Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tomu rozumim!

Lidi dneska neumi pozdravit skoro nikde...ale to tady nebudu resit, to by bylo pro jine vlakno...

Ale abych nebyl OT, tak pridam zase jednu story. 

Pribeh se stal par let zpatky jednomu memu kamaradovi. Predpokladam, ze urcite vety byly proneseny ve slovenstine, ale prepisuju to tak, jak to vypravel on. Je to spise takova usmevna historka se zvlastnim koncem. Je dulezite si to predstavit ;-).

Kamarad si nasel nejakou internetovou znamost a vzhledem k tomu, ze byla z Bratislavy (on kousek od Ostravy), nejak se dohodli, ze za ni prijede. On kolem 20-ti, ona, dle vlastnich slov rozvedena 30-ka. A tak sbalil maly batuzek, sedl na vlak a supky do Bratislavy. Prijel tam, vikend fajnovy a tak nejak v nedeli, kdyz se chystal, ze pojede domu, tak mu madam navrhla, jestli jeste nechce zustat. On, ze by i ano, ale uz nema na sebe zadne ciste pradlo, neb s tim nepocital. Nacez madam otevrela skrin a se slovy: "Tady jsou nejake veci po mem byvalem, klidne si vyber" to vyresila. A tak jak vylezl ze sprchy, hodil na sebe nejake veci po "Ex" a zasedl k TV, pricemz dama jeste brala koupel. Najednou se otevrely vchodove dvere a dovnitr vesel chlap. Kamos je 40kg i s posteli, takze by se v nem krve nedorezal, kdyz dotycky prochazel obyvak, mrknul na nej a povida: "Zdar, mne si nevsimej, ja si jen neco vezmu a zase vypadnu"....a pak na nej ukazal, pokracujic v chuzi nerusene dal se slovy "Hele, to sou moje trenyrky...."

...a vic uz nic.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem poctivě sjel většinu dostupných věcí se Scottem Sterlingem ... a nevím proč, ale vybavil se mi kultovní pořad "Au, moje koule" z filmu Idiocracy ... z daleké budoucnosti. A říkám si, že ta budoucnost možná není tak vzdálená, jak jsem si původně myslel.

V 4. 4. 2016 v 13:46, VintageLover napsal:

Upraveno uživatelem martar
Odesláno
  V 4. 4. 2016 v 17:58, Hasič napsal:

Nedelas v reflexu? Zpusob vyjadrovani je totožny. To cislo te srandery mam schovany a je podana zaloba na ochranu osobnosti.

A nautily mam v bankovnim trezoru, do nocniku muzes dat svoje pobedy hombre. :). Jestli chces poslu scan clanku te sragory reflexu.

Pobeda Hombre? Tu značku neznám, ale zní to prestižně a lidově.

Postni sem ten scan.

Návštěvník
Odesláno
  V 2. 4. 2016 v 5:23, Daemonultimate napsal:

Tak jsem si podle rady psychologů napsal plusy a mínusy toho, proč být vegetarián. Jenže potom jsem se podíval na několik důvodů proč jím nebýt a bylo rozhodnuto.

Kdyby Buh nechtel at jime kravy, tak by je neudelal z jidla.

Normalni lidi vs. vegetariani 1:0

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 4. 4. 2016 v 18:11, CEGY napsal:

Hm, todle bych taky uživil. Šlo by pivo jenom za 89.

přesně tak, každej kaštan, kterej vleze do lokálu musí slušně pozdravit, několikrát se uklonit, dát bonboniéru výčepákovi a pugét servírce a teprve potom si může podat kolkovanou žádost o pivo

Odesláno

Přiběhne chlápek do cikánské čtvrti, na sobě má tričko a na něm nápis ?nesnáším cikány ze tří důvodů!?. Po chvíli k němu příjde jeden nabušenej cigán a drsným hlasem se ho zeptá: ?Hej kemo co to máš na tom triku?? Mám tam napsáno, že nesnáším cikány a mám pro to tři důvody. A tohle je první z nich, že neumíte číst. ?Co, woe, cos to říkal?? zařve cikán. No a tohle je druhej důvod ? slyšíte jenom to, co chcete. Cikán zavolá ostatní, všichni vytáhnou kudly a jdou po něm. Chlápek se pousměje a dodá: \?No a tohle je ten třetí důvod, taháte nože, když se bude střílet!!? ?

Odesláno (upraveno)
  V 5. 4. 2016 v 4:55, tolja napsal:

přesně tak, každej kaštan, kterej vleze do lokálu musí slušně pozdravit, několikrát se uklonit, dát bonboniéru výčepákovi a pugét servírce a teprve potom si může podat kolkovanou žádost o pivo

Tak vono by stacilo, kdyby pozdravilo pet lidi z deseti, netyka se to ani zdaleka jen mladezniku.Nebo ti pripada nenormalni pozdravit, kdyz prijdes do hospody/obchodu/trafiky? Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Toljo, predpokladam, ze te v mladi ucili, ze kdyz nekam vlezes, ze mas pozdravit. A taky odpovedet na pozdrav. To je vse.

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 7:04, CEGY napsal:

Toljo, predpokladam, ze te v mladi ucili, ze kdyz nekam vlezes, ze mas pozdravit. A taky odpovedet na pozdrav. To je vse.

já teda když někam vlezu, tak pozdravím a když se mi tam nelíbí, tak dám otočku, ale u tebe v lokále bych měl trému z toho, že třeba pozdravím málo servilně

Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 7:34, tolja napsal:

já teda když někam vlezu, tak pozdravím a když se mi tam nelíbí, tak dám otočku, ale u tebe v lokále bych měl trému z toho, že třeba pozdravím málo servilně

To buď v klidu, žáden stres. Jsem zvyklej spíš na nadlidi a arogány. Servilnost je dneska out.

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 8:08, CEGY napsal:

To buď v klidu, žáden stres. Jsem zvyklej spíš na nadlidi a arogány. Servilnost je dneska out.

taky můžou voněmět úžasem nad tou krásou, když k tobě zavítaj  :cheers:

Odesláno

Dnes mi volala po telefonu příjemná slečna, že jsem včera sháněl jejich pana prezidenta, jestli mne může spojit. Nějak jsem se nechytal a on to byl majitel firmy s jedním bagrem a tatrou.

Co jsem se neudržel smíchy, tak byl další telefon, kde se pán představil Karel Nováček, saunový mág..........urazil se a nic z toho nebude

Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 7:04, CEGY napsal:

Hele, Cegy, já k tobě v sobotu vlezl, pozdravil a ty nic! Omlouvá tě jenom to, žes tam v sobotu vlastně vůbec nebyl... :lol2:

Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 9:07, JaRooN napsal:

Hele, Cegy, já k tobě v sobotu vlezl, pozdravil a ty nic! Omlouvá tě jenom to, žes tam v sobotu vlastně vůbec nebyl... :lol2:

Ale aspoň jsme zjistili, že obsluha má ještě kam se hodinkově posouvat, na čemž CEGY prý již pracuje :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...