vwtyp11 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Kterou - tu brunetu na prvni fotce, nebo tu blondynu na posledni? Jedna a ta samá Světlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Jak prosté, milý Watsone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 pekne...Kedysi na osem poslabších fórov stačil odstavec v Dikobraze, dnes na to treba štyri monitory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 dnes mě pobavilo toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Upraveno 12. září 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Vrchol alkoholismu je, když do sebe ráno vyklopite panáka Listerinu a automaticky ho vypijete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisot33 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 dnes mě pobavilo toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Objednal jsem si věc, která podle specifikací eshopu váží 40kg.Česká pošta přijala balík k doručení o váze 35kg.Kde se stala chyba? Upraveno 13. září 2016 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 To zjistíme, až budeš psát zítra do vlákna "co mě právě naštvalo", že ti poslali jen půlku objednávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 A doveze ti to tento pošťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Procházejí dva cikáni staveništěm, jestli tam nejsou nějaké zbytky železa... V tom jeden z nich zakopne a spadne do jímky s vápnem. Hrabe se ven, a vidí, jak se ten druhý neskutečně chláme. Naštve se a povídá: "Půl minuty jsem bilej a už mne ti černí neskutečně serou...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Procházejí dva cikáni staveništěm, jestli tam nejsou nějaké zbytky železa... V tom jeden z nich zakopne a spadne do jímky s vápnem. Hrabe se ven, a vidí, jak se ten druhý neskutečně chláme. Naštve se a povídá: "Půl minuty jsem bilej a už mne ti černí neskutečně serou...". Znám to podobně : Procházejí dva cikáni staveništěm, jestli tam nejsou nějaké zbytky železa... V tom jeden z nich zakopne a spadne do jímky s vápnem.Vyhrabe se ven a povídá : Déžo cobudu robiť ? A ten druhej odvětí..............No vidíš, jen jsi chvilku bílej a už se debilně ptáš co budeš dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 překvapená myš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 dnes mě pobavilo toto Hmm, a to jsem netušil, když jsem se tomu včera smál, že dneska ráno cestou do Prahy budu chtít spíš plakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Hmm, a to jsem netušil, když jsem se tomu včera smál, že dneska ráno cestou do Prahy budu chtít spíš plakat.D7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 D7?+ D1, D5, D45, D55, D8, D . . . .. prostě všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 D7? + D1, D5, D45, D55, D8, D . . . ..prostě všechny Jojo, zkoušel jsem D7, pak chvilku D6 a v rádiu slyšel o těch ostatních. No aspoň jsem v tom nebyl sám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Já jezdím skoro denně E43 a taky žádná hitparáda. Bohužel dálnice na sever v nedohlednu, byť náspy tam jsou už od Hitlera Jestli stavíme za dva roky necelých usmolených 8km dálnic a poláci za tu dobu postaví 15x tolik, tak zde něco smrdí. Ale politika sem nepatří, tak raději zpět k humoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Vždycky máš možnost, je pouze na tobě jakou si zvolíš cestu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky