Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A bude lapenej a odsouzenej. Při recidivě dostane další a větší trest. Jenom by to ti blbové líní museli sepsat. I kyž jim dovedes pachatele, musí vypsat formulář, zajistit pachatele a to je práce. Co policatjt to debil.....

Odesláno (upraveno)

Mě ta zdejiší diskuse moc vtipná nepřijde, nechcete toho nechat? Policajt nejsem ani s nima nic moc dočinění nemám, ale zatím jsem potkal debilů ve státních řadách jen málo. Chovám se k nim slušně a zatím mi to díky bohu oplácejí. Jestli si za to pánové nemůžete tak trochu sami. By mě zajímalo jestli jste ve vlastní práci tak pintlich a když narazíte na protivnýho chytráka, tak se k němu chováte s úctou, jak požadujete...

EDIT: a ať jen taky nemrchtám o policajtech, přidám můj oblíbený z Lamera

<BBD> Jdu opět po čase pro radu: neznáte někdo tuhle kytku? http://...image.jpg Tipuju to na koniklec, ale jaký? Foceno cca ve 2000 m.n.m., letos v září.
<Pavoucek> Koniklec určitě, nemáš lepší fotku? Nejsou pořádně vidět listy, bez nich ti to líp neurčím.
<BBD> Bohužel, teď už se tam kvůli listům vracet nebudu. :-(
<Renna> Já se v horských zas tak nevyznám. Donesu to ukázat u nás na fakultě doc. Schelerovi. Počkáš týden? Poslala bych mu to mailem, ale kdo ví, jestli dědulák umí otevřít přílohu. ;D
<Pavoucek> To jsou mi náhody, kolegyňko. Renata F.? Copak o to, s přílohou bych si ještě poradil, ale jak říkám: bez listů na tom vážně víc nepoznám.

Upraveno uživatelem Lamiczka
Návštěvník Strocek
Odesláno

... lapenej a odsouzenej...

a odsouzenej ????? Náhodou ty seš tady správně v sekci humor a docela mě bavíš svojí hloupostí, protože si regulérní hlupák a našemu soudnictví vůbec nerozumíš, takže ti to ani nebudu vysvětlovat, zkus se obrátit na někoho ze střední školy, možná ti doplní vzdělání. Někdy jsem měl dokonce tendence uvěřit, že schválně prudíš aby si byl zajímavej, každej to má jinak jak si s někým pokecat, ale ty se rozprášily v návalu nesmyslných a hloupých příspěvků po celým fóru... 

Tím nechci zpochybňovat že ve spolku 40tis lidí (nebo kolik jich je) nebudou jenom chytrý lidi...

Odesláno

A ted mi kluci reknete cemu se na tom mam smat? Ja jen ze jsme ve vlakne HUMOR...

Kdyz pujdete do vlakna Co me prave nastvalo, tak i tam za to dostanete nejspis kour, ale aspon treba skonci ta debata o kvalite potravin ted a za komancu ;-)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Už se ti tady stalo, že jsi se nezasmál něčemu čemu se smáli ostatní ?  No tak vidíš :) . A já se občas zasměju i cizí hlouposti (jasně je to škodolibý) ale nebudu kecat  :)

Návštěvník qoyi
Odesláno

a odsouzenej ????? Náhodou ty seš tady správně v sekci humor a docela mě bavíš svojí hloupostí, protože si regulérní hlupák a našemu soudnictví vůbec nerozumíš, takže ti to ani nebudu vysvětlovat, zkus se obrátit na někoho ze střední školy, možná ti doplní vzdělání. Někdy jsem měl dokonce tendence uvěřit, že schválně prudíš aby si byl zajímavej, každej to má jinak jak si s někým pokecat, ale ty se rozprášily v návalu nesmyslných a hloupých příspěvků po celým fóru... 

Nevím proč by měl být hlupák, pokud soud (jakože se jedná o TČ krádeže) vydá pravomocné rozhodnutí (a vzhledem k tomu, že je v podmínce) se jedná o recidivu za podobné činy (zjištěno), může být odsouzen k odnětí svobody nebo mu může být prodloužena podmínka spolu s uložením náhrady škody. Pokud se pletu tak budu rád za vysvětlení, o jakékoliv komentáře urážící kohokoliv zde na fóru nikde zájem nevidím, nebaví mě to číst a je to úplně k ničemu. Odůvodnění proč to tak není si zatím nenapsal.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

ano tvá logika je správná, pokud soud uzná.. koukám, že nemáš s českým soudnictvím moc zkušenosti... a že český soudy neuznávaj ve vyloženě jasných a ložených případech je docela častý a řekl bych, že tak častý, že to až budí podezření. A dál, srovnávat odsouzení s prací policie je úplně mimo a znám případy kdy mj. regulerní porušení podmínky kauce (útěky do zahraničí atd) tak tyhle kauce byly vráceny jako že nebylo nic porušeno atd... takže mě pobavila ta nevědomost o českým soudnictví a i za odvedení velmi dobré práce policie... To že se z podmínek dělá několik podmínek za sebou, pak už nemá cenu zdůrazňovat a pak se ti stane, že ten frajer co ti na jaře vykrad chatu, velmi dobrá práce policie a byl dopaden, tak ti jí pak v průběhu roku vykrade ještě 2x... tak tomu se už člověk nemůže ani divit, ale asi za to můžou fízlové protože dělaj hovno.... Jinak jsem si nevšiml, že by si odsoudil komentář, že všichni policajti jsou debilové... víš jak, když tě to teda nebaví číst to urážení kohokoliv zde na fóru...   

Jo a fízl nejsem kdyby někdo jal podezření, ani měšťák a ani ochranka supermarketu  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Mě včera pobavila paní baterkoměnička v místním "hodinářství" - na dotaz jestli mají nějaké 19mm řemeny mi s vážnou tváří odpověděla že se takové nevyrábí a že jsem si to asi špatně změřil, že jsou jen sudé rozměry(16, 18, 20mm...) - tak jsem poděkoval a šel domů vybírat z eshopů :whistling: 

Odesláno (upraveno)

Mě včera pobavila paní baterkoměnička v místním "hodinářství" - na dotaz jestli mají nějaké 19mm řemeny mi s vážnou tváří odpověděla že se takové nevyrábí a že jsem si to asi špatně změřil, že jsou jen sudé rozměry(16, 18, 20mm...) - tak jsem poděkoval a šel domů vybírat z eshopů :whistling:

To buď v klidu, jsou i horší hodinářství. Někde musíš vysvětlovat co je Mash, Nato a jiné ... A aby toho nebylo málo, tak se ti snaží i vštípit, že nemá smysl investovat do vintage. A raději si máš koupit hodinky z luxusní řady Bentime, které jsou teď v módě ... Mají 4 ciferníky a spoustu funkcí ... :lol2:  

Edit značky hodinek

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

To buď v klidu, jsou i horší hodinářství. Někde musíš vysvětlovat co je Mash, Nato a jiné ... A aby toho nebylo málo, tak se ti snaží i vštípit, že nemá smysl investovat do vintage. A raději si máš koupit hodinky z luxusní řady Timex, které jsou teď v módě ... Mají 4 ciferníky a spoustu funkcí ... :lol2:  

to je ještě dobrý. Narazil jsem na hodináře, který nevěděl, co je stěžejka a kalibr a byl na hlavní ulici v okresním městě...

Odesláno (upraveno)

Taky dobrý, ale je fakt, že z 99%  to ani možná vědět nemusí  :D  vymění baterku, sem tam nějaký ten řemínek ( důležité je, že ví čím to přidělat, nač znát název *tyčínky* ) bo sklíčko a tím pro něj práce končí...
Tak proč by se namáhal takovejma blbostma a učil se tak těžké odborné a cizí názvy jako co je stěžejka, nebo kalibr  :whistling:

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Stává se v jiných oborech. Před lety jsem bloudil po letňanském Tescu a zaujal mě tam stánek s RC modely se spalovacími motory. Jelikož se mi líbily, ale nevím o nich zhola nic, začal jsem se na ně vyptávat přítomné slečny. Na otázku, jaký má takový motorek objem, mi odpověděl, že 2 litry se tam určitě vejdou.

Návštěvník Strocek
Odesláno

jestli nemyslela složený 2 litry...  :)

Jednou jsem se šel podívat na nějaký hodinky do koscomu a obluhovala mě nádherná holka, tak bajvoko 25let černý vlasy jak modelka vypadala a ta tam sekala termíny jako dvojitej antireflex, stěžky, in house strojek atd... až jsem se bál se s ní pouštět do nějaký debaty aby mě ještě neztrapnila  :)

Odesláno

Stroček más recht, nejsi fizl. Jsi dokonalý provokatér  , ........a neber si mne do huby. Votirej se o svojí starou nebo registrovaný partnera.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...