Porsche_911 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Aby dokázal, že ji miluje, vyšplhal na nejvyšší horu, přešel největší poušť a sjel nejdelší řeku světa.Rozešla se s ním. Věčně nebyl doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 13:57, Zmizík napsal: To je hroznej č...k.zajímavý je, že filtr sprostých slov bere i na slovo člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) V 7. 4. 2016 v 14:05, Xenomorfus napsal: Je...Navic dela ostravakum ostudu...Narodil se v Tesine a zije v Praze...Takze klasicka prazacka naplava...Tak to já sem tež ostuda, bo to mám stejně. Nebo tež hrozny člověk, jak piše Zmizik.Ale k rádiům, Limonádový Joe poslouchal na koleji můj spolubydlící, každé ráno v sedm jsem to dostal mezi oči a někdy jsem se řezal do peřin. Ojedinělá záležitost, která myslím skončila v pravý čas.Já jedu 80% Radio 1, bez kterého si nedokážu éter představit, pak cca 10% radiožurnál, 10% Color (bývalé ethno). Zbytek nemám odvahu naladit, abych si nenablinkal do kokpitu. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Vždycky mě fascinuje, když někdo nadává na Rudu z Ostravy, vždyť je to fiktivní postava, kterou hraje herec Michal Kovalčík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) No a já myslel, že je vopravdickej, kdepak, svět chce být klamán. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 16:58, Manek49 napsal: Vždycky mě fascinuje, když někdo nadává na Rudu z Ostravy, vždyť je to fiktivní postava, kterou hraje herec Michal Kovalčík.No ja se právě obávám, že to nehraje. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Tak tohle mi pobavilo : Tvrdík v čele fotbalové Slavie, stane se předsedou představenstva: http://fotbal.idnes.cz/redir.aspx?c=A160407_182457_fotbal_pes&x=socialky_android_z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Fanouškům Slavie to ale nejspíš moc zábavné nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Je to staré, ale pobrečel jsem si zase smíchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 17:28, Mornix napsal: Fanouškům Slavie to ale nejspíš moc zábavné nepřijde. Toho jsem si vedom . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) V 7. 4. 2016 v 17:28, Mornix napsal: Fanouškům Slavie to ale nejspíš moc zábavné nepřijde. Pro mě, jako fanouška Sparty, je luftjarda, pro Slavii, příliš velký trest :-( Ty wole, mam dobře čárky? :-) Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Ruiz.aw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Tak teda ten c...k herec Kovalcik a c...k Luftjarda sou dva c...ci k pohledani. Vyteckovalo se to spravne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Nevyteckovalo. Chybí ti č, a obešels system. Vitej v matrixu!!!! Neo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 V 7. 4. 2016 v 18:51, Hasič napsal: Nevyteckovalo. Chybí ti č, a obešels system. Vitej v matrixu!!!! Neo! :D :D :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Já bych na toho Rudu moc neplival, jako chvíli to bylo jako zajímavý ze startu (já se tomu teda nikdy nesmál, ani jsme ho neposlouchal) a jel prostě za co mu platili a asi i dobře. To že to sjíždí už sakra dlouho nechápu spíš ty, co to poslouchaj nebo koho to ještě baví (pochybuju, že ještě někoho i když...). Tenhle druh "zábavy" je pro herce, baviče chvilková záležitost a pak už bude na vždycky vodvařnej trapnej Ruda z Ostravy a jako herec si moc neškrtne.. V 7. 4. 2016 v 18:51, Hasič napsal: Nevyteckovalo. Chybí ti č, a obešels system. Vitej v matrixu!!!! Neo!Hele co ten článek? Měl si ho postnout a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) V 7. 4. 2016 v 18:53, eskimak napsal: Zkouska raz dva tri : curak! . Matrix!!!!!!!!!! Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Uz to tam nejakej curak zeditoval. Tak teda: Pica. Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) . Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Toto zavana locknutim vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky