david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Aha, Ok. Omlouvám se, jestli je neco v mem podání spatne. Do pravidel mrknu. Dík
Andrew Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Proc ma za ridice negra?asi aby to bylo rasove vyvazeny
Návštěvník tolja Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Proc ma za ridice negra? protože někteří negři pracujou
azeppelin Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Proc ma za ridice negra?Protože, víš co má černej bílýho? Přece, poslouchat!!!
Murphy97 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 první, komu to secvaklo :-) Ale proč jsi jel na boso ? :-)))))
Duke650 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Podle me je tento rok soutez o nejdebilnejsi klip.Banska: No tvl ten matros chci hulit taky, evidentne maji v OV slusne zdroje
long Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 první, komu to secvaklo :-)Sorry musel jsem. Poznal jsem tě až podle těch hodinek.:-)
Murphy97 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Sorry musel jsem. Poznal jsem tě až podle těch hodinek.:-)No, a dneska mi z nosu teče jak vopatovi z vocasu!Sejru na to, příště bez bot až v dubnu
14titi Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Doufám, že když už se blíží 22. hodina, tak nebude vadit jeden malinko sprostej...Krtkovi se zlomí lopatka a tak si říká: "Půjdu za ježkem, on mi lopatku určitě půjčí". Je v polovině cesty a rozmýšlí se: "Co když mi ten ježek tu lopatku nepůjčí? Přece jen je trochu lakomej... Ale když uz jsem v půlce cesty, půjdu dál." Je ve třičvrtině cesty a říká si: "Ty vole! Co když mi ten ježek tu lopatu vážně nepůjčí ?! No nevadí, když už jsem až tady, půjdu dál..." Už je skoro u ježkova domu a říká si: "Kurva! Ten ču*ák mi tu lopatu určitě nepůjčí". Přijde k ježkově domu, vezme šutr, hodí mu ho do okna a zařve: "Strč si tu zkurvenou lopatu do pr*ele ty buz****te!"
Návštěvník LukeD Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 ovsem JMK jasne vede.. Fakt jsi si jistý tím jasným vedením? https://www.youtube.com/watch?v=zYvYXIas5xQ A třešnička navrch k tomu z komentářů pod videem: Naprostej skvost, Gesamtkunstwerk s brněnským Geniem Loci.Zhruba po 20 vteřinách má kdokoliv, kdo měl kdy co do činění s kamerou, střihem, herectvím, hudbou, nebo čímkoliv podobným, intenzivní potřebu zatlačit si palcem oční bulvy hluboko do mozku, vyrvat si bez umrtvení hrtan, obalit ho ve střepech a narvat ho produkčnímu týmu do p....e.
sibirnaya Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 je videt, za u nas na morave mame tu rezii v krvi
mAra_ Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Nechcu se nikoho dotknout, ale kam safra na takové špeky chodite... Já tu na to cumim pomalu s otevřenou hubou :-D
Návštěvník LukeD Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 mAra_: Kam? No přeci na Internet.
Tittus Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 No jo, ale co tam ti lidi vlastně hledají, když na ně vypadne tohle?
utrejch Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Fakt jsi si jistý tím jasným vedením? https://www.youtube.com/watch?v=zYvYXIas5xQ A třešnička navrch k tomu z komentářů pod videem: Naprostej skvost, Gesamtkunstwerk s brněnským Geniem Loci.Zhruba po 20 vteřinách má kdokoliv, kdo měl kdy co do činění s kamerou, střihem, herectvím, hudbou, nebo čímkoliv podobným, intenzivní potřebu zatlačit si palcem oční bulvy hluboko do mozku, vyrvat si bez umrtvení hrtan, obalit ho ve střepech a narvat ho produkčnímu týmu do p....e.Je to trochu arty, ale me se to libi.
Tittus Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Tohle není arty, tohle je diletantství nejhrubšího ražení...
Doporučené příspěvky