MJ. Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 sem myslel ze umru, kdyz sem to videl se my vybavili vzpominky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Podle pruzkumu se 8 z 10 koupajicich se Americanu do bazenu vychcije. Jak na tom asi je Zdenda...? kdyby tam jen chcali, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Navrhuji udělat sekci Humor v Angličtině... ...mě to nepřipadá vůbec vtipný... ...ale to bude asi tím, že neumím anglicky... ...teda asi bych to dal, ale nechce se mi... ... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Mne to teda neprijde vtipny, i kdyz tomu rozumim.Postavicka vykoukne z okna: Temer dokonaly den!Slunicko: Pojd ven.Postavicka: Ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 the most perfect - aneb co je dokonalé nemůže už býti lepší - to mi dalo nejvíc zabrat.Sluníčko: "je dokonalý den. Pojď ven."Pako: "Ne, nikam nejdu!"Zabouchnutí okna a příjemné opalování u LCD monitoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 To se omlouvám jestli jsem tím někoho nasral ... nějak mi to nedošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 kolego buď v klidu, nesmíš bejt hned cíťa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Podle obrázku je to věk tak do 5 let a humorné to je na škále 0-10 asi tak 0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 To se omlouvám jestli jsem tím někoho nasral ... nějak mi to nedošlo. V pohodě , nám to nedošlo taky Tak nám to aspoň vysvětli, když už ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Hm, já nechápal, co od začátku stránky řešíte, a až teď mi došlo, že ta kresbička, co to spustila, není v češtině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Ovsem, tohle uz je moc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 A nenosí tu zmijovku jako chránič tlačítek a korunky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Spíš bych řekl že to má jako survival kit, zapletený parakord v náramku. Bohužel mu chybí vkus (nebo soudnost), ale aspoň má radost, že to má barevně sladěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 V klidu, to bude nějakej nadějnej fotbalista. Ti kucí to maj jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Na poště:- koupíte si ode mě los? - chcete ho?! - ne, díky.. já nemám štěstí ani na doručení vašich zásilek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 K tomu obrázku... To akože som fakt jediný čo to nie len pochopil, ale aj ho to aspoň kus pobavilo? Bola to skôr narážka na dnešnú dobu... Že aj keď je vonku krásne a človek si to aj uvedomuje, radšej bude trčať doma a trieskať do klávesnice... Taký paradox no, trochu menej vtipný ale predsa Inak ale prikladám tri gif-ka čo ma ráno pobavili... http://p.fod4.com/upload/aff3567c9abaad4b798a350dc1e1b1a3/HCoPCdV1RqKqMSIryyrg_Slap%20Grandma%20Coffee.gif http://eznewlife.com/animation_photos/644.gif https://k61.kn3.net/8/3/9/2/9/3/2CC.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky