Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Otuzovanie je účinky spôsob ako predchádzať chorobam a nehat telo zapracovať na imunite, o invalidite je to skor pri vrcholovom sporte kde sa ide na výsledok v prvom rade

Fakt považuješ za otužování činnost, při které se delší dobu (odhaduji 15 minut nebo více) vystavují končetiny včetně kloubů mrazu a proudění vzduchu? (Zimním plavcům aspoň nefičí kolem kolen) :) Na tohle babička vždycky říkala: "Ten asi našel zdraví na hnoji..."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jsme v sekci humor, ale jen tak na upřesnění. Spořící účet nepovažuji za prostředek ke zhodnocení peněz. Tam jsou peníze k okamžité spotřebě, jak správně poznamenal Straspol, např. k nákupu hodinek. :)  Nejsem postižen spravedlivým hněvem. Mě to naopak pobavilo. Osobně mi píše pan ředitel divize, jakej je svět špatnej, jde to z kopce a že musí snížit z 0,3 na 0,2%. V tuto chvíli na trhu není problém najít sazby 1,1 - 1,5%. A jestli se mi to nelíbí, že mu mám napsat. Ale jak jste správně poznamenali, ono je to vlastně jedno, pár desetin nic neřeší. Tak to jen tak na okraj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...