Gustaf Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 redaktor sedí jednou prdeli na dvou židlích :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Byla to inzerce CEZu na titulni strance ... nahore malym pismem je to tam i uvedeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Treba to tu jeste nebylo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Když byly Chuckovi Norrisovi 3 roky, zneužil katolického kněze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sara11 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Snad to tu někde není. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Vono teda bůhví jak to bylo, ale jestli je to fakt, jadernou fyzikou by se pánové asi neuživili:)https://www.sport.cz/loh/vodni-sporty/clanek/803800-lochte-a-spol-si-prepadeni-skutecne-vymysleli-americky-olympijsky-vybor-se-za-jejich-chovani-omluvil.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Chuck Norris a psi mě fakt pobavili,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Psi jsou super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ve válce postřelí ženu. Odvezou ji do polní nemocnice a kulky z ní vyndají - jen na 3 zapomenou. V dospělosti má žena 3 děti a když je její nejstarší dceři 18 let, povídá:"Mami, víš, mám problém a potřebovala bych s tebou mluvit.""Copak dceruško, copak tě trápí?""Víš mami, já jsem vyčurala kuličku.""To nic, já jsem byla ve válce, to je určitě z toho."Když je její druhé dceři 18 let, situace se opakuje a matka ji opět uklidní tvrzením, že byla ve válce. Když je jejímu synovi 18, příjde za ní a povídá:"Mami, já mám problém.""Copak synáčku, copak tě trápí, taky jsi vyčural kuličku?""No, to zrovna ne, ale honil jsem si ho na zahradě a zastřelil jsem souseda." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Ty nepřestáváš překvapovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Kdo zjistí jméno, je fakt frajer... :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Tohle je nahodou zajimave, nabizel to na profil cloveka nebo spolecnosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 https://www.facebook.com/vsechnojejinak/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf Poslal to nejspíš adminovi stránky na fcb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Je to starý, ale třeba to někdo ještě nezná http://mujweb.cz/peter.mlich/hry/test/testiq2.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 tak po osmi pivech, to mi hlavyakt neere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Je to starý, ale třeba to někdo ještě nezná http://mujweb.cz/peter.mlich/hry/test/testiq2.htmV tomhle "jazyce" urcite ne.. :-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manta Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Chlapík jde do důchodu a za ušetřené peníze si chce koupit něco, po čem vždycky toužil - sportovní auto. Udělá to a hned vyrazí na dálnici.....Tu se za nim náhle objeví policejní auto. Chlápek si pomysli: "Mám Ferrari, ujedu mu jako nic!" - 160,180, 220.Pak si pomyslí: "Přece se nezabiju" a zastaví. Policajt k němu dojede a říká: "Už jsem slyšel ÚPLNĚ všechny výmluvy, ale mám dneska dobrou náladu, takže když mi řeknete něco, co ještě nikdo nezkoušel, nechám vás jet."Chlápek povídá: "Jsou to dva dny, co mi manželka utekla s policajtem a já myslel, že mi ji vezete zpátky". "JEĎTE!!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky