-) To posledni policko tam snad ani nemuselo byt. Upraveno 30. října 2015 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 ...až teď mi to došlo. Myslím, že už mě má hrošík na ignore listu Mazu si te z mobilu hajzle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Právě jsem se vysprchovala, stála nahá před zrcadlem a stěžovala si manželovi že mám příliš malá prsa. Místo toho, aby mi jako obvykle řekl, že to není pravda, překvapivě přišel s návrhem. "Pokud chceš, aby se ti zvětšila prsa, vezmi kus toaletního papíru a pár sekund se jím mezi nimi tři." Rozhodnuta zkusit cokoli, utrhla jsem kus toaletního papíru a stojíc před zrcadlem, třela jsem se jím mezi prsy... "Jak dlouho to mám dělat?" zeptala jsem se. "Zvětší se ti během několika let," odpověděl manžel. Přestala jsem, "Skutečně si myslíš, že když se budu třít toaletním papírem mezi prsy, za několik let se mi zvětší?" Bez zaváhání odpověděl, "Na tvůj zadek to účinkovalo", ne?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 A takhle je vyrábějí................ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Liquid: Tak to mě totálně odbouralo! SUPER :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Tak jsem právě vzhlédl takový trochu "porňo " kalednář na rok 2016, kde má hlavní roli moje bývalá manželka. Už věřím, že nějaký program na úpravu fotek skutečně existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Dneska jsem se dotkl sveho vnitrniho ja. Uz nikdy nebudu kupovat levny toaletni papir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Řekl jsem své ženě, že si maluje obočí moc vysoko.Vypadala překvapeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Tak jsem právě vzhlédl takový trochu "porňo " kalednář na rok 2016, kde má hlavní roli moje bývalá manželka. Už věřím, že nějaký program na úpravu fotek skutečně existuje.Tak nevím jestli bych se radoval, nebo byl nasranej. :-) ale hlavně aby byla spokojená ona a potencionální kupující. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 neví někdo, co to je za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Dnes potěšil nový díl Bazaru Monte Karlo. Mocinky mocinky se omlouvám https://www.stream.cz/autobazar/10007833-marcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Jošta v Brně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky