bandicoot Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 tombed napsal: ale pro protistranické kecy To je mi líto, ale to je skutečně hned první gard, protože až buržoazii seberou vily, lesy, koně, auta a hodinky, oni si ten provaz hodí sami. Soudruzi tak nebudou muset štěpit svoje síly. Něčemu stačí jen trochu pomoct a ono se to vyřeší samo. Já už tady pro nějakýho kovanýho soudruha připravuju podkrovní 2kk s terasou a výhledem do lesa, až se strana rozhodne, že na pětičlenou rodinu mi stačí sopodních 85m2.
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 tombed napsal: to jo, ale ne pro původ, ale pro protistranické kecy... jak vidím oranžovou hned se mi splašej kopyta, beztak jsem už někde vedený... Mě už maj taky vedenýho, můj krátký esej "Konečné řešení komunistické otázky Čechách a na Moravě" byl u nás na fakultě přijat poněkud s rozpaky
skalis Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 kibi napsal: ja jo, proc? zakladni petku furt pod minutu, obcas to rukam pripomenu... Jeee! Ambulantni uzel, skotak, zkracovacka, lodni uzel a rybarskej... jednou skautem, navzdy skautem . Taky jsme je delaval... i se zavazanyma ocima nebo rukama za zady.
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 kibi napsal: a jo ja jsem zastance pacifikace... a na to staci maceta... S touhle myšlenkou pacifikace už jsem se taky setkal, když lidem zkrátíš packy nemůžou se účastnit demokratického procesu, podle agentury STEM by pacifikaci potřebovalo skoro 50% voličů
skalis Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Tada napsal: S touhle myšlenkou pacifikace už jsem se taky setkal, když lidem zkrátíš packy nemůžou se účastnit demokratického procesu, podle agentury STEM by pacifikaci potřebovalo skoro 50% voličů Ze by ty Jirikovy pruzkumy precejen k necemu byly
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 skalis napsal: Ze by ty Jirikovy pruzkumy precejen k necemu byly Navíc by to podpořilo domací průmysl - výrobce protéz
jartop Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 skalis napsal: Jeee! Ambulantni uzel, skotak, zkracovacka, lodni uzel a rybarskej... jednou skautem, navzdy skautem . Taky jsme je delaval... i se zavazanyma ocima nebo rukama za zady. A co dračí smyčka a Prusík???
skalis Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 jartop napsal: A co dračí smyčka a Prusík??? Jasne... horolezecky uzle. I kdyz v dobe konopnych lan vazanych kolem pasu horolezci dobre vedeli, ze nejlepsi je nepadat. Ale ty prusiky se rozhodne muzou hodit (v praxi vazany dvojite).
jartop Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 skalis napsal: Jasne... horolezecky uzle. I kdyz v dobe konopnych lan vazanych kolem pasu horolezci dobre vedeli, ze nejlepsi je nepadat. Ale ty prusiky se rozhodne muzou hodit (v praxi vazany dvojite). Jsem před nedávnem viděl - Bear je také používal...
chacharoid Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 "Přijde Paroubek po smrti do nebe..."
jartop Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 chacharoid napsal: "Přijde Paroubek po smrti do nebe..." Předpokládám, že tohle už nijak pokračovat nemůže....
JJ Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 (upraveno) Steinhart Triton Bolevec limited edition. Pokud někdo neví, oč jde, tak ať na to zapomene, případně se dovzdělá na idiotopedia.info Upraveno 18. března 2010 uživatelem JJ
NIGHTinGALE Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Sice nevím, jestli je to k smíchu, ale zkusím to...
Kalifx Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 JJ napsal: Steinhart Triton Bolevec limited edition. Pokud někdo neví, oč jde, tak ať na to zapomene, případně se dovzdělá na idiotopedia.info Teda tobě musí ten Hulán ležet v žaludku...
Návštěvník Tada Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 NIGHTinGALE: Tak víš co, tohle je jasná konspirace ODS a Dalíka, vrátili se strojem času a tohle do těch novin napsali, protože Jirka už si nevzpomíná, že by něco takového kdy říkal (i když on se tím únorem 48 ohání docela často)
decebal Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 JJ napsal: Steinhart Triton Bolevec limited edition. Pokud někdo neví, oč jde, tak ať na to zapomene, případně se dovzdělá na idiotopedia.info
Dalik Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 JJ napsal: Steinhart Triton Bolevec limited edition. Pokud někdo neví, oč jde, tak ať na to zapomene, případně se dovzdělá na idiotopedia.info Trapné a ubohé. Byť se p. Hulána v ničem nezastávám, tak tohle je opravdu příspěvek žáka zvláštní školy.
Traveller Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Dalik napsal: Trapné a ubohé. Byť se p. Hulána v ničem nezastávám, tak tohle je opravdu příspěvek žáka zvláštní školy. Tak nějak
Návštěvník Tada Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Co to mělo být z a vtip s těmi Tritony? mě to nějak nesecvaklo
JakubS Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Dobrá imitace (obzvláště Wartburg) Nová hra - RODEO 1) Obrať manželku (přítelkyni) na břicho. 2) Delikátně do ní pronikni. 3) Uchop její prsa pevně do svých rukou. 4) Řekni silným hlasem: " Máš je jako moje sekretářka"! 5) Od této chvíle je nutno udržet se na ní 10 vteřin ! !
Doporučené příspěvky