Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes na KKRD Boys :-))

libi se nam že mladi lidi ve štaci nečekaj že jim krupica přistane v klíně, ale tvrdě na sobě makaji, takže každej mantinel co za bůra kaufl v bazaru kradenou zrcadlovku a cvakl dvě sněhovy vločky na makro hned zaklada stránku Lojza Pučmidrát PHOTOGRAPHY a každá mladá piča z Soběšic v momentu jak jí na instagramu olajkuje fotku prdele 200 nadrženejch pasrů si přejmenovává profil na Máňa Vomáčková OFFICIAL :V

Odesláno

Já nedávno narazil na tento citát a říkal si, který idiot to mohl vymyslet a už je mi jasno po tom videu :D .

15965580_1562876120390955_75602127182402

Jinak si ani nedivím, že to je horší a horší, protože včera jsem si pročítal autoforum, bylo tam něco o kauze Invelt a nějací ytbeři a v příloze bylo toto video. Nějak těch motivačních sraček je v poslední době hodně mi přijde.

https://youtu.be/9Sm2OC0zjZ8

Odesláno

Jinak si ani nedivím, že to je horší a horší, protože včera jsem si pročítal autoforum, bylo tam něco o kauze Invelt a nějací ytbeři a v příloze bylo toto video. Nějak těch motivačních sraček je v poslední době hodně mi přijde.

https://youtu.be/9Sm2OC0zjZ8

četl jsem taky, prostě marketing http://www.humr.cz/wow/youtuberka-naletela-marketakum-ted-je-vsem-pro-smich-sleduj/

Odesláno

Dnes na KKRD Boys :-))

libi se nam že mladi lidi ve štaci nečekaj že jim krupica přistane v klíně, ale tvrdě na sobě makaji, takže každej mantinel co za bůra kaufl v bazaru kradenou zrcadlovku a cvakl dvě sněhovy vločky na makro hned zaklada stránku Lojza Pučmidrát PHOTOGRAPHY a každá mladá piča z Soběšic v momentu jak jí na instagramu olajkuje fotku prdele 200 nadrženejch pasrů si přejmenovává profil na Máňa Vomáčková OFFICIAL :V

To je hodně vtipný, možná i trochu k pláči :)

Odesláno

Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je bohužel obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky. Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi může být?

Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí. "Nevadí, zkusím to." Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození. "Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit."

Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? Tak to vyzkouším." Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. "Hmmmm, to si taky musíme pořídit," Strašně si libuje.

Na poslednim knofliku je "AOT" - "co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!" Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na JIPce, kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho: "Pane, co jste prosím vás dělal?!" "No, já nevím, byl jsem na záchodě - dámském, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel." "A vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zděšeně sestřička.

"No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?" "Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónů. Penis máte pod polštářem!"

Odesláno

Tak to sem asi divnej,   na trubku chodím kvůli písničkám a taky se občas koukám na hodinky,  jak vypadají v reálu.

Celé to hnutí dětí co tam točí tu amatérskou ligu trapnosti jsem nepochopil.  Tohle není můj svět.

Jak tady někdo glosoval,  je čas se zbavit nových  nepotřebných věcí a vrátit se k prověřenému.

Kdybych mohl vyhodit mobil tak bych to udělal,  ovšem to bych měl doma rozvod.

Odesláno

myslim ze nie, musel by trafit tu zltu vec na boku, ale ta je zakrytovana.... sudruhovia na  podobnych vycurankov mysleli.

Odesláno

To je magor

Odesláno (upraveno)

Myslíš že kdyby trefil ten drát s elektronikou že ho to kopne?

To by musel močit laminárním proudem...

Upraveno uživatelem orol
Odesláno

Při zatýkání Miloše Zemana byl v prezidentské kanceláři objeven monitor s nalepeným názvem: Pohled na demokracii v ČR.

Po jeho zapnutí se objevil pohled na obrovskou betonovou kobku, ve které byla velká spousta mrtvých rytířů v plné zbroji, kteří se před smrtí evidentně snažili prokopat ven.

Vyšetřováním se zjistilo, že betonem zalité prostory se nalézají pod Blaníkem...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...