skik Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) Pokud tedy stojící letadlo vzlétne (stojící proti okolí ne proti pásu), vysvětlete mi prosím jak. Myslel jsem doposud, že potřebuje určitou rychlostí dosáhnout potřebného vztlaku na křídlech. samozřejmě, že to tak je... ta diskuse byla dost - proč jinak by se používaly na urychlení katapulty (na let. lodích) a ne běžící pásy jinak ještě přidám něco pro pobavení (doufám, že to zde ještě nezaznělo ) Čtyři přátelé, inženýr, chemik, účetní a státní úředník, se rozpovídali o svých kočkách a jejich přednostech a inteligenci. Aby předvedl svou kočku, povídá inženýr: "Šroubku, ukaž co umíš!" A Šroubek vyskočil na stůl, vzal do paciček tužku a na kus papíru nakreslil čtverec, trojúhelník a kruh. Všichni uznale pokývali hlavou. Tu účetní zavolal na svou kočku: "Fakturko, předveď se!" Fakturka odběhla do kuchyně a přinesla podnos plný sušenek. Sušenky rozdělila do sloupečků, tak aby v každém sloupečku bylo stejně sušenek. Opět všichni uznale pokývali hlavou. Pak zavolal chemik: "Benzéne, do toho!" A Benzén odběhl do kuchyně a donesl mléko a čtyři skleničky a do každé z nich nalil přesně 100 mililitrů mléka a přitom mu neukápla ani kapka. I tentokrát pokývali všichni uznale hlavou a obrátili své pohledy na státního úředníka. Státní úředník jen zavolal: "Rauchpauzo, začni!" A Rauchpauza vyskočila na stolek, sežrala všechny sušenky, vypila všechno mléko, vyčůrala se na papír s geometrickými náčrtky, pak vyhnala ven ostatní kočky, postěžovala si, že ji od toho bolí v zádech, sepsala rozhořčenou stížnost na nehygienické pracovní podmínky, vyplnila žádost o náhradu škody, hodila se marod a odešla na zbytek dne domů. Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem skik
Lovap Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Já to chápu tak, že pás má možnost dosáhnout stejné rychlosti jako letadlo. Myslím, že slovo stojí zde vyjadřuje výchozí polohu letadla (jinak bych čekal definici typu: jeho rychlost vůči okolí je nulová). Je jasné, že vzduch musí obtékat profil křídla určitou rychlostí, která je potřeba ke vztlaku. Kde jsou všichni breitlingáři? Mě se nedá věřit - mám na ruce potápěčské Certiny. PS: o potápění nevím vůbec nic a nejhlouběji jsem se potopil do 6metrů se šnorchlem Myslím že nevzlietne - pretože ako pilot pridáva pás pridáva tiež. Teda lietadlo voči okoliu stojí a teda nemá ako vyvinúť vztlak na krídlach. Iná vec by bola ak by na konci dráhy bol obrovský ventilátor. Ak by dokázal rozpohybovať vzduch na takú rýchlosť aby na krídlach vznikol vztlak, lietadlo by vzlietlo z miesta, teda vzletová dráhy ba bola nulová. Nemci za WWII mali lietadlo Fieseler Storch (ak sa nemýlim) a to malo tak dobre navrhnuté krídla a ich mechanizáciu, že pri silnejšom vetre to skutočne bolo možné uskotočniť. Jednoducho ľudkovia držali lietadlo, pilot túroval motor a vo vhodnom okamihu lietadlo pustili a ono vzlietlo skoro z miesta.
utrejch Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Myslím že nevzlietne - pretože ako pilot pridáva pás pridáva tiež. Teda lietadlo voči okoliu stojí a teda nemá ako vyvinúť vztlak na krídlach. Iná vec by bola ak by na konci dráhy bol obrovský ventilátor. Ak by dokázal rozpohybovať vzduch na takú rýchlosť aby na krídlach vznikol vztlak, lietadlo by vzlietlo z miesta, teda vzletová dráhy ba bola nulová. Nemci za WWII mali lietadlo Fieseler Storch (ak sa nemýlim) a to malo tak dobre navrhnuté krídla a ich mechanizáciu, že pri silnejšom vetre to skutočne bolo možné uskotočniť. Jednoducho ľudkovia držali lietadlo, pilot túroval motor a vo vhodnom okamihu lietadlo pustili a ono vzlietlo skoro z miesta. Bez problemu zvletne. Akorat se mu budou tocit rychlejs kolecka nez normalne.
utrejch Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 tak já byl línej tu diskuzi tam číst, teď jsem začal od začátku a první co vidím - letadlo má spuštěné motory! aha, tak to je jiná, to v zadání nebylo - já předpokládal že na tom dopravníku stojí zdechlý :thumbsup_anim:
budo Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 nejdřív jsem se málem nechal nachytat, ale pak jsem na to přišel, a luxusně se pobavil některejma úvahama co tu padaj ..... tam na té diskusi jsem to ani nečetl ....
Leclerc Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Stařičká babička vyhraje v Německu 8.000.000,- Euro. Novináři se k ní seběhnou a ptají se, co s tolika penězi bude dělat. "No, víte, mám 3 vnoučata tak jim postavím domy..." "Hm, Hm, Hm... Dost peněz vám ještě zbývá, co s tím zbytkem?" "No, jo no, koupím jim auta, pořádný, velký." "Fajn, ale i tak vám zůstane okolo 5 milonů?" "Jo tak to bych mohla postavit Hitlerovi pořádnej pomník, že?" "Cože? Pomník Hitlerovi? Vy, židovka?" "Jo, jo, jo," babička vyhrne rukáv, ukáže na předloktí a říká - Hitler byl svině, ale čísla vybral dobrý.
Ondraj Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 nejdřív jsem se málem nechal nachytat, ale pak jsem na to přišel, a luxusně se pobavil některejma úvahama co tu padaj ..... tam na té diskusi jsem to ani nečetl .... A co si zjistil, tos nenapsal?
Toams Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Myslím že nevzlietne ... hmm, tak polopatisticky na "praktickom cviceni" ... zoberies si anglicaka a zbehnes s nim do fitka ... chytis anglicaka do ruky a polozis na beziaci pas ... spustis pas, anglicaka stale drzis v ruke (anglicak samozrejme v smere chodu pasu) ... a teraz sleduj: anglicak=lietadlo, pas=pas, ruka=prudove motory(prip. vrtula s motorom alebo hocico ine, co pohana lietadlo smerom dopredu) ... anglicak sa pohybuje nezavisle na rychlosti pasu a zavisle na rychlosti ruky, len ako poznamenal utrejch, kolieska dostanu vacsi zahul ... staci? p.s. pokus sa da pre overenie opakovat aj na Ruzyni na pochyblivych chodnikoch (bacha na ostrahu) alebo v lubovolnom viacposchodovom DIY centre, kde maju travelatori
Ondraj Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 A co když se pás bude pohybovat takovou rychlostí, že např. tvoje síla ruky (motor) nebude stačit na pohyb vpřed angličáka, protože opačná síla koleček s pásem bude prostě větší (tedy pokud kolečka nemají nulovou ztrátu a pracují na 100% což asi ne).
Hugo14 Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Tak v tom případě překročíš max tire speed a kola ti bouchnou... Jinak pro ilustraci: B737-400 váží plně naložen kolem 60 tun a tah motorů je 2x cca 12 tun. Tahle síla s tím hne. V takových typických teoretických případech jako je tento se většinou ztráty a odpory zanedbávají. Navíc zde jde především pouze o valivé odpory pneumatik a ložisek.
Ondraj Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Nikde není uvedena max. rychlost pásu a nikde jaké je to konkrétně letadlo. Uvedu jiný příklad lepší než ten angličák. Na pásu, který zatím stojí máš naložený žebřiňák plný kamení, kterým sotva hneš (ty stojíš mimo pás, tedy jsi motor). Teď ti začnu pásem pohybovat vzad a budu zvyšovat rychlost a zajímalo by mě, jestli by se ti žebřiňák dařilo stejnou silou udržovat směrem vpřed, nebo jestli by ti v určitém okamžiku došla síla a žebřiňákem bys nehnul vůbec .
VS Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) A co když se pás bude pohybovat takovou rychlostí, že např. tvoje síla ruky (motor) nebude stačit na pohyb vpřed angličáka, protože opačná síla koleček s pásem bude prostě větší (tedy pokud kolečka nemají nulovou ztrátu a pracují na 100% což asi ne). Vem si kuličkové ložisko, chytni je za střední kroužek tak, aby se mohlo točit, zapni pásovou brusku (může být i kotoučová, na věci to nic nemění) a přilož ložisko vnějším kroužkem na pás (kotouč) tak, aby se točilo. Pokud tu brusku zastavíš, napiš o tom Samozřejmě ten brusný pás vyměň za plátěný, to kdyby tě napadlo, že se ložisko ubrousí Tak mě napadla podobná hádanka. Na vodě je plachetnice a je bezvětří. Tak na záď upevním ventilátor, aby foukal směrem dopředu do plachet. Co se stane a proč? 1. plachetnice se nepohne 2. popluje dopředu 3. popluje dozadu Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem VS
Hugo14 Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) Bavíme li se v čistě teoretické rovině, tak nikde v zadání není omezen tah motorů. Takže si můžeš dát libovolně velkou sílu. Navíc jak píšu, když vynecháš odpory a tření (což se v teoretických případech dělá), pak s tímhle problém nemáš. Osobně si myslím, že podstat této hádanky není tohle, ale o uvědomění si působišť sil. Edit: odpověď směřovala Ondrajovi Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Hugo14
Ondraj Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 No já myslím, že si v zásadě neodporujeme. O tomhle ta hádanka asi opravdu není. Šlo zřejmě jen o to si uvědomit, že pohyb letadla není hlavně závislý na pohybu povrchu pod ním.
Ondraj Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) Vem si kuličkové ložisko, chytni je za střední kroužek tak, aby se mohlo točit, zapni pásovou brusku (může být i kotoučová, na věci to nic nemění) a přilož ložisko vnějším kroužkem na pás (kotouč) tak, aby se točilo. Pokud tu brusku zastavíš, napiš o tom Pokud na to ložisko budu umět dostatečně tlačit, brusku zastavím. Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Ondraj
Conrad Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 (upraveno) Vem si kuličkové ložisko, chytni je za střední kroužek tak, aby se mohlo točit, zapni pásovou brusku (může být i kotoučová, na věci to nic nemění) a přilož ložisko vnějším kroužkem na pás (kotouč) tak, aby se točilo. Pokud tu brusku zastavíš, napiš o tom Samozřejmě ten brusný pás vyměň za plátěný, to kdyby tě napadlo, že se ložisko ubrousí Tak mě napadla podobná hádanka. Na vodě je plachetnice a je bezvětří. Tak na záď upevním ventilátor, aby foukal směrem dopředu do plachet. Co se stane a proč? 1. plachetnice se nepohne 2. popluje dopředu 3. popluje dozadu Asi bude chybět sání na závětrné straně plachty, jinak by přes koňské šířky / Koňské šířky jsou subtropické zeměpisné šířky mezi 30° a 35° severně i jižně, charakteristické svými mírnými větry a horkým suchým počasím. Tento pás na severní polokouli se někdy nazývá tišiny obratníku raka a na jižní polokouli tišiny obratníku kozoroha. Předpokládá se že název vznikl při cestách do Nového světa, kdy byly posádky v bezvětří stojících plachetnic donuceny utratit část koní z důvodu ušetření tenčících se zásob vody, nebo pro jejich maso./ citace z wikipedie- jezdily plachetnice se šlapacím fukarem Upraveno 2. dubna 2008 uživatelem Conrad
PepaSFI Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Pokud na to ložisko budu umět dostatečně tlačit, brusku zastavím. no leda že tím tlakem zvýším valivý odpor toho ložiska po povrchu kotouče brusky natolik že už to ten motor neutáhne. Což v reálu bude asi v té chvíli kdy tou silou převrátím brusku i se stolem. Jinak ta hádanka je jedna z debilovin dělaných pro vohnouty aby se měli o čem hádat u piva. Zadání je nejednoznačné, není jisté jestli má letadlo běžící motor, jen tam je že chce vzlétnout. Pokud motor neběží tak letadlo bude vlivem odporů na kolech couvat. Pokud motor poběží tak samozřejmě bude zrychlovat a zřejmě vzletí pokud mu v tom nezabrání havárie podvozku z překročení únosných otáček kol. Ono se jaksi neodhýpuje nožičkama od země ale lopatkama vrtule nebo proudem plynů z trysek od vzduchu.
Hugo14 Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Kterému letadlu, které stojí na ranveji a chce vzlétnout neběží motory?
Stephan Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 nejak se to s tim letadlem zamotava....a to jsem byl skalopevne presvedcen ze neexistuje moznost, jak by mohlo vzletnout...nebo se snad mylim????
Duke650 Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2008 Doporučuji mrknout na diskuse, které se zabývají vzletem letadla z dopravního pásu. Větší srandu jsem ještě nečetl. Ty šílené konstrukce, co vymýšlejí lidé fyzikou nedotčeni, stojí za to Smutné je, že jen pár lidí chápe, o co vlastně jde a že řešení je tak jednoduché. třeba tady http://www.ipmsnymburk.com/forum/viewtema....;idp=&idc=0 http://technet.idnes.cz/vzletne-letadlo-z-...ec_technika_pka Letadlo nevzlétne. Vzletová rychlost si představme jako potřebnou rychlost proudění vzduchu kolem křídel, vyvolávající potřebný vztlak. V našem případě sice motory poběží na vzletový výkon, ale křídla se vzhledem k okolnímu vzduchu nepohybují kupředu - nemáme vztlak - nevzlétneme.
Doporučené příspěvky