Rudykopalsson Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 je fakt, že kabelka u Tombeda mě ani nezarazila, na co nezapomenu byly ty jeho křivý nohy v silonkách a lodičkách... Ale co, každej jsme nějakej a jinak je to hodnej kluk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Tak kde kus života trávím prací mám kolegyni.Čtyřicet dva let,vysoká škola a šestiletá holčička. Fakt chytrá ženská.Jen ta P.ča a Ku..a to je mazec a to několikrát denně. Ještě u toho křičí Jo a celá rodina je z Vyšehradu.:-) Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Je vedecky dokazane, ze nadvanie lieci a pomaha zvladat stres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tak kde kus života trávím prací mám kolegyni.Čtyřicet dva let,vysoká škola a šestiletá holčička. Fakt chytrá ženská.Jen ta P.ča a Ku..a to je mazec a to několikrát denně. Ještě u toho křičí Jo a celá rodina je z Vyšehradu.:-)U čeho? Já jen jestli je to výhoda, nebo nevýhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 U čeho? Já jen jestli je to výhoda, nebo nevýhoda.U práce kčřičÍ když mluví sprostě jak Ostravak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Můj největší zážitek se sprostými výrazy byl, když jsem na jednom projektu školil dispečery, mezi kterými byla zhruba dvacetiletá krásná slečna. Říkám: "tady pak musíte rozhodnout o prioritách nákladky". Ona se na mě podívala těma velkýma modrýma očima a povídá: "Ale to já nemůžu. Na to jsem řídká m..ka." Šel jsem normálně do kolen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Aneb k čemu příčníky, když to jde přicvaknout na hagusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Jj Tombed je ta kamarádka :-D Akorát jsem teda lhal s tím hezká a milá, kabelka sedí :-)Jinak já jsem hrdý ostravák, to se neboj Tak to bych chtěl vidět! A holí si nohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Tak to bych chtěl vidět! A holí si nohy?Nohy si holím já, protože jsem cyklobuzna. A s Tombedem a kabelkou nevím, jen mi to přišlo jako dobrá reakce. Podle mě by mu slušela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Já si to myslím taky, ty džíny mu posledně moc nesedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Which sentence you could both say during the sex and at a job interview Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Strasna nehoda, ale valim se smichy..:-)5324CF6F-1EFC-467E-8CD2-DC06D93D30F9.MOV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 AB/MZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Strasna nehoda, ale valim se smichy..:-) Tak to nemá chybu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondras69 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Jaky je rozdil mezi Gambrinusem a klitorisem...?Klitoris chutna po chcankach jen prvni tri vteriny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Na tom by mohlo něco bejt :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky