Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 9:07, JaRooN napsal:

Hele, Cegy, já k tobě v sobotu vlezl, pozdravil a ty nic! Omlouvá tě jenom to, žes tam v sobotu vlastně vůbec nebyl... :lol2:

Ale já tam duchem stále jsem :)

V 5. 4. 2016 v 10:28, Maxel napsal:

Ale aspoň jsme zjistili, že obsluha má ještě kam se hodinkově posouvat, na čemž CEGY prý již pracuje :)

Jak to tak pozoruju, tak mladí mají dneska úplně jiný starosti než hodinky.

V 5. 4. 2016 v 9:04, tolja napsal:

taky můžou voněmět úžasem nad tou krásou, když k tobě zavítaj  :cheers:

Tak to máš pravdu. Někdy lidi nechtěj ani odejít.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 4. 4. 2016 v 18:09, SCIFI napsal:

Dobrej ceník.

V životě by mě tam neviděli.

Odesláno

Tahle debata mi příjde divná, já zdravím  skoro i v metru...a lidé, kteří přemýšlí o tom, kdo zdraví první, na pozdrav asi stejně ani neodpovídají. Howgh.

Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 15:03, USER47 napsal:

Vždyť to je snad normální chování, ne?

Přesně to si myslím...za pozdravení, ani za poděkování ještě huba nikomu neupadla.

Za 20 let v gastru jsem okoukal, že je to v ČR tak 70/30 pro zdravící většinu.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Náhodou hezky pozdravit, dělá docela dojem. I když taková historka cca 8let zpátky. Byl jsem povozit jednu slečnu na motorce a pak jsme jeli do hospody v takový díře u Berouna, ona tam pracovala a nad hospodou bydlela. Tak přijdem do lokálu a hned u vchodu dlouhej stůl plnej štamgastů, každej monsterky a gumovky vod hnoje a já pěkně nahlas, Dobrý den... pár místních se na mě podívá, včetně hospodské a nic... tak řeknu nahlas, Tak ještě jednou (to sem řekl taky) Dobrý den...opět se jich pár podívalo včetně hospodské a pořád nic... tak du dál sednu si přijde hospodská a co si dám, já se neudržel a říkám, prosil bych vinný lístek, tak to se otočili všichni a vyhlásili mě, že s vinným lístkem mam jít dop...le  :D. Tak sem si teda dal malinovku no  :) .

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
  V 5. 4. 2016 v 15:40, Strocek napsal:

Náhodou hezky pozdravit, dělá docela dojem. I když taková historka cca 8let zpátky. Byl jsem povozit jednu slečnu na motorce a pak jsme jeli do hospody v takový díře u Berouna, ona tam pracovala a nad hospodou bydlela. Tak přijdem do lokálu a hned u vchodu dlouhej stůl plnej štamgastů, každej monsterky a gumovky vod hnoje a já pěkně nahlas, Dobrý den... pár místních se na mě podívá, včetně hospodské a nic... tak řeknu nahlas, Tak ještě jednou (to sem řekl taky) Dobrý den...opět se jich pár podívalo včetně hospodské a pořád nic... tak du dál sednu si přijde hospodská a co si dám, já se neudržel a říkám, prosil bych vinný lístek, tak to se otočili všichni a vyhlásili mě, že s vinným lístkem mam jít dop...le  :D. Tak sem si teda dal malinovku no  :) .

kvůli pichu se dá překousnout ledacos, ale malinovka na hnoji?

já třeba zdravím když vlezu v nákupáku do výtahu, ale na eskalátorech nezdravím, nejsem žádnej nazdárek..

Upraveno uživatelem tolja
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak na eskalátorech se zdravěj jen lidi, co jedou naproti - vona by ti huba taky neupadla.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já taky pozdravím, když někam vlezu a poděkuju. Ale aby mi to někdo nakazoval jako zákazníkovi?

Esli voni nejsou zblblý Krokodýlem Dundee. :D

Odesláno

Jste všichni cimprlich. Já vlezu dovnitř, zahalekám Dobrý den a čekám na odpověď. Když nepřichází, řeknu Má úcta vašnosto a jdu své prachy nechat někde jinde...

Odesláno (upraveno)
  V 5. 4. 2016 v 14:59, Klotzman napsal:

Já jsem z výše uvedeného dodnes tak zblblej, že zdravím v obchodě a děkuju (!!) znuděnejm prodavačkám. Často mě to pak dost štve, že jsem se neudržel, ale fakt nás vycepovali :frusty:

Znuděný prodavačky zdravím obzvlášť zdvořile a některý pak dokonce trochu roztajou :D Ale je fakt, že u jedné osoby se mi to pořád nedaří. Na Karláku ve vestibulu rozdává každé ráno jedna permanentně zasmušilá ženská deník Metro. Sekýruje lidi, ať jí to neberou ze stojanů vpravo, že smějí jenom z těch vlevo. Já k ní přijdu, pozdravím, dostanu noviny, poděkuju a ona pořád nic. Dělám to takhle už od září. Kolem Vánoc to vypadalo, že se blýská na lepší časy, jenže v lednu to bylo zas vše při starém :D

A teď něco... vlastně pořád k věci:

post-437-0-85646100-1459873923_thumb.jpg

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno (upraveno)

tady je to dneska vtipnejsi, nez ve vlakne h u m o r ...

.. jsem si ze zmizikovy hlasky sedl na zadek... :D

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 17:01, montemar napsal:

Ehm, omlouvám se, že tě zklamu. Jsme ve vlákně humor... :D

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 17:01, montemar napsal:

.. jsem si ze zmizikovy hlasky sedl na zadek... :D

...prej kaviárový tousty

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...