Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Teď si nejsem jist, jestli to tu už nahodou nebylo ... ale dovolím si odkaz :0D pro zdejší příznivce Rolex :0D

https://www.instagram.com/p/Bq0D5v_FLGJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1d3r6mpgjpg3k

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V roce 1944 jde mladý Karol Wojtyla po Krakowě, proti němu dva členové Hitler Jugend, kteří ho začnou hned šikanovat - nadávat mu a kopat do něj. Kolemjdoucí se je snaží umírnit: "Nechte ho být, co vy víte, třeba kopete do budouciho papeže.." Jeden z Hitler Jugend odpoví: "Jestli je tohle budoucí papež, tak budu papežem hned po něm."

Odkaz ke komentáři

To mi připomnělo jak mi táta vyprávěl, jak byl před pár lety navštívit Frau Roneberger, ke které jako kluk jezdil na handl tuším do Lipska kvůli němčině. Ta mu předváděla nějaká svoje alba a táta říká: ?Jé, tady je vaše mladá v Pionýru?. A Frau Roneberger: ?Aber nein, Jarouschku. To jsem já v Hitler Jugend?.

Trošku fó pa...

Odkaz ke komentáři

Dnešní zprávy TV Prima: "Zloděj byl nápadný tím, že měl na obou rukách hodinky" ... Někdo odsud? :smile_anim:

Odsud ne, z Anglie. Dyt to tam pise.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...