Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry musel jsem. Poznal jsem tě až podle těch hodinek.:-)

No, a dneska mi z nosu teče jak vopatovi z vocasu!

Sejru na to, příště bez bot až v dubnu :cheers:

Odesláno

Doufám, že když už se blíží 22. hodina, tak nebude vadit jeden malinko sprostej...

Krtkovi se zlomí lopatka a tak si říká: "Půjdu za ježkem, on mi lopatku určitě půjčí". Je v polovině cesty a rozmýšlí se: "Co když mi ten ježek tu lopatku nepůjčí? Přece jen je trochu lakomej... Ale když uz jsem v půlce cesty, půjdu dál." Je ve třičvrtině cesty a říká si: "Ty vole! Co když mi ten ježek tu lopatu vážně nepůjčí ?! No nevadí, když už jsem až tady, půjdu dál..." Už je skoro u ježkova domu a říká si: "Kurva! Ten ču*ák mi tu lopatu určitě nepůjčí". Přijde k ježkově domu, vezme šutr, hodí mu ho do okna a zařve: "Strč si tu zkurvenou lopatu do pr*ele ty buz****te!"

Návštěvník LukeD
Odesláno

ovsem JMK jasne vede..

Fakt jsi si jistý tím jasným vedením? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=zYvYXIas5xQ

A třešnička navrch k tomu z komentářů pod videem:

Naprostej skvost, Gesamtkunstwerk s brněnským Geniem Loci.

Zhruba po 20 vteřinách má kdokoliv, kdo měl kdy co do činění s kamerou, střihem, herectvím, hudbou, nebo čímkoliv podobným, intenzivní potřebu zatlačit si palcem oční bulvy hluboko do mozku, vyrvat si bez umrtvení hrtan, obalit ho ve střepech a narvat ho produkčnímu týmu do p....e.

Odesláno

Fakt jsi si jistý tím jasným vedením? ;)

https://www.youtube.com/watch?v=zYvYXIas5xQ

A třešnička navrch k tomu z komentářů pod videem:

Naprostej skvost, Gesamtkunstwerk s brněnským Geniem Loci.

Zhruba po 20 vteřinách má kdokoliv, kdo měl kdy co do činění s kamerou, střihem, herectvím, hudbou, nebo čímkoliv podobným, intenzivní potřebu zatlačit si palcem oční bulvy hluboko do mozku, vyrvat si bez umrtvení hrtan, obalit ho ve střepech a narvat ho produkčnímu týmu do p....e.

Je to trochu arty, ale me se to libi.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...