tommas4 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Já tam snad pro něco zase vlezu do teho Lidla když na to pějete ódy. Mám totiž vakuovačku z Lídlu co vakuuje asi tak jako bych se ten sáček snažil vyfouknout pusou. Pak má mladej vodovky co jsou stejný kvality jako z Kauflandu, čili nereagují s vodou. Kamarád si tam koupil světlo na kolo. Haha. No, řekněme že zatím po zapnutí světlo pohlcuje. Ale jednou ho bude muset vydat ven a to bude svítit. Tak proto ty produkty považuji za vtip a nenakupuji je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Já jsem taky spokojenej, akušroubovák super, hobby použití, už druhej rok a baterka furt cajk, očkoplochý klíče povolily i to, kde se značkový klíč rozšklebil, na peru na odpad není co zkazit, silnostěnná pánev taky bez připomínek, polo triko drží barvu a tvar a i ten červenej Argus mi chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Posbíráme na něj víčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Z dýnek na primkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Už je to tady! Vymazat formu ma vánoce máslem, bude stejny jak když si šejk z emirátů nechá pozlatit hajzlmísu.. Jednota Coop Boskovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Jsem fakt zvědavej, co Babica vymyslí. Určitě to máslo půjde plnohodnotně nahradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Netřeba slov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Slušný sluchátka, vypadá to na legendární ATH-m50x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Tak to je hustej job, určitě příjemnější ten blowjob :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Tak to je hustej job, určitě příjemnější ten blowjob :-)Ja bych teda radsi drzel kameru nez kouril ptaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 , njn . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ja bych teda radsi drzel kameru nez kouril ptaka.:-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Vypada jak Gary Sinise z doby kdy se natacel Forest Gump. Ze by vedlejsak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Tak snad je to tady kvuli tem hodinkam, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Slušný sluchátka, vypadá to na legendární ATH-m50x Dobrý postreh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Teď jsem si všiml, že o labužníka se starají dvě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 tak to tedy fakt není humor.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Ja bych teda radsi drzel kameru nez kouril ptaka.Tys byl vzdycky jinej!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky