Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

V 7. 4. 2016 v 14:05, Xenomorfus napsal:

Je...

Navic dela ostravakum ostudu...

Narodil se v Tesine a zije v Praze...

Takze klasicka prazacka naplava...

Tak to já sem tež ostuda, bo to mám stejně. Nebo tež hrozny člověk, jak piše Zmizik.

Ale k rádiům, Limonádový Joe poslouchal na koleji můj spolubydlící, každé ráno v sedm jsem to dostal mezi oči a někdy jsem se řezal do peřin. Ojedinělá záležitost, která myslím skončila v pravý čas.Já jedu 80% Radio 1, bez kterého si nedokážu éter představit, pak cca 10% radiožurnál, 10% Color (bývalé ethno). Zbytek nemám odvahu naladit, abych si nenablinkal do kokpitu. 

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník km.kmk
  V 7. 4. 2016 v 16:58, Manek49 napsal:

Vždycky mě fascinuje, když někdo nadává na Rudu z Ostravy, vždyť je to fiktivní postava, kterou hraje herec Michal Kovalčík.

No ja se právě obávám, že to nehraje. ..

Odkaz ke komentáři

Tak tohle mi pobavilo :

Tvrdík v čele fotbalové Slavie, stane se předsedou představenstva: http://fotbal.idnes.cz/redir.aspx?c=A160407_182457_fotbal_pes&x=socialky_android_z

Odkaz ke komentáři

V 7. 4. 2016 v 17:28, Mornix napsal:

Fanouškům Slavie to ale nejspíš moc zábavné nepřijde. :)

Toho jsem si vedom :) .

Odkaz ke komentáři

V 7. 4. 2016 v 17:28, Mornix napsal:

Fanouškům Slavie to ale nejspíš moc zábavné nepřijde. :)

Pro mě, jako fanouška Sparty, je luftjarda, pro Slavii, příliš velký trest :-( Ty wole, mam dobře čárky? :-) Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Strocek

Já bych na toho Rudu moc neplival, jako chvíli to bylo jako zajímavý ze startu (já se tomu teda nikdy nesmál, ani jsme ho neposlouchal) a jel prostě za co mu platili a asi i dobře. To že to sjíždí už sakra dlouho nechápu spíš ty, co to poslouchaj nebo koho to ještě baví (pochybuju, že ještě někoho i když...). Tenhle druh "zábavy" je pro herce, baviče chvilková záležitost a pak už bude na vždycky vodvařnej trapnej Ruda z Ostravy a jako herec si moc neškrtne.. 

V 7. 4. 2016 v 18:51, Hasič napsal:

Nevyteckovalo. Chybí ti č, a obešels system. Vitej v matrixu!!!! Neo!

Hele co ten článek? Měl si ho postnout a nic...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...