Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Treba to tu jeste nebylo..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psi jsou super!!

Odkaz ke komentáři

Ve válce postřelí ženu. Odvezou ji do polní nemocnice a kulky z ní vyndají - jen na 3 zapomenou. V dospělosti má žena 3 děti a když je její nejstarší dceři 18 let, povídá:

"Mami, víš, mám problém a potřebovala bych s tebou mluvit."

"Copak dceruško, copak tě trápí?"

"Víš mami, já jsem vyčurala kuličku."

"To nic, já jsem byla ve válce, to je určitě z toho."

Když je její druhé dceři 18 let, situace se opakuje a matka ji opět uklidní tvrzením, že byla ve válce. Když je jejímu synovi 18, příjde za ní a povídá:

"Mami, já mám problém."

"Copak synáčku, copak tě trápí, taky jsi vyčural kuličku?"

"No, to zrovna ne, ale honil jsem si ho na zahradě a zastřelil jsem souseda."

Odkaz ke komentáři

Chlapík jde do důchodu a za ušetřené peníze si chce koupit něco, po čem  vždycky toužil - sportovní auto. Udělá to a hned vyrazí na dálnici.....
Tu se za nim náhle objeví policejní auto. Chlápek si pomysli:  "Mám Ferrari, ujedu mu jako nic!" - 160,180, 220.
Pak si pomyslí: "Přece se nezabiju" a zastaví. Policajt k němu dojede a říká: "Už jsem slyšel ÚPLNĚ všechny výmluvy, ale mám dneska dobrou náladu, takže když mi řeknete něco, co ještě nikdo nezkoušel, nechám vás jet."
Chlápek povídá: "Jsou to dva dny, co mi manželka utekla s policajtem  a já myslel, že mi ji vezete zpátky". 

"JEĎTE!!!!"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...