Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Není náhodou možné, že to zlo bylo zaparkováno tehdy, když bylo parkoviště plně obsazené?

Tohle je na Budejarne v DBK a tahle mista pro invalidy nikdy nejsou obsazena. Ale zjevne to tam lidi laka..

qh1odYU.jpg

V mem pripade tam tedy jeste tenkrat nebyly svisle znacky. Ale i tak clovek neveri vlastnim ocim.

Upraveno uživatelem Baldic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, ale zkuste vystupujícímu nabobovi a nebo blondýně (častěji než o fachmanskou dodávku a nebo škůdku jde bohužel o X5, ML a podobné "odznaky moci") na férovku vpálit do ksichtu že parkuje jak kretén... Já už to párkrát udělal ještě v době kdy to bylo o papíry a to byl teprv kravál - jak kdybych jim zavraždil matku, i policajty na mě zkoušeli volat "za napadení"...  :lol2:

Odkaz ke komentáři

moj svagor bohuzial skutocne invalid (na voziku) takychto jednoducho autom zablokuje aby nemohli vyparkovat.

Ani ten najsprostejsi kreten (zatial) si na "vozickara" zatial nedovoli. A odtahovku na neho nezavola. Raz dakto daco podobne skusal a svagor policii argumentol , ze miesta invalidov boli plne a on nemal kde parkovat aby sa realne mohol z auta dostat. samozrejme policajti pochopili.

Odkaz ke komentáři

No jo, ale zkuste vystupujícímu nabobovi a nebo blondýně (častěji než o fachmanskou dodávku a nebo škůdku jde bohužel o X5, ML a podobné "odznaky moci") na férovku vpálit do ksichtu že parkuje jak kretén... Já už to párkrát udělal ještě v době kdy to bylo o papíry a to byl teprv kravál - jak kdybych jim zavraždil matku, i policajty na mě zkoušeli volat "za napadení"...  :lol2:

No ono je to těžký :), dřív jsem ty lidi taky odsuzoval. Ale pak jsem s novým autem pochopil, proč to spousta z nich dělá. Invalidních míst je všude 10x víc než by bylo potřeba a jejich největší výhoda je, že tam člověku nikdo auto nevobouchá. Než začnu nějakej flame, tak upozorňuju, že na invalidovi jsem sám nikdy nestál, zato moje auto dostalo párkrát slušně zabrat. Lísteček na autě jsem nikdy nenašel a jediný co hromadně slyším jsou argumenty typu: parkuješ v Praze, počítej s tím, jak mám vyndat jako dítě aniž obouchal(a) jiný auto, může za to obchoďák, porotože místa jsou úzký a nebo moje nejoblíbenější, jenom blbec kupuje nový auto a tak si to zaslouží protože má asi na vyhazování ... :)  Suma sumárum, dovedu si představit, že když někdo vyplázne 3 mio za auto, tak má holt velkou motivaci zachovat ho v pěkným stavu ... Ale třeba se pletu a je to jen proto, že se někomu nechce udělat o krok víc. Každopádně si nemyslím, že by se stávalo často, že invalida přijede na veřejný parkoviště a nemá kde zaparkovat. 

A upřímně, pokud přijede někam invalida a místa jsou plný, tak chápu, že zavolá odtahovku a klidně bych to udělal taky, ale pokud je to jen nějaký způsob msty, tak nechápu, kde na to ty lidi berou čas a chuť.  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

No ono je to těžký :), dřív jsem ty lidi taky odsuzoval. Ale pak jsem s novým autem pochopil, proč to spousta z nich dělá. Invalidních míst je všude 10x víc než by bylo potřeba a jejich největší výhoda je, že tam člověku nikdo auto nevobouchá. Než začnu nějakej flame, tak upozorňuju, že na invalidovi jsem sám nikdy nestál, zato moje auto dostalo párkrát slušně zabrat. Lísteček na autě jsem nikdy nenašel a jediný co hromadně slyším jsou argumenty typu: parkuješ v Praze, počítej s tím, jak mám vyndat jako dítě aniž obouchal(a) jiný auto, může za to obchoďák, porotože místa jsou úzký a nebo moje nejoblíbenější, jenom blbec kupuje nový auto a tak si to zaslouží protože má asi na vyhazování ... :)  Suma sumárum, dovedu si představit, že když někdo vyplázne 3 mio za auto, tak má holt velkou motivaci zachovat ho v pěkným stavu ... Ale třeba se pletu a je to jen proto, že se někomu nechce udělat o krok víc. Každopádně si nemyslím, že by se stávalo často, že invalida přijede na veřejný parkoviště a nemá kde zaparkovat. 

A upřímně, pokud přijede někam invalida a místa jsou plný, tak chápu, že zavolá odtahovku a klidně bych to udělal taky, ale pokud je to jen nějaký způsob msty, tak nechápu, kde na to ty lidi berou čas a chuť.  

parkoviště v/u nákupáku je soukromý pozemek, odtud tě snad odtáhnou pouze na popud majitele, a ne kdejakého bonzáka, co jde kolem

Odkaz ke komentáři

To Clockyclock: To ouplně svádí k tvořivosti... Mohl by bejt slévač nalitej, hajzlbába na sračky a koulař zkoulenej či případně zralej na vrhnutí? :)

Eště mě napadlo, zda prostitutka může bejt najebaná a gynekolog v píči... Kdyby to bylo příliš vulgární, nechť to admin smázne.

Upraveno uživatelem Tos
Odkaz ke komentáři

Jedna nepríjemná skúsenosť:

Neuveriteľné, že niekto dokáže pred Vianocami spraviť niečo podobné!

Prídem domov, všetky okná pootvárané a všetko je preč!

Ľudia sú hyeny! Teraz tu čakám na políciu, ale aj tak tomu nedokážem porozumieť

- Kto vám len tak z ničoho nič dokáže bezcitne vyžrať adventný kalendár???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...