Liqid Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Neúspěšný raper, tak teď radí, jak uspět http://www.humr.cz/wow/youtuberi-nejvysmivanejsi-postava-ceskeho-internetu-motivator-jan-plavec/
Mechac Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Dnes na KKRD Boys :-)) libi se nam že mladi lidi ve štaci nečekaj že jim krupica přistane v klíně, ale tvrdě na sobě makaji, takže každej mantinel co za bůra kaufl v bazaru kradenou zrcadlovku a cvakl dvě sněhovy vločky na makro hned zaklada stránku Lojza Pučmidrát PHOTOGRAPHY a každá mladá piča z Soběšic v momentu jak jí na instagramu olajkuje fotku prdele 200 nadrženejch pasrů si přejmenovává profil na Máňa Vomáčková OFFICIAL :V
rolas Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Já nedávno narazil na tento citát a říkal si, který idiot to mohl vymyslet a už je mi jasno po tom videu . Jinak si ani nedivím, že to je horší a horší, protože včera jsem si pročítal autoforum, bylo tam něco o kauze Invelt a nějací ytbeři a v příloze bylo toto video. Nějak těch motivačních sraček je v poslední době hodně mi přijde.https://youtu.be/9Sm2OC0zjZ8
Liqid Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Jinak si ani nedivím, že to je horší a horší, protože včera jsem si pročítal autoforum, bylo tam něco o kauze Invelt a nějací ytbeři a v příloze bylo toto video. Nějak těch motivačních sraček je v poslední době hodně mi přijde.https://youtu.be/9Sm2OC0zjZ8 četl jsem taky, prostě marketing http://www.humr.cz/wow/youtuberka-naletela-marketakum-ted-je-vsem-pro-smich-sleduj/
tommas4 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Dnes na KKRD Boys :-)) libi se nam že mladi lidi ve štaci nečekaj že jim krupica přistane v klíně, ale tvrdě na sobě makaji, takže každej mantinel co za bůra kaufl v bazaru kradenou zrcadlovku a cvakl dvě sněhovy vločky na makro hned zaklada stránku Lojza Pučmidrát PHOTOGRAPHY a každá mladá piča z Soběšic v momentu jak jí na instagramu olajkuje fotku prdele 200 nadrženejch pasrů si přejmenovává profil na Máňa Vomáčková OFFICIAL :VTo je hodně vtipný, možná i trochu k pláči
laskajefajn Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je bohužel obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky. Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi může být?Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí. "Nevadí, zkusím to." Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození. "Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit."Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? Tak to vyzkouším." Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. "Hmmmm, to si taky musíme pořídit," Strašně si libuje.Na poslednim knofliku je "AOT" - "co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!" Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na JIPce, kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho: "Pane, co jste prosím vás dělal?!" "No, já nevím, byl jsem na záchodě - dámském, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel." "A vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zděšeně sestřička."No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?" "Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónů. Penis máte pod polštářem!"
Marhi Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Tak to sem asi divnej, na trubku chodím kvůli písničkám a taky se občas koukám na hodinky, jak vypadají v reálu.Celé to hnutí dětí co tam točí tu amatérskou ligu trapnosti jsem nepochopil. Tohle není můj svět.Jak tady někdo glosoval, je čas se zbavit nových nepotřebných věcí a vrátit se k prověřenému.Kdybych mohl vyhodit mobil tak bych to udělal, ovšem to bych měl doma rozvod.
cali Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Je to jednoduche kazdy klik sa na YT pocita aj tie za trapnost.
clockyclock Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Kdybyste někdo potřebovat v metru na záchod, Vltavská poslouží obstojně.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Myslíš že kdyby trefil ten drát s elektronikou že ho to kopne?
cali Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 myslim ze nie, musel by trafit tu zltu vec na boku, ale ta je zakrytovana.... sudruhovia na podobnych vycurankov mysleli.
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 škoda mohlo to být víc adrenalinový..............
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Mohl by ho nakopnout dispecer stanice. Togle fakt snad neni ani mozny.
orol Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Myslíš že kdyby trefil ten drát s elektronikou že ho to kopne?To by musel močit laminárním proudem... Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem orol
Jeremy Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 To by musel močit laminárním proudem...To mám vždycky, když si dám silnější chili.
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 ...........a tiket mate? http://www.cum.sk/v/dRVh/eet-a-ku-vy-v-dubi-to-musite-videt
JaRooN Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Při zatýkání Miloše Zemana byl v prezidentské kanceláři objeven monitor s nalepeným názvem: Pohled na demokracii v ČR.Po jeho zapnutí se objevil pohled na obrovskou betonovou kobku, ve které byla velká spousta mrtvých rytířů v plné zbroji, kteří se před smrtí evidentně snažili prokopat ven.Vyšetřováním se zjistilo, že betonem zalité prostory se nalézají pod Blaníkem...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 čínská hádanka o zájezd.jpgVis vo tom, ze za todle by te mohli vyhodit?
Doporučené příspěvky