Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dvě slečny hrají golf. Jedné se povede dlouhý odpal, ale když se míček

blíží k zemi, slečna ztuhne. Trefila totiž přesně směrem na čtveřici pánů,

hrajících na vedlejší jamce.

A vskutku: jednoho z nich míček zasáhne a chlápek se zhroutí k zemi

zkroucený, s rukama vraženýma do rozkroku.

Slečna neváhá a vyběhne situaci nějak napravit. Chlap tam leží, heká

bolestí, slečna mu nabízí pomoc.

On chvíli odmítá, ale slečna ho přesvědčuje, že je fyzioterapeutka a tudíž

se vyzná.

Postižený rezignuje, slečna mu zvedne ruce, rozepne poklopec a začne oběma

rukama masírovat.

Po pár minutách se ptá jak se pán cítí.

On odpovídá: "Jo, jo, je to paráda, hrozně příjemné, jen ten trefenej

palec na ruce mě pořád bolí jak sviňa..."

Odesláno

INŽENÝRSKÝ VTIP DNE

Po smrti přijde inženýr, který žil celý život v míru a pokoji u rýsovacího prkna, k nebeské Bráně.

Svatý Petr jej nepustí dovnitř, mají plno.Poradí mu aby to zkusil v pekle.

Ďábel ho přijme, ale povídá: "No, jisté jsou dvě věci: Za prvé, nemáš tu co dělat a za druhé, když už tu jsi můžeš pro nás udělat pár vylepšení a budeš se tu mít líp než v nebi."

Inženýr se dal do práce. Opravil klimatizaci, zavedl automatické kotle, výtahy, jezdící schody a podobně. K Svatému Petrovi se doneslo o průmyslové pekelné revoluci, šel se tam tedy podívat a říká ďáblovi:"Cože? Inženýr v pekle? Musíte nám ho vrátit!"

Ale ďábel ne a nechce."Dobře, budeme se soudit!" rozzlobí se Svatý Petr.

Ďábel se rozchechtá: "Tak to jsem moooc zvědavý, kde vezmete právníky."

Návštěvník Tada
Odesláno
INŽENÝRSKÝ VTIP DNE

Po smrti přijde inženýr, který žil celý život v míru a pokoji u rýsovacího prkna, k nebeské Bráně.

Svatý Petr jej nepustí dovnitř, mají plno.Poradí mu aby to zkusil v pekle.

Ďábel ho přijme, ale povídá: "No, jisté jsou dvě věci: Za prvé, nemáš tu co dělat a za druhé, když už tu jsi můžeš pro nás udělat pár vylepšení a budeš se tu mít líp než v nebi."

Inženýr se dal do práce. Opravil klimatizaci, zavedl automatické kotle, výtahy, jezdící schody a podobně. K Svatému Petrovi se doneslo o průmyslové pekelné revoluci, šel se tam tedy podívat a říká ďáblovi:"Cože? Inženýr v pekle? Musíte nám ho vrátit!"

Ale ďábel ne a nechce."Dobře, budeme se soudit!" rozzlobí se Svatý Petr.

Ďábel se rozchechtá: "Tak to jsem moooc zvědavý, kde vezmete právníky."

Tak to je ovšem perfektní :D

Odesláno

Obchodní dům Ikea připravil svým zákazníkům velkou legraci. Jeden z jeho výrobků se kvůli nevhodnému názvu Hoven špatně prodával, a tak se ho obchodníci rozhodli zbavit. Na nápisech lákající lidi na slevy se pak automaticky objevil nápis "Doprodej Hoven". Nic vulgárního to ale neznamenalo, pod označením se totiž skrýval pouze zlevněný koberec. Ikea ho prodává dál, ale pod jiným názvem.

http://ekonomika.idnes.cz/ikea-spustila-do...54_ekoakcie_spi

Odesláno
Grandpa: What's on tv?

Kids: Football!

Grandpa: Who's playing?

Kids: Austria - Hungary.

Grandpa: Against whom?

(Dědeček: Co dávaj v televizi?

Děti: Fotbal!

Dědeček: Kdo hraje?

Děti: Rakousko - Uhersko (aj. nerozlišuje Uhry/Maď takže to v češtině není tak vtipný...)

Dědeček: A proti komu?)

Dalo by se to převést i do češtiny...

Dědeček: Co dávaj v televizi?

Děti: Česko - Slovensko

Dědeček: A proti komu?

Odesláno
Dalo by se to převést i do češtiny...

Dědeček: Co dávaj v televizi?

Děti: Česko - Slovensko

Dědeček: A proti komu?

no jo, klóbrc dolů :thumbsup_anim:

Odesláno

XXXXXX chlapec se ptá otce: "Tati, co je to DEMOKRACIE?"

"Demokracie je, synu, že dostáváme od státu podporu, ... prostě peníze!"

"Aha, rozumím! ...Ale když je potom za dva dny utratíme, tak potom co?"

"No,pak si od bílých vezmeme, co chceme."

"A nezlobí se za to na nás?"

"Ale jo, to víš, že jo. Ale tomu už se říká RASISMUS!"

XXXXXX nahrazuje slovo za ktere bych mohl byt popotahovan - dosadte si sami.

Odesláno
Preci jenom jsme forum gentlemanu ;) ..... Kazdemu to dojde a dosadi si dle libosti.

Ehm... já jen, kdyby měl někdo z gentlemanů delší při pátku delší vedení.

Na všech forech se používá xxx nebo .... Proč? Vždyť je to pravda! :worried_anim:

Odesláno
Ehm... já jen, kdyby měl někdo z gentlemanů delší při pátku delší vedení.

Na všech forech se používá xxx nebo .... Proč? Vždyť je to pravda! :worried_anim:

Protoze kdyby tam misto XXXX bylo cikanske uz by to byl rasismus. :lol:

Odesláno

Co je ještě vhodné a co ne, musí posoudit každý sám. Nahrazování čehokoli nějakým xxx je každopádně trapné.

Když už jste několik příspěvků odbočili od humoru, tak příběh ze života:

Nusle, na tramvajové zastávce dva c_i_g_á_n_i.

Ale dyť já tati stejně vím, že dárky dáváš ty, ne Ježíšek.

Ano, dárky dává tatínek. A Bůh se stará, aby tatínek byl zdravý a měl práci.

On rasismus, jako jiné xenofobie, je problematický právě házením všech do jednoho pytle.

A teď už se pustím na tenčí led, protože do toho tak do hloubky nevidím, ale mám za to, že kritika nějakého sociálního jevu by měla začít analýzou jeho prostředí, podmínek vzniku.

Představte si, že třeba židi v lagerech (takové rekreační zařízení) příšerně smrděli a chleba by ukradli vlastní babičce. Prostě póvl, tihle židi.

Ale jinak, gentlemani, no flame :gun_bandana:

Odesláno
Představte si, že třeba židi v lagerech (takové rekreační zařízení) příšerně smrděli a chleba by ukradli vlastní babičce. Prostě póvl, tihle židi.

To myslíš vážně? Srovnávat koncentrační tábory a podmínky v nich s dnešní společností a podmínkami pro Romy? Je to sice v sekci humor, ale vtipné mi to nepřijde...

Odesláno (upraveno)

Nesrovnávám. Odkazuji k prostředí, podmínkám vzniku.

Heftlink smrděl proto, že...

Cikán ve společnosti začasté nefunguje možná taky proto, že...

Ledaže bys těmi podmínkami myslel upálené romské děti, rozkopané hlavy...

Jak se asi takový běžný německý der Gentleman stavěl k židovi pár let před tábory. Jak moc se to liší od postojů některých dnešních gentlemanů k menšinám. Já vím, je to už dávno, pletu hrušky s jabkama, atd. No, relativně nedavno jsem byl v Sarajevu...

Podmínky vzniku, třeba: Jsem kočovník. Vnutěj mi institut trvalého bydliště. Domyslete sami.

Nechci se, přirozeně, zastávat parazitů. Nejsem útlocitnej sociální pracovník. Naživo mě tu viděl jen Mechano (a vlastně Lachtan, ale ten to neví), může mi dosvědčit, že sem bílej, vyholenej a ozbrojenej.

Ale paušalizující xenofobie je ostuda.

Já bych to, ač normálně jsem nekonfliktní, klidně natáh a ještě si párkrát rýpnul. Ale tohle vlákno mám rád (zpravidla zdaleka nejinteligentnější humor, co se dá ve fórech najít) a asi ho kazím. Tak mi to promiňte a pojďme dál.

Upraveno uživatelem Teatime
Odesláno
Já bych to, ač normálně jsem nekonfliktní, klidně natáh a ještě si párkrát rýpnul. Ale tohle vlákno mám rád (zpravidla zdaleka nejinteligentnější humor, co se dá ve fórech najít) a asi ho kazím. Tak mi to promiňte a pojďme dál.

Klidne si rypej, dal jsem to do vlakna humor a tak jsem to take myslel... Tvoje reakce je malinko neprimerena, nehlede na tve prirovnani s 2. sv. valkou...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...