Návštěvník qoyi Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 (upraveno) http://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_region/kontrolovali-ridice-ti-strizlivi-dostali-pivo-20170724.html 1 řidič (asi náklaďáku) má sandále a další (taxikář? ) má žabky. Ale hlavně že nenadýchali, to by nedostali z našeho pojištění nealko pivo. ?S řidiči jsme si při zkoušce povídali o tom, jaký vliv má alkohol na řízení. Také o tom, že nealkoholické pivo je dobré osvěžení třeba při cestě na dovolenou,? řekl koordinátor pro BESIP Miroslav Klásek. Jak potom pro ten drager dodrželi stanovený postup měření, když si s ním při zkoušce povídali? Upraveno 24. července 2017 uživatelem qoyi
instant Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 - Čo urobí Chuck Norris, keď mu ujde autobus? - Počká si ho na ďalšej zastávke.
Radek124 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Hezké - takže státní "pomahači a chrániči" placení z našich daní dělají stafáž při komerční propagaci nízkoalkoholického (protože do 0,5% se považuje za "nealkoholické") piva. Občas se to sice technologicky nezvládne, ale to už si pomahači s dragerem při vypisování flastru jistě zdůvodní "nepřiznaným zbytkáčem". Proradný padouch z BESIPu při citaci 12 let starého blábolu o "neprůkaznosti" mohl rovnou použít osvědčenou hlášku o alkoholu podávaném v malých dávkách...
Gustaf Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Mladý námořní kapitán se chystá na svou první velkou plavbu. Radí se se svým dědou, bývalým kapitánem: ?Dědečku, co bych si rozhodně měl vzít s sebou na cestu?? ?Hlavní, co na moři potřebuješ,? říká děda, ?jsou prášky proti nevolnosti a prezervativy?? Mladý kapitán tedy jde do lékárny a koupí si deset tabletek proti nevolnosti a deset prezervativů. Děda mu však řekne, že to je málo. Tak se vrátí do lékárny a koupí si ještě deset tabletek a deset prezervativů. Ale děda říká, že to je pořád málo. Tak jde mladý kapitán do lékárny potřetí. Když opět žádá deset tabletek proti nevolnosti a deset prezervativů, lékárník poznamená: ?Nic mi do toho není, ale když je vám z ní na blití, tak proč ji šukáte??
spineshank Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Bača souloží s ovci a nechápavě si mumlá si: "Já prostě nevím, co na těch kozách ti chlapi vidí..."
spineshank Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Starý lord vypráví historky ze své cesty po Africe, zejména pak o lovu: "Pánové a zničeho nic, přede mnou se objevil lev, velký jako tady ta alamra a já jsem se posral." "V takové sitaci, to by se posral určitě každý z nás." chlácholí lorda jeho přítel. "No, ale já jsem se posral teď!"
Tondaa73 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Tinder girl, milé děvče hledá známost...
leebauer Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 No žádná naftalínová baletka to nebude. Holt holka krev a mlíko. Spíš krev.
clockyclock Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 (upraveno) :-D Upraveno 25. července 2017 uživatelem clockyclock
Návštěvník qoyi Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Si asi spletl kontinent.
Klotzman Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 - Včera mě opustila žena s mým nejlepším kamarádem Martinem.- Od kdy je Martin tvůj nejlepší kamarád?- Od včera.
leebauer Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 No twl, Kotlar mě rozsekal.. Kotlar "by tě rozsekal".To je fakt hustá agentura. Pán je dobrej suterén.
spineshank Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Přijde chlápek s třímetrovým krokodýlem do baru a barman na něj už od dveří volá: ?Běžte s ním pryč, pokouše mi tady některého ze zákazníků a já z toho pak budu mít oplétačky!? ?Ale nepokouše,? uklidňuje barmana chlápek ?tohle je krotký krokodýl, hele!? vtom si rozepne kalhoty, krokodýl otevře tlamu, chlap mu do ní dá své přirození a krokodýl drží tlamu poslušně otevřenou pět minut. Pak se chlap zase upraví, krokodýl zavře hubu a chlap vyzve sedící osazenstvo lokálu, zda by si to někdo jiný chtěl také vyzkoušet? ?Já bych to zkusil,? ozve se podnapilý muž ?ale nejsem si jistý, že vydržím tak dlouho s otevřenou pusou.?
Doporučené příspěvky