tomas512 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Parádní nákup:Koupil jsem si himalájskou sůl. Na balení píšou, že vznikla hluboko pod zemí přírodními procesy, před 250 miliony let. A taky "spotřebujte do 6 / 2017". To ji vykopali jen tak tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Spravna odpoved fotbalisty na cokoliv: "Presne tak"Spravna odpoved chronomagora na cokoliv: "Presne tik-tak" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Ted byla v tv reklama a slecna se ptala: Copak se to deje s vasi vaginou? Tak jsem se ji zeptal, a pry mam ji posekat zahradu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Ted byla v tv reklama a slecna se ptala: Copak se to deje s vasi vaginou? Tak jsem se ji zeptal, a pry mam ji posekat zahradu!jako snížit drn...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Houno, 1200m2 zelenyho! Jen já, a Stiga..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Psychiatr se ptá pacienta: "A kdy přesně jste zjistil, že jste kůň?"."Pane doktore, to už je strašně dávno, to jsem byl ještě malé hříbátko." Jeden do zbierky:- Pán doktor, ja mám pocit, že som kôň- No pekne, liečiť to pôjde, ale bude to drahé- Peniaze nie sú problém, minulý rok som vyhral Veľkú Pardubickú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Víte, jaký je rozdíl mez židem a pionýrem?Pionýr se z tábora vždycky vrátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Víte, jaký je rozdíl mez židem a pionýrem?Pionýr se z tábora vždycky vrátí.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Reálný dotaz do nejmenovaného autosalonu.... co někteří nevymyslí :D Dobrý den,chci se zeptat, zda by jste mi mohli darovat nový vůz? Vím, že to zní bláznivě, ale i přesto Vás chci o to poprosit. Mám 3 děti a bohužel mi odešlo mé současné auto do věčných lovišť a my si nemůžeme dovolit nové auto, které moc potřebujeme. Jednalo by se o auto, do kterého se vejdou 3 autosedačky. Jezdil bych s autem každý den a dalo by se to brát i jako určitý druh reklamy?.nebo zda by byla nějaká jiná možnost.....?Mockrát děkuji alespoň za přečtení tohoto neobvyklého dotazu.S pozdravem Bc. Milan ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej,línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Pamatujete? SWE - CZE Semifinale 2010. Posledních 15 sekund před koncem!Prohrávali jsme 2:1. Brankář z branky je pryč a tak hrajeme v šesti.V podání finského komentátora.Myslím si, že ten komentátor je 100% čech. Upraveno 8. července 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Šifra praotce Čecha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej,línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze. Tak tohle beru, dost dobry!!! Jeste pripisat, ze je 4% a vlastne VIP. Upraveno 8. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 No a přesně uprostřed té úsečky se odehrává totohttp://jihlava.idnes.cz/foto.aspx?r=jihlava-zpravy&c=A160704_142745_jihlava-zpravy_mv&foto=MV646250_133625_5386349.jpgŠifra praotce Čecha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Najdi dva rozdíly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. července 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 No a přesně uprostřed té úsečky se odehrává totohttp://jihlava.idnes.cz/foto.aspx?r=jihlava-zpravy&c=A160704_142745_jihlava-zpravy_mv&foto=MV646250_133625_5386349.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Chuck Norris řekl babičce, že si dá jen 3 knedlíky.A dostal jen 3 knedlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Chuck Norris řekl babičce, že si dá jen 3 knedlíky.A dostal jen 3 knedlíky.To je genialni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky