Filip.J Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Nevím jestli elektřinu vycítí koně, ale kámošův pes teda ne. Podlézal ohradník a škrtl o něj hřbetem - vypadal hrozně překvapeně a leknutím se málem podělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 S draty mas pravdu, mea culpa.Tvuj smrtici ohradnik je nicmene kravina a jiste mas pravdu ze to fungovat urcite musi, nicmene to uz pote neni ohradnik pro kone ale plot do koncentraku.Ohledne toho chranice - nevim no, bud si muzeme vybrat zda se bude konik klepat, nebo to proste spadne.A k tomu PS - v odpovedi jsem se prepsal takze odrazka D ma byt C. Vzhledem k nelibosti ostatnich clenu a faktu, ze resime picovinu, bych to ze sve strany ukoncil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Nevím jestli elektřinu vycítí koně, ale kámošův pes teda ne. Podlézal ohradník a škrtl o něj hřbetem - vypadal hrozně překvapeně a leknutím se málem podělal.Je to podminene predchozi zkusenosti, takze to parkrat zkusi a pak pochopi ze kdyz je tam bzucici drat tak tam nebude chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Dnes ráno jsem seděl na lavičce vedle bezdomovce. Zeptal jsem se ho, proč takhle skončil. On řekl: "Do minulého týdne jsem měl ještě všechno!!! Měl jsem střechu nad hlavou, kuchaře, moje šaty byly prané ažehlené, měl jsem TV, internet, chodil jsem do posilovny, bazénu, knihovny, do školy, pokud jsem chtěl... "Zeptal jsem se ho: "Co se stalo? Drogy? Alkohol? Rozvod???" "O ne, nic takového," řekl. ".... Jenmě pustili z vězení." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Dnes ráno jsem seděl na lavičce vedle elektrikáře. Zeptal jsem se ho, proč takhle skončil. On řekl: "Do minulého týdne jsem měl ještě všechno!!! Měl jsem střechu nad hlavou, kuchaře, moje šaty byly prané ažehlené, měl jsem TV, internet, chodil jsem do posilovny, bazénu, knihovny, do školy, pokud jsem chtěl... "Zeptal jsem se ho: "Co se stalo? Drogy? Alkohol? Rozvod???" "O ne, nic takového," řekl. ".... Jenjsem chvilku na Chronomag psal píčoviny." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Je to podminene predchozi zkusenosti, takze to parkrat zkusi a pak pochopi ze kdyz je tam bzucici drat tak tam nebude chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolonada2 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Ty vtipy o elektrickych ohradnicich nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Jestli myslis ty dlouhe, tak ty musis precist aspon trikrat abys je pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Celkem nedávno tu ty videa s klaunama taky proběhly...srandičky, prdelky a takto to dopadá...https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/418686-mladik-si-chtel-vystrelit-z-kamaradu-v-masce-klauna-jeden-z-nich-ho-pobodal.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) Kvalitní mobil, to je dnes základ! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2016 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Celkem nedávno tu ty videa s klaunama taky proběhly...srandičky, prdelky a takto to dopadá...https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/418686-mladik-si-chtel-vystrelit-z-kamaradu-v-masce-klauna-jeden-z-nich-ho-pobodal.htmlTen pude sedet. Ten s tim nozem samozrejme. Zakazana zbran. To na sebeobranu neuhraje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Dnes rano na Mestske casti :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Supéééér :lol2: :lol2: Akorát škoda, že jsem u toho jedl loupák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Tyvoe MJ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 asi sa to hodi do tejto sekcie, idem si takto cez prechod pre chodcov a na bilboarde ma zaujala reklama na Zenith El Primero, zaujaty reklamou som neodhadol vysku obrubnika a vysledok vid nizsie. Ale tie Zenith na bilboarde boli kraasne Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky