Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Procházejí dva cikáni staveništěm, jestli tam nejsou nějaké zbytky železa... V tom jeden z nich zakopne a spadne do jímky s vápnem. Hrabe se ven, a vidí, jak se ten druhý neskutečně chláme. Naštve se a povídá: "Půl minuty jsem bilej a už mne ti černí neskutečně serou...".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Procházejí dva cikáni staveništěm, jestli tam nejsou nějaké zbytky železa... V tom jeden z nich zakopne a spadne do jímky s vápnem. Hrabe se ven, a vidí, jak se ten druhý neskutečně chláme. Naštve se a povídá: "Půl minuty jsem bilej a už mne ti černí neskutečně serou...".

Znám to podobně :   Procházejí dva cikáni staveništěm, jestli tam nejsou nějaké zbytky železa... V tom jeden z nich zakopne a spadne do jímky s vápnem.Vyhrabe se ven a povídá : Déžo cobudu robiť ? A ten druhej odvětí..............No vidíš, jen jsi chvilku bílej a už se debilně ptáš co budeš dělat.

Odkaz ke komentáři

Já jezdím skoro denně E43 a taky žádná hitparáda. Bohužel dálnice na sever v nedohlednu, byť náspy tam jsou už od Hitlera :( Jestli stavíme za dva roky necelých usmolených 8km dálnic a poláci za tu dobu postaví 15x tolik, tak zde něco smrdí. Ale politika sem nepatří, tak raději zpět k humoru...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...