Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No kdby ta poslední měla lepší tu rampu, tak vyhraje :) Jinak mi to přišlo mnohem zábavnější než normální skoky. 

Odesláno

No pojal to Laznik svojrazne, ale podla mna kus trepe bo UAZ, NIVA ani Jimny v zaklade uzavierky naprav nemaju a ani samosvor. Uzavriet vedia iba medzinapravu. Vsetky tie tri auta nesmu na prekazke zastavit, lebo uz sa prave vdaka neexistencii uzavierky, ani elektronickej, nepohnu dalej. Kdeaka elektrokurva s pribrzdovanim koles na tom bude v tomto smere lepsie a prejavi sa to hlavne na snehu/lade, co je pri vyjazdoch na chatu v zime dost zasdne. V neposlednom rade NIVA je tiez samonosna, ziaden ram nema, ani pevnu prednu napravu, takze vlastne neplni tri zo 4 tych jeho "zasadnych" podmienok a cez to vsetko je to u nas z daleka najoblubenejsie auto do terenu.

Odesláno

Dokud jsem si nevyšlápl obřák v Harrachově a nesedl si na místo, odkud letci vyrážejí, přišly mi skoky jako nuda...od té doby to vnímám spíš jako extrémní sport ;)

Možná to není humor, ale včera mě pobavily dcery. Dával jsem jim hádanku, na kterou odpověď zněla kohout. Ani jedna nevěděla, tak jsem jim chtěl trochu pomoct..

já: "no tak jak se říká tatínkovi od kuřátek?"

čtyřletá: "pan Slepic"

sedmiletá: "hm, nemyslela jsi spíš Pán slepic?"

chci mít zase jednociferný věk...

Odesláno

Dežo přijde na pracovní úřad a úřednice se ho ptá:

"Pane Horváte, vy jste pracoval na stavbě. Proč vás propustili?"

"Protože mi špatně vrzalo kolečko, když jsem vozil štěrk."

"Jak špatně vám vrzalo?"

"Takto: i......i......i......i"

"A jak vám mělo vrzat?"

"No takto: i.i.i.i.i.i.i.i"

Odesláno

No pojal to Laznik svojrazne, ale podla mna kus trepe bo UAZ, NIVA ani Jimny v zaklade uzavierky naprav nemaju a ani samosvor. Uzavriet vedia iba medzinapravu. Vsetky tie tri auta nesmu na prekazke zastavit, lebo uz sa prave vdaka neexistencii uzavierky, ani elektronickej, nepohnu dalej. Kdeaka elektrokurva s pribrzdovanim koles na tom bude v tomto smere lepsie a prejavi sa to hlavne na snehu/lade, co je pri vyjazdoch na chatu v zime dost zasdne. V neposlednom rade NIVA je tiez samonosna, ziaden ram nema, ani pevnu prednu napravu, takze vlastne neplni tri zo 4 tych jeho "zasadnych" podmienok a cez to vsetko je to u nas z daleka najoblubenejsie auto do terenu.

+1

Nie som si istý, či ujo lazník okrem svojej cesty ku chate jazdil niekedy aj skutočný offroad po krkohájoch o dĺžke 50-60km. Z vlastnej skúsenosti viem, že všetky autá, ktoré spísal sú viac-menej dobré aj v skutočnom teréne, pokiaľ je medzi volantom a sedadlom ten správny medzikus.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."

Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady."

Starý muž poděkoval za informaci a odešel.

Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."

Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady."

Stařík opět poděkoval a odešel.

Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."

Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?"

Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola."

Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!"

Odesláno

Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."

Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady."

Starý muž poděkoval za informaci a odešel.

Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."

Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady."

Stařík opět poděkoval a odešel.

Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."

Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?"

Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola."

Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!"

jemný humor, velmi mě pobavil :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...