Návštěvník tolja Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Ze byl jako naval na invalidech? Black friday v Penny? podzemní parkoviště u Penny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Mas pravdu, to je zatim jen hudba budoucnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) Není náhodou možné, že to zlo bylo zaparkováno tehdy, když bylo parkoviště plně obsazené?Tohle je na Budejarne v DBK a tahle mista pro invalidy nikdy nejsou obsazena. Ale zjevne to tam lidi laka.. V mem pripade tam tedy jeste tenkrat nebyly svisle znacky. Ale i tak clovek neveri vlastnim ocim. Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 No nevím, takhle podobně se parkuje v Edenu, z druhé strany než je vchod, kde jsem ještě invalidu stát neviděl, stávají tam tři auta na dvou invalidních místech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 No jo, ale zkuste vystupujícímu nabobovi a nebo blondýně (častěji než o fachmanskou dodávku a nebo škůdku jde bohužel o X5, ML a podobné "odznaky moci") na férovku vpálit do ksichtu že parkuje jak kretén... Já už to párkrát udělal ještě v době kdy to bylo o papíry a to byl teprv kravál - jak kdybych jim zavraždil matku, i policajty na mě zkoušeli volat "za napadení"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 moj svagor bohuzial skutocne invalid (na voziku) takychto jednoducho autom zablokuje aby nemohli vyparkovat.Ani ten najsprostejsi kreten (zatial) si na "vozickara" zatial nedovoli. A odtahovku na neho nezavola. Raz dakto daco podobne skusal a svagor policii argumentol , ze miesta invalidov boli plne a on nemal kde parkovat aby sa realne mohol z auta dostat. samozrejme policajti pochopili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Drží si styl https://www.youtube.com/watch?v=1rToY_basqw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 New five pound note: Not suitable for vegetarians http://www.bbc.com/news/business-38144598 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Babiš :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 No jo, ale zkuste vystupujícímu nabobovi a nebo blondýně (častěji než o fachmanskou dodávku a nebo škůdku jde bohužel o X5, ML a podobné "odznaky moci") na férovku vpálit do ksichtu že parkuje jak kretén... Já už to párkrát udělal ještě v době kdy to bylo o papíry a to byl teprv kravál - jak kdybych jim zavraždil matku, i policajty na mě zkoušeli volat "za napadení"... No ono je to těžký , dřív jsem ty lidi taky odsuzoval. Ale pak jsem s novým autem pochopil, proč to spousta z nich dělá. Invalidních míst je všude 10x víc než by bylo potřeba a jejich největší výhoda je, že tam člověku nikdo auto nevobouchá. Než začnu nějakej flame, tak upozorňuju, že na invalidovi jsem sám nikdy nestál, zato moje auto dostalo párkrát slušně zabrat. Lísteček na autě jsem nikdy nenašel a jediný co hromadně slyším jsou argumenty typu: parkuješ v Praze, počítej s tím, jak mám vyndat jako dítě aniž obouchal(a) jiný auto, může za to obchoďák, porotože místa jsou úzký a nebo moje nejoblíbenější, jenom blbec kupuje nový auto a tak si to zaslouží protože má asi na vyhazování ... Suma sumárum, dovedu si představit, že když někdo vyplázne 3 mio za auto, tak má holt velkou motivaci zachovat ho v pěkným stavu ... Ale třeba se pletu a je to jen proto, že se někomu nechce udělat o krok víc. Každopádně si nemyslím, že by se stávalo často, že invalida přijede na veřejný parkoviště a nemá kde zaparkovat. A upřímně, pokud přijede někam invalida a místa jsou plný, tak chápu, že zavolá odtahovku a klidně bych to udělal taky, ale pokud je to jen nějaký způsob msty, tak nechápu, kde na to ty lidi berou čas a chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 V Polsku mají takovou pěknou tabulku u stání pro invalidy. 'Opravdu chceš stát na tomto místě?' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 No ono je to těžký , dřív jsem ty lidi taky odsuzoval. Ale pak jsem s novým autem pochopil, proč to spousta z nich dělá. Invalidních míst je všude 10x víc než by bylo potřeba a jejich největší výhoda je, že tam člověku nikdo auto nevobouchá. Než začnu nějakej flame, tak upozorňuju, že na invalidovi jsem sám nikdy nestál, zato moje auto dostalo párkrát slušně zabrat. Lísteček na autě jsem nikdy nenašel a jediný co hromadně slyším jsou argumenty typu: parkuješ v Praze, počítej s tím, jak mám vyndat jako dítě aniž obouchal(a) jiný auto, může za to obchoďák, porotože místa jsou úzký a nebo moje nejoblíbenější, jenom blbec kupuje nový auto a tak si to zaslouží protože má asi na vyhazování ... Suma sumárum, dovedu si představit, že když někdo vyplázne 3 mio za auto, tak má holt velkou motivaci zachovat ho v pěkným stavu ... Ale třeba se pletu a je to jen proto, že se někomu nechce udělat o krok víc. Každopádně si nemyslím, že by se stávalo často, že invalida přijede na veřejný parkoviště a nemá kde zaparkovat. A upřímně, pokud přijede někam invalida a místa jsou plný, tak chápu, že zavolá odtahovku a klidně bych to udělal taky, ale pokud je to jen nějaký způsob msty, tak nechápu, kde na to ty lidi berou čas a chuť. parkoviště v/u nákupáku je soukromý pozemek, odtud tě snad odtáhnou pouze na popud majitele, a ne kdejakého bonzáka, co jde kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Není náhodou možné, že to zlo bylo zaparkováno tehdy, když bylo parkoviště plně obsazené?on zaparkoval dřív, než to nalajnovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Není náhodou možné, že to zlo bylo zaparkováno tehdy, když bylo parkoviště plně obsazené?on zaparkoval dřív, než to nalajnovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 No ty voeee, ten Babis, to je von :-) Ja myslel ze jen praskal stb a on je i skolenej stripter! :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 No ty voeee, ten Babis, to je von :-) Ja myslel ze jen praskal stb a on je i skolenej stripter! :-))) je to von, tanečník, co dělá i štriptejs, ale svůj talent uplatňuje jen na Balkáně https://www.youtube.com/watch?v=Q2oiXDXI3Yg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Taky dobry.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) To Clockyclock: To ouplně svádí k tvořivosti... Mohl by bejt slévač nalitej, hajzlbába na sračky a koulař zkoulenej či případně zralej na vrhnutí? Eště mě napadlo, zda prostitutka může bejt najebaná a gynekolog v píči... Kdyby to bylo příliš vulgární, nechť to admin smázne. Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem Tos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Jedna nepríjemná skúsenosť:Neuveriteľné, že niekto dokáže pred Vianocami spraviť niečo podobné! Prídem domov, všetky okná pootvárané a všetko je preč! Ľudia sú hyeny! Teraz tu čakám na políciu, ale aj tak tomu nedokážem porozumieť - Kto vám len tak z ničoho nič dokáže bezcitne vyžrať adventný kalendár??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Zrůdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky