Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Bud uplne v klidu, sem na tom mnohem hur nez Ty a mam krasnou 25-ti letou slecnu doktorku... Takze nikdy nevis, odkud to prijde... ;-).

A nemá kámošku, pro doktorky mám slabost  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nemá kámošku, pro doktorky mám slabost  :lol2:

Beztak, ze ma. Ale za ten pulrok, co sme spolu, mi (krome jedne nedoktorky) zadnou nepredstavila. A ty, co mi ukazovala na fotkach za hrich nestaly...

Ald v rijnu nastupuje do Gemini, tak treba tam neco bude :-D

Odkaz ke komentáři

Beztak, ze ma. Ale za ten pulrok, co sme spolu, mi (krome jedne nedoktorky) zadnou nepredstavila. A ty, co mi ukazovala na fotkach za hrich nestaly...

Ald v rijnu nastupuje do Gemini, tak treba tam neco bude :-D

Ok tak ať se poptá, ale mám ještě doplňující podmínky :D

1. Musí mít super postavu (celkem se mi líbí holky co kdysi závodně plavaly)

2. Nesmí mě tahat po obchodech

3. Musí to být i fajn holka

.....

ideálně typově asi takto:

post-22755-0-16096700-1473340681_thumb.jpg

10568. Musí mě snést, což je možná to vůbec nejvíc :D

Kámoška o mě nedávno prohlásila, že zase nejsem tak úplně škaredý, to bylo taky to nejlepší, co o mě kdy kdo řekl :D Ale co Ty víš, ženské jsou šílené....

Odkaz ke komentáři

Myslím, že sociálka a žrádlo je tam obecně celkem levný.

Celkem jsem si udělal názor. Moje americká teta si mi minulý týden postěžovala, že už je v důchodu a že finančně tedy už nic moc. Už má jen důchod SEDM TISÍC DOLARŮ MĚSÍČNĚ. Fuj tajbl, to jsem ještě nikdy nevydělal. No a tyhle prasata vyžraný mají stopro invalidní důchod.To se jim to potom žere.

Odkaz ke komentáři

Celkem jsem si udělal názor. Moje americká teta si mi minulý týden postěžovala, že už je v důchodu a že finančně tedy už nic moc. Už má jen důchod SEDM TISÍC DOLARŮ MĚSÍČNĚ. Fuj tajbl, to jsem ještě nikdy nevydělal. No a tyhle prasata vyžraný mají stopro invalidní důchod.To se jim to potom žere.

To ale nebude průměrnej Americkej důchod... Navíc se na něj významným způsobem podílí "soukromým spořením"

Odkaz ke komentáři

1. Musí mít super postavu (celkem se mi líbí holky co kdysi závodně plavaly)

2. Nesmí mě tahat po obchodech

3. Musí to být i fajn holka

.....

ideálně typově asi takto:

attachicon.gifMarta-absolut.jpg

10568. Musí mě snést, což je možná to vůbec nejvíc :D

Kámoška o mě nedávno prohlásila, že zase nejsem tak úplně škaredý, to bylo taky to nejlepší, co o mě kdy kdo řekl :D Ale co Ty víš, ženské jsou šílené....

vkus máš, to jo. Ale nároky? Tak určitě... :D

Odkaz ke komentáři

Tak jestli bydlí v San Franciscu nebo New Yorku v solidním třípokojáku, tak jí na jídlo moc nezbyde :)

Odkaz ke komentáři

Ten černej je dobrej... ale upřímně, kriplhajzly jsou pro kriplkáry jen přizpůsobené, ne vyhrazené.

A než se podělat před prázdným ajnclíkem, nerozmýšlel bych se ani kdyby tam stála fronta mormonů...

Asi to nebude jako s parkovacími místy pro invalidy no. Já občas na invahajzl chodím v práci, přesně protože mám rád ten prostor na nohy a hlavně ten zvýšený posed :)

Ještě mi to připomnělo toto. C+H videa můžu :)

Odkaz ke komentáři

1.......

.....

.....

.......

Tak pry takovych, kteri chteji krasne mlade doktorky je vic a mam Ti vzkazat, ze se s zenskyma nebavi, takze zadnou vhodnou kamosku nema  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...