Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Skutočne lukratívna ponuka. Lepšiu som za posledné roky nemal.

Som kedysi počas puberty bol na návšteve u strýka a s bratrancom som čosi chcel vymeniť. Hovorím mu, urobím ti lukratívnu ponuku. Bratranec iba zo seba vydal prekvapené ČO?! Z kuchyne mu strýko kričí, že synku pozor, chce ťa ojebať!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by u nás měl také někdo zkusit. Zajímavé, že kradli většinou (nebo samí?') více či méně opálení... https://www.facebook.com/JaDiziaMinhaAvoOficial/videos/1797688320443136/

Odkaz ke komentáři

Moderní vánoce....

:D

Keď už sú Vianoce...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Co jsme řešili dnes v hospodě. Věta: Měli jsme s manželkou dobré bydlo. Na dvorku stálo bidlo, kde jsme větrali peřiny. Přišlo tornádo a obě b-dla odneslo. Dpč, jaký i/y tam dát?

Odkaz ke komentáři

To je klasika zo základnej školy. Copy/paste z webu.

Otázka:
Dobrý deň, píše sa výry alebo víry, keď chcem napísať vetu: "Letel vír a zo zeme sa zdvihol vír. Nad zemou sa výry/víry stretli"?

Odpoveď:
Slová výr (sova) a vír (krúživý pohyb vody alebo vzduchu) sú homonymá. To znamená, že rovnako znejú, ale majú odlišný význam a majú odlišnú grafickú podobu. Uvedená veta sa dá vysloviť, ale nie napísať, lebo homonymá nemôžu mať spoločný tvar množného čísla. Odporúčame Vám vetu zmeniť takto: Nad zemou sa priblížil výr k víru. (Slovo stretnúť sa bolo v tejto vete nesprávne použité).

Odkaz ke komentáři

ten vianocny s adolfom nema chybu..

to s tymi viyrmi mi pripomina TV klasiku, tusim este z Receptov na slavu, Jaro Filip ako lekar na pohotovosti hral na husle a roztuzena sestricka rozkrocena na lehatku (metafora pre predohru) a nato vojdu s niekym riadne rozflakanym na nositkach, Jaro sa nanho nonsalantne pozrie, ebne mu slakom do oka a povie tym dvom udychanym nosicom "najprv k očnému" 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...