Frantik Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 K dokonalosti chybí jen hodinky Festina Chrono Tour de France limited edition :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Zvířátka jedou na dovolenu.Liška jede s přítelkyníVul jede s rodinouKanec jede sám,že prej si tam nákou svini najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tvl sedim zrovna v KFC v Olympii Brno, a klobouk dolu - starter pack je naprosto presny :-) koukam jako blazen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tvl sedim zrovna v KFC v Olympii Brno, a klobouk dolu - starter pack je naprosto presny :-) koukam jako blazen!Uniká mi význam a smysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 To jako že si ten příšernej slepenec nějakej "model" na sebe navlíknul, včetně té kabelešky a žlutýho buzna kroužku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Uniká mi význam a smysl?Ty by jsi byl schopen v tom starter packu vylézt mezi lidi? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Ty by jsi byl schopen v tom starter packu vylézt mezi lidi? :-) tss...........po pěti dvanáctkách klidně. No nebo radši sedmi a pár panácích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tak nevím, ale ty šatny jsou čím dál tím menší................ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Tyhle bych ještě snesl - ale až po nich ve 22:00 přijde na řadu "Dára Rólins", možná tu kadiboudu budu potřebovat návštěvníci toho kravál-festu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 asi jsem to zvojtil.Nemam si to brat osobne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Ty by jsi byl schopen v tom starter packu vylézt mezi lidi? :-)Jo to se jako prodává jako instantní sada, tak to jo, to kompletoval dobrej estét. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Ten for je prostě pro Pražáky :D :D ono co taky nosit na vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Radimk: cemu na tom nerozumis, nahodou jsem se dnes zastavil v Olympii, a u kafe jsem si otevrel chronomag, nasel tam Olympia Starter Pack, rozhlidl se kolem sebe a zjistil ze to fakt sedi a ze je tady takhle vyoutfitovanych individui ruzneho veku pozehnane. Ja takhle fakt nechodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Tak nevím, ale ty šatny jsou čím dál tím menší................ 13600362_10154412553480992_6766240410344097931_n.jpgBudka na schovani se pred destem?? Upraveno 3. července 2016 uživatelem clockyclock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Radimk: cemu na tom nerozumis, nahodou jsem se dnes zastavil v Olympii, a u kafe jsem si otevrel chronomag, nasel tam Olympia Starter Pack, rozhlidl se kolem sebe a zjistil ze to fakt sedi a ze je tady takhle vyoutfitovanych individui ruzneho veku pozehnane. Ja takhle fakt nechodim.Ok, jen by mě nenapadlo, že se to prodává jako set. Od škrtícího kroužku na erekci až po čepičku. Nav?c komeťáckou. Ale brýle vypadají dobře,to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Ten for je prostě pro Pražáky :D :D ono co taky nosit na vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Ok, jen by mě nenapadlo, že se to prodává jako set. Od škrtícího kroužku na erekci až po čepičku. Nav?c komeťáckou. Ale brýle vypadají dobře,to zas jo. Druhý den a furt nic. Tenhle vtip není evidentně pro tebe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Pražský/Chodov starter pack by obsahoval teplákovku. Upraveno 3. července 2016 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky