Frostie Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tyvoe ten komentář Jj, pochopil jsem, že tajja asi bude pneu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tak se přiznejte, kdo kupoval růžové hodiny?http://hradec.idnes.cz/v-trutnove-vyklidili-postu-kvuli-tikajicimu-baliku-s-hodinami-p77-/hradec-zpravy.aspx?c=A170124_103951_hradec-zpravy_pos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tak se přiznejte, kdo kupoval růžové hodiny?http://hradec.idnes.cz/v-trutnove-vyklidili-postu-kvuli-tikajicimu-baliku-s-hodinami-p77-/hradec-zpravy.aspx?c=A170124_103951_hradec-zpravy_pos"Do hodiny se policistům podařilo přivést majitelku balíku, která ho v půl šesté otevřela." To mi připomíná south-park. Kdyby si koupila vibrátor, donutili by ji ho použít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Tire ski jump.....to je nějakej japanskej topgýr? Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ale teda pěkně skákaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tvl, ta posledni dobrej masaker, ta by dobre naliskala dole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 http://www.dailymale.sk/articles/pribehy-z-lazov-o-terennych-autach_4186 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 No kdby ta poslední měla lepší tu rampu, tak vyhraje Jinak mi to přišlo mnohem zábavnější než normální skoky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Krasny článok:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 http://www.dailymale.sk/articles/pribehy-z-lazov-o-terennych-autach_4186No pojal to Laznik svojrazne, ale podla mna kus trepe bo UAZ, NIVA ani Jimny v zaklade uzavierky naprav nemaju a ani samosvor. Uzavriet vedia iba medzinapravu. Vsetky tie tri auta nesmu na prekazke zastavit, lebo uz sa prave vdaka neexistencii uzavierky, ani elektronickej, nepohnu dalej. Kdeaka elektrokurva s pribrzdovanim koles na tom bude v tomto smere lepsie a prejavi sa to hlavne na snehu/lade, co je pri vyjazdoch na chatu v zime dost zasdne. V neposlednom rade NIVA je tiez samonosna, ziaden ram nema, ani pevnu prednu napravu, takze vlastne neplni tri zo 4 tych jeho "zasadnych" podmienok a cez to vsetko je to u nas z daleka najoblubenejsie auto do terenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Dokud jsem si nevyšlápl obřák v Harrachově a nesedl si na místo, odkud letci vyrážejí, přišly mi skoky jako nuda...od té doby to vnímám spíš jako extrémní sport Možná to není humor, ale včera mě pobavily dcery. Dával jsem jim hádanku, na kterou odpověď zněla kohout. Ani jedna nevěděla, tak jsem jim chtěl trochu pomoct.. já: "no tak jak se říká tatínkovi od kuřátek?"čtyřletá: "pan Slepic"sedmiletá: "hm, nemyslela jsi spíš Pán slepic?" chci mít zase jednociferný věk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 dyš jsme u těch otázek............... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 https://dl.dropboxusercontent.com/u/1215663/slabikar_vareni.jpg Trochu inspirace k vaření :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Dežo přijde na pracovní úřad a úřednice se ho ptá:"Pane Horváte, vy jste pracoval na stavbě. Proč vás propustili?""Protože mi špatně vrzalo kolečko, když jsem vozil štěrk.""Jak špatně vám vrzalo?""Takto: i......i......i......i""A jak vám mělo vrzat?""No takto: i.i.i.i.i.i.i.i" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 No pojal to Laznik svojrazne, ale podla mna kus trepe bo UAZ, NIVA ani Jimny v zaklade uzavierky naprav nemaju a ani samosvor. Uzavriet vedia iba medzinapravu. Vsetky tie tri auta nesmu na prekazke zastavit, lebo uz sa prave vdaka neexistencii uzavierky, ani elektronickej, nepohnu dalej. Kdeaka elektrokurva s pribrzdovanim koles na tom bude v tomto smere lepsie a prejavi sa to hlavne na snehu/lade, co je pri vyjazdoch na chatu v zime dost zasdne. V neposlednom rade NIVA je tiez samonosna, ziaden ram nema, ani pevnu prednu napravu, takze vlastne neplni tri zo 4 tych jeho "zasadnych" podmienok a cez to vsetko je to u nas z daleka najoblubenejsie auto do terenu.+1Nie som si istý, či ujo lazník okrem svojej cesty ku chate jazdil niekedy aj skutočný offroad po krkohájoch o dĺžke 50-60km. Z vlastnej skúsenosti viem, že všetky autá, ktoré spísal sú viac-menej dobré aj v skutočnom teréne, pokiaľ je medzi volantom a sedadlom ten správny medzikus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Starý muž poděkoval za informaci a odešel. Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady." Stařík opět poděkoval a odešel.Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou." Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?" Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola." Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 https://instagram.com/p/BPqw0vOggZe/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Jednoho krásného slunečného dnenejsem si uplne jistej jestli sem to pobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Prostě Trumpovi příznivci, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Jednoho krásného slunečného dne na konci ledna 2017 se blížil starý muž od Pennsylvania Avenue k Bílému domu a příslušníkovi US Marine který stojí na stráži řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, pan Obama už není prezident a nebydlí tady."Starý muž poděkoval za informaci a odešel.Následující den ten samý člověk přišel znovu k Bílému domu a opět řekl stejnému mariňákovi: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."Námořník se podíval a odpověděl: "Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Obama už není prezident a nebydlí tady."Stařík opět poděkoval a odešel.Třetího dne se stařík opět dostavil k Bílému domu a řekl: "Chtěl bych se setkat s prezidentem Obamou."Námořník už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: "Pane, to je už třetí den v řadě co mne žádáte o rozhovor s panem Obamou. Řekl jsem vám, že pan Obama už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?"Starý muž se podíval a řekl: "Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju když to slyším pořád dokola."Námořník se postavil do pozoru a řekl: "Uvidíme se zítra, pane!"jemný humor, velmi mě pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky