Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

niekto nema pochopenie pre čierny humor :D ja som sa na tom vtipe pobavil, moj oblubeny je napr. :

Lietadlo začne prudko klesať a piloti rozmýšlajú že čo spraviť. Hlavny pilot hovorí k pasažierom, vysvetli situáciu a že možne riešenie ešte nemajú.

O 5 minút neskôr pilot hovorí k pasažierom že našli riešenie, a to že vyhodia zopár pasažierov von pre odľahčenie lietadla a pilot hneď dodá že nie je žiaden rasista ale Arabi, buzeranti, cigani a černosi pôjdu najskôr ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ale strasne zmrveny vtip. Vtip byl v tom, ze pilot rikal, ze aby nebyli osoceni z rasizmu, tak to vezmou podle abecedy: arabove, buzeranti a cernosi pujdou jako prvni.

A maly cernousek se bojacne pritiskne k tatinkovi. Tatinek ho pohladi po hlave a rika mu: "Neboj se, dneska jsme zasrani negri."

A pridam jeden.

Vědci v různých částech světa prováděli zakladní výzkum. Pokládali obyvatelům následující otázku:

"Prosím Vás, jaký je Váš názor na nedostatek jídla v jiných částech světa?"

Výsledek byl takovýto:

- V Africe nikdo nevěděl, co je to "jídlo".

- V Západní Evropě nikdo nevěděl, co je to "nedostatek".

- Ve Východní Evropě nikdo nevěděl, co je to "Váš názor".

- V Jižní Americe nevěděli, co je to "Prosím Vás".

- V USA zase nevěděli, co je to "v jiných částech světa".

Upraveno uživatelem Baldic
Odkaz ke komentáři

ja viem, neviem hovorit aani pisat vtipy :D ale tak s tym malym cernoskom so to este nepocul, pobavilo

To je ale strasne zmrveny vtip. Vtip byl v tom, ze pilot rikal, ze aby nebyli osoceni z rasizmu, tak to vezmou podle abecedy: arabove, buzeranti a cernosi pujdou jako prvni.

A maly cernousek se bojacne pritiskne k tatinkovi. Tatinek ho pohladi po hlave a rika mu: "Neboj se, dneska jsme zasrani negri."

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

ja viem, neviem hovorit aani pisat vtipy :D ale tak s tym malym cernoskom so to este nepocul, pobavilo

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Znám jednoho cikána, loni šel do důchodu, celej život pracoval, mám ho hrozně rád, supr člověk a dobrej muzikant (občas jsme si spolu i zahráli, on basa já bicí) a jak ho tak znám, tomu vtipu s krví by se upřímně zasmál. Skoro přemýšlím, že mu ho pošlu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak jeden slušnej pracovitej cigán měl syna a ten nastoupil první rok do školy.

Na konci školního roku měl pak synátor na vysvědčení pětku jak Brno.

Starý se naštval a říká:

V normální škole ti to nešlo,půjdeš do pomocné.

Na konci školního roku pak na vysvědčení opět pětka.

Starý na to:

Tak v normální škole ti to nešlo,v pomocné taky ne,tak tě dám do církevní.

Na konci roku pak mladý donesl na vysvědčení jedničku.

Starý cigán mu říká :

Tak to mě vysvělli.V normální škole pětka,v pomocné taky a teď jednička!

A malý na to:

Tato,příjdeš před školu a na kříži tam visí mrtvej chlap.Vejdeš do třídy a taky tam na zdi visí mrtvek chlap. Tato, tam se s tebou

neserou!

Odkaz ke komentáři

Zkus to k spolujezdci v autě, až tě zastaví při kontrole.

:-)

Já takhle jednou viděl kamaráda policajta sedět v autě na hlídce. Tak jsem za ním přišel a zeptal se ho: " jo tak tohle je ten tvůj kolega co jsi říkal, že umí psát. Můžu si ho vyfotit ?" No a ukazalo se, že to není on :) Chlapi se tomu nakonec smáli, ale chvíli jsem myslel, že dostanu po tlamě ;)
Odkaz ke komentáři

Já jsem to kdysi zažil u vojenské policie, když jsem jel na opušťák. Zastavili mě v Praze na hlaváku a fakt jeden z nich uměl jen číst a druhý jen psát. Málokdo to ví, ale vojenská policie je ještě několik levelů pod úrovní PČR a možná i MP.

Upraveno uživatelem Mari
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...