Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 1. 1. 2016 v 17:53, minimus80 napsal:

Otuzovanie je účinky spôsob ako predchádzať chorobam a nehat telo zapracovať na imunite, o invalidite je to skor pri vrcholovom sporte kde sa ide na výsledok v prvom rade

Fakt považuješ za otužování činnost, při které se delší dobu (odhaduji 15 minut nebo více) vystavují končetiny včetně kloubů mrazu a proudění vzduchu? (Zimním plavcům aspoň nefičí kolem kolen) :) Na tohle babička vždycky říkala: "Ten asi našel zdraví na hnoji..."

Odesláno

Sice jsme v sekci humor, ale jen tak na upřesnění. Spořící účet nepovažuji za prostředek ke zhodnocení peněz. Tam jsou peníze k okamžité spotřebě, jak správně poznamenal Straspol, např. k nákupu hodinek. :)  Nejsem postižen spravedlivým hněvem. Mě to naopak pobavilo. Osobně mi píše pan ředitel divize, jakej je svět špatnej, jde to z kopce a že musí snížit z 0,3 na 0,2%. V tuto chvíli na trhu není problém najít sazby 1,1 - 1,5%. A jestli se mi to nelíbí, že mu mám napsat. Ale jak jste správně poznamenali, ono je to vlastně jedno, pár desetin nic neřeší. Tak to jen tak na okraj.

Odesláno

W: je to tak, urok 0,2 na spořícím účtu je prostě výsměch.....pamatuji si jak naši kdysi šetřili na new car a měli snad 10%, ještě chvíli a budou za to ještě chtít platit.....ale jak již někdo psal, moc sranda to néní.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Sem dnes v radiu zaslech nejaky vyjadreni toho famuluse naseho prasoprezidenta, a von uz ma uplne stejnou dikci.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Ještě mi to připomnělo, že jsem kdysi uvažoval o koupi Kalibry a požádal jsem pána o fotky vozu ze všech stran. Poslal mi to s omluvou, že fotku zezadu má jen s manželkou. Dost mi to překvapilo, nicméně jsem vůz nakonec nekoupil. Tady je ta fotka:

post-5320-0-86073600-1451850784_thumb.jpg

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 3. 1. 2016 v 20:03, petr_cha napsal:

Ten hadr pres hlavu :-o))

neříkal ,ze manželka je jeho ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...