Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi
Odesláno (upraveno)

1 řidič (asi náklaďáku) má sandále a další (taxikář? ) má žabky. Ale hlavně že nenadýchali, to by nedostali z našeho pojištění nealko pivo.

?S řidiči jsme si při zkoušce povídali o tom, jaký vliv má alkohol na řízení. Také o tom, že nealkoholické pivo je dobré osvěžení třeba při cestě na dovolenou,? řekl koordinátor pro BESIP Miroslav Klásek. 

Jak potom pro ten drager dodrželi stanovený postup měření, když si s ním při zkoušce povídali?
Upraveno uživatelem qoyi
Odesláno

Hezké - takže státní "pomahači a chrániči" placení z našich daní dělají stafáž při komerční propagaci nízkoalkoholického (protože do 0,5% se považuje za "nealkoholické") piva. Občas se to sice technologicky nezvládne, ale to už si pomahači s dragerem při vypisování flastru jistě zdůvodní "nepřiznaným zbytkáčem". Proradný padouch z BESIPu při citaci 12 let starého blábolu o "neprůkaznosti" mohl rovnou použít osvědčenou hlášku o alkoholu podávaném v malých dávkách...

Odesláno

Mladý námořní kapitán se chystá na svou první velkou plavbu. Radí se se svým dědou, bývalým kapitánem:

?Dědečku, co bych si rozhodně měl vzít s sebou na cestu??

?Hlavní, co na moři potřebuješ,? říká děda, ?jsou prášky proti nevolnosti a prezervativy??

Mladý kapitán tedy jde do lékárny a koupí si deset tabletek proti nevolnosti a deset prezervativů. Děda mu však řekne, že to je málo. Tak se vrátí do lékárny a koupí si ještě deset tabletek a deset prezervativů. Ale děda říká, že to je pořád málo. Tak jde mladý kapitán do lékárny potřetí. Když opět žádá deset tabletek proti nevolnosti a deset prezervativů, lékárník poznamená:

?Nic mi do toho není, ale když je vám z ní na blití, tak proč ji šukáte??

Odesláno

Starý lord vypráví historky ze své cesty po Africe, zejména pak o lovu: "Pánové a zničeho nic, přede mnou se objevil lev, velký jako tady ta alamra a já jsem se posral." "V takové sitaci, to by se posral určitě každý z nás." chlácholí lorda jeho přítel. "No, ale já jsem se posral teď!"

Odesláno

Přijde chlápek s třímetrovým krokodýlem do baru a barman na něj už od dveří volá: ?Běžte s ním pryč, pokouše mi tady některého ze zákazníků a já z toho pak budu mít oplétačky!? ?Ale nepokouše,? uklidňuje barmana chlápek ?tohle je krotký krokodýl, hele!? vtom si rozepne kalhoty, krokodýl otevře tlamu, chlap mu do ní dá své přirození a krokodýl drží tlamu poslušně otevřenou pět minut. Pak se chlap zase upraví, krokodýl zavře hubu a chlap vyzve sedící osazenstvo lokálu, zda by si to někdo jiný chtěl také vyzkoušet? ?Já bych to zkusil,? ozve se podnapilý muž ?ale nejsem si jistý, že vydržím tak dlouho s otevřenou pusou.? 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...