Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 .... ten dementní server mi nejdřív vyrobil double, aby mi to pak máznul. . Nebude chyba spíš u klávesnice? Teda ne že bych ti nevěřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ne. V jednu chvíli byly vidět oba příspěvky. Tak jsem jeden označil double. Za chvíli text příspěvku zmizel. Hledej v kosich :-) Double jsem pak v klidu přepsal na to nadávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Jsem si to ze zajmu precetl a pisou tam, ze za urcitych okolnosti:a) Loď se strojním pohonem za plavby musí uvolnit cestu:i) plavidlu, které není ovladatelnéii) plavidlu s omezenou manévrovací schopnostíiii) plavidlu, provádějícímu lov rybiv) plachetniciTakze i tomu katamaranu :-)jj, ale plachetnica je plachetnicou len ak plava na plachty, nie na motor.Ja som trocha odvazne ukazoval posadke ako tieto pravidla funguju (bol tam priestor na zmenu planu samozrejme) a krizovali sme pod plachtami, s koliznym kurzom na velku rybarsku lod. Bez vahania sa uhla, este nas aj pozdravil akoze super. Ale je fakt ze v chorvatsku vacsina serie na pravidla, polovica ich ani nepozna (produkty chorvatskeho biznisu s kapitanskymi licenciami po 3h kurze). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ne. V jednu chvíli byly vidět oba příspěvky. Tak jsem jeden označil double. Za chvíli text příspěvku zmizel. Hledej v kosich :-) Double jsem pak v klidu přepsal na to nadávání.Ne. V jednu chvíli byly vidět oba příspěvky. Tak jsem jeden označil double. Za chvíli text příspěvku zmizel. Hledej v kosich :-) Double jsem pak v klidu přepsal na to nadávání.Vždyť píšu, že to bude rukama. V koši nic není. EDIT: Mrkni sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Berte v koši nic není. Jestli ona nakonec nebude chyba mezi klávesnicí a monitorem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Berte v koši nic není. Jestli ona nakonec nebude chyba mezi klávesnicí a monitorem?Hmm, taky nic v koši nemám, tipuju to na vadnej mezikus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Kamil, Manťák a Mondeo2 - no dobrá, tak přestanu chlastat, a založím vlákno COLREG a jiné humorné příhody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 10849919_915341385150266_8039084317949248034_n.jpgTake dekuji, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 přijde mi to celkem i vtipný, tak to dam sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Je hezký že maj i normální rodinnej život, teda než dostanou zase nakládačku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Co to mám být, nějací roboti? přijde mi to celkem i vtipný, tak to dam sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) Co to mám být, nějací roboti? Tak to je ještě vtipnější než ten příspěvek od MJ Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Já su teda hodně velkej ignorant scifi, ale i tak poznám Hvězdný války a ten vtip tam při troše snahy najdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Co to mám být, nějací roboti?nesmějte se mu.... je prostě odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Tak to je ještě vtipnější než ten příspěvek od MJ Proč? Mě to taky naprosto programově míjí, a nerozumím tomu humbuku kolem hovadiny, ale už tu byly i horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Proč? Mě to taky naprosto programově míjí, a nerozumím tomu humbuku kolem hovadiny, ale už tu byly i horší. Ale jo, jen mě pobavilo že to někdo nezná. Já taky poznám scény z Pretty Woman a nejsem buzna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ale jo, jen mě pobavilo že to někdo nezná. Já taky poznám scény z Pretty Woman a nejsem buzna Na Pretty Weman se dívají buzny?No, mám asi hodně velké mezery, jdu se někam proškolit.Ale každého jeho názor jest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky