Tittus Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Závěr patří mistrovi - kalich a prsten Vám ukážu až měsíc po jednání s vládou. Prsten a kalich už ukázal... Já se smál většinu toho projevu... Kalich a prsten k vidění ve 12. minutě. https://www.youtube.com/watch?v=bBM-LvbiXn4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Já jsem myslel, že si děláte srandu s prstenem, tak jsem zatnul zuby a pustil si konec. To už se fakt nedá komentovat :lol2: Edit: Jenom žasnu, že to ta moderátorka dokáže ustát, aniž by se smála nebo jen dělala xichty. Tomu říkám selfcontrol. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 .. tak ono je to spis k placi.. jeste, ze nas 97.45 % sveta nesleduje a ani nevi, ze existujeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Tý kokso................. ................du na panáka, to se normálně nedá ( teď mě napadlo, jestli bych si ten prsten nemohl od něj na chvilku půjčit když má prej takovou moc.....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 prsten ,nějaký ozubený kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 ...ale prd prsten, to mu Vandas půjčil svůj erekční kroužek...ho maj Ti jeho dělníci dokonce ve znaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 BetlémSuper. A u Lamiczky budu dělat, že jsem to neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Já už jsem sem důkazy dával, teď ještě přidám rozšířenou verzi. DL je v podstatě génius, mate nás Žitem, kohoutama a prstenama, přitom už dávno jako svobodník Halík bojuje s terorem, slova soudruha generála bere smrtelně vážně a dokonce se už naučil i myslet politicky! https://youtu.be/fOH1gdqQDMY?t=34m3s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Ten magický prsten, který čaryfuk Landa ukazuje ve 12:41 a který má větší moc, než prezident, se prodává hned v několika velikostech. Nechci domýšlet, jakou moc má ten největší. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem dieegoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Jó kdyby..., ty pastorky by se dali aspoň na něco použít ale tohle je nějakej totálně hnusnej odlitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Jó kdyby..., ty pastorky by se dali aspoň na něco použít ale tohle je nějakej totálně hnusnej odlitekto je snad jasný.....za krále Artuše nebo z jaký je to doby ( ) žádný CNC mašiny nebyly................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Ten magický prsten, který čaryfuk Landa ukazuje ve 12:41 a který má větší moc, než prezident, se prodává hned v několika velikostech. Nechci domýšlet, jakou moc má ten největší. Spíš to bude tohle, ŽItovi by to akorát pasovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Nó, kolem krku..ať neztrácí mentální přetlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Bojim se aby mu nevzali ridicak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 To jako když někomu začne mr.at v palici tak mu vezmou papíry?To snad ne, já jsem na straně nenormálních už docelaaaa dlouhooo . . . o o o o o o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 snad nás ten pán zachrání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) No jo, už mu zbude jenom jezdit po závodech :-) Co to je? Do toho se dávaly snopy žita nebo co? :-)Spíš to bude tohle, ŽItovi by to akorát pasovalo... Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 http://www.picsymag.com/wp-content/uploads/2015/07/ani-09d9764935534b78129a0712b3a62078.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 404 u toho tveho linku, clockycloku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky