Návštěvník Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Sel jsem na ryby a nemel cigara. Se sebezaprenim jsem vzal synovi z kapsy krabicku. Za 3 hodky jsem chytil 2delfiny, 3 zraloky a 1 lochnesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Sel jsem na ryby a nemel cigara. Se sebezaprenim jsem vzal synovi z kapsy krabicku. Za 3 hodky jsem chytil 2delfiny, 3 zraloky a 1 lochnesku.Haha, ten je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 "Jak hluboká je vagína?Dost hluboká na to, aby v ní chlap ztratil rozum, sebeúctu, auto, dům, psa a polovinu úspor." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 "Jak hluboká je vagína?Dost hluboká na to, aby v ní chlap ztratil rozum, sebeúctu, auto, dům, psa a polovinu úspor."Ve skutecnosti je to cca 7-10cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Díky, tak jsem si dnes poprskal monitor už podruhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 no ty kraaavo.. https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/09/30/chlapek-rozmlatil-apple-storu-desitky-iphonu-protoze-mu-odmitli-vratit-penize-video/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Schválne, rozumie tomu niekto okrem košičanov, resp. niektorých slovákov...? Vysvetlím ak bude treba, mňa to teda pobavilo teraz ako už dlho nič.. :D čo to má inak ten cockot na ruke zase?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Netuším kdo to sou, natož ty kódy, ale podle ar a fleků na lunetě tipuju brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 V skratke sú to naši politici, ktorí majú radi cocain, Raši je primátor mesta Košice a dnes je tu taká akcia, volá sa to "Biela noc" kedy bude v meste kopec rôznych svetelných predstavení, rôzne vystúpenia a pod... Navyše všetci traja sú v tej istej politickej strane, ktorú máme všetci tak veľmi radi takže... Dnes v Košiciach bude asi veľa snehu... A Breitle som myslel ako prvé no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 to je nějakej hlavolam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 (upraveno) to je nějakej hlavolam?OK, politiku nesleduješ. I když ... Ta kauza se táhne víc jak rok. https://is.gd/VMi1ql Zeman přesně věděl, že ten článek byl vlevo dole! Bravo! Ovšem spletl si tisk a hlavně autora! Upraveno 2. října 2016 uživatelem taurus24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Taky jsem se teda musel hodně zamyslet. A ono je to spíš smutný, takže se to špatně chápe. Nápověda: Miloš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Nahodou vtipny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 OK, politiku nesleduješ. I když ... Ta kauza se táhne víc jak rok. https://is.gd/VMi1ql Zeman přesně věděl, že ten článek byl vlevo dole! Bravo! Ovšem spletl si tisk a hlavně autora!ale jo sleduju jen jsem nevěděl že řekl že byl vlevo dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Japonci se s tim neserou, klidne utrati farmare: Farmáři ve Fukušimě pečují o nukleární krávy. Vláda je chce utratitZdroj: http://zpravy.idnes.cz/fukusima-kravy-ozareni-farmari-d3j-/zahranicni.aspx?c=A161002_135332_zahranicni_ert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 (upraveno) Tak jim třeba parchantům ! Svítit se má žárovkami a ne krávami !!! Upraveno 2. října 2016 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky