luka Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 :-). Zadnou neznam. Ale jednou malem jedna praporcice, ale byli jsme vyruseni :-D.https://www.youtube.com/watch?v=deGwfPkmBG0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Nooo, v podstate tak :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 ......... Urcite na urovni lekarky nebo zdravotni sestry :-D.......Doufam, ze sis nechal rovnou vysetrit prostatu. Anebo jsi treti rukou vysetril prostatu i ji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Proč je lepší sex s učitelkou, než se zdravotní sestrou? Zdravotní sestra říká: "Další prosím!" Učitelka říká: "Celé si to zopakujeme!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Doufam, ze sis nechal rovnou vysetrit prostatu. Anebo jsi treti rukou vysetril prostatu i ji? Ses ji mel zeptat, kdyz sme sedeli v Lune ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) A když už jsme u zdravotních sester:Co se stane,když se zkříží zdravotní sestra s nylonovou punčochou?Kurva k neroztrhání.Já vím,blbý,no. Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 A když už jsme u zdravotních sester:Co se stane,když se zkříží zdravotní sestra s nylonovou punčochou?Kurva k neroztrhání.Já vím,blbý,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Ses ji mel zeptat, kdyz sme sedeli v Lune ;-)To bych si nedovolil.Prece jen je to lekarske tajemstvi. A za druhe to bylo moje prvni setkani s vicerymi chronomagory, tak jsem se drzel pri zdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Přijde gay do tetovacího studia. "Chtěl bych vytetovat na penis autíčko" Tatér : " Červené, nebo modré? " "Božíčku, to je jedno, stejně s ním pojedu do pr**le" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) Teď si nejsem jist, jestli to tu už nahodou nebylo ... ale dovolím si odkaz :0D pro zdejší příznivce Rolex :0D https://www.instagram.com/p/Bq0D5v_FLGJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1d3r6mpgjpg3k Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Po šichtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 ?Mami, proč jsme loni slavili Vánoce v zimě a letos v létě?? ?Protože loni jsi byl ještě zdravý, králíčku.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Nemám slov. Na tom je snad všechno špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 neznal jsem, pokusim se to napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 (upraveno) neznal jsem, pokusim se to napravit Upraveno 8. prosince 2018 uživatelem pepyczek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky