roland0 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Sestřička přinese ukázat tatínkovi nově narozené dítě a říká: "Gratuluji, máte digitální dítě."Otec s údivem reaguje: "A co to jako má znamenat??" Načež sestřička s šibalským úsměvem odpovídá: "Nemá ručičky." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 (upraveno) Vánoce jsou tady Noviisek: Animovaný gify dnes zase frčí, je to krátký video převedený do animovanýho formátu GIF, který jede pořád dokola, můžes se na to koukat klidně rok a neskončí to...Tady nějaká doporučená literatura Upraveno 23. prosince 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 To jste vy machýrci s těma high těch kompama. Video opět dlouhý jako kráva. A knížky sem dáš jen první stranu. Radši jsi měl dát náhled videa a celý ebook... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Nezbývá mi, než souhlasit s krtenkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 (upraveno) Nezbývá mi, než souhlasit s krtenkem. Noviisek: už chápu, trolling is a art Upraveno 23. prosince 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 RelaxYou're quite safe hereAm I dreaming, noWhere am I, in bedWell, what am I doingOh, talking to myself... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Máš to blbě. Jsem si celkem jist, že dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 ...machýrci s high tech compama.....bezva Taky je tu spoustu machýrků s high tech hodinkama. Drahýma jako kráva. A s high tech autama. Velkýma jako kráva. Styďte se lůzo kavárenská zbohatlická. Jen nevím jestli vodní polo a golf jsou sporty klasického pracovitého nemachýrkovského dělníka z kolbenky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 ...machýrci s high tech compama.....bezva Taky je tu spoustu machýrků s high tech hodinkama. Drahýma jako kráva. A s high tech autama. Velkýma jako kráva. Styďte se lůzo kavárenská zbohatlická. Jen nevím jestli vodní polo a golf jsou sporty klasického pracovitého nemachýrkovského dělníka z kolbenky 2: .Je jich tu mraky, ale ti sem nedávají hrozně dlouhý videa a nezatěžují tak server, proto se o nich nemluví. Jsou. Stačí ti plavky a pár holí a někdo, kdo to je bude nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 ...machýrci s high tech compama.....bezva Taky je tu spoustu machýrků s high tech hodinkama. Drahýma jako kráva. A s high tech autama. Velkýma jako kráva. Styďte se lůzo kavárenská zbohatlická. Jen nevím jestli vodní polo a golf jsou sporty klasického pracovitého nemachýrkovského dělníka z kolbenky .Já myslel, že hitech auta jsou ty malý placatý jak se z nich nad 100 kg musíš vykutálet a právě hitech hodinky tu moc nefrčí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 noviisek, nejsi ty náhodou Maxipes pod jiným uživatelským jménem?Ale vlastně ne, ten byl pouze přes CTRL+C a CTRL+V.Ten se dlouhých videí nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Nejsem Sorry jestli mě někdo bral vážně nechtěl jsem někoho naštvat. Už nebudou prudit a dám sem něco tematického. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Já englicky nechápu, pardón.Zato už mi chybí eném šalát. Ale to až zejtra.Big mistake! Jak by řekla Pretty Julia Woman.Salát má být uleželý a dělá se zásadně den předem, já ho ted domíchal. A abych nebyl off topic (mimo téma ): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Nas je uz hodku v lednici. Polevka je tez hotova.Oboji je druhej den lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 A pro noviiska dvě má oblíbená nekonečná videa: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Nas je uz hodku v lednici. Polevka je tez hotova.Oboji je druhej den lepsi.Naprosto presne a to vedi i spartani. Jen ... to dela 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Big mistake! Jak by řekla Pretty Julia Woman.Salát má být uleželý a dělá se zásadně den předem, já ho ted domíchal. A abych nebyl off topic (mimo téma ): Tímhle jsem si pod vlivem několikrát umyl hlavu. Pamatuju si, že to moc nepěnilo a divně svědilo na hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 (upraveno) ..a rano si mal vlasy uplne napicu Upraveno 23. prosince 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Přesně tak. A taky na to vždycky svaluju vinu za to, že už žádné nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky