Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Áda se ty gesta taky musel naučit, do té doby byl jenom uřvanej "českej kaprál" z mnichovské hospody. U fotografa Hoffmana prý opakovaně studovali a trénovali různé teatrální pózy, významnou inspirací byl údajně i mág a prostějovský podvodník Herschel Chaim Steinschneider, vystupující pod dánsky znějícím pseudonymem Hanussen...

a(116).jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A viděls začátek toho jejího projevu? Kdyby házela rukama, je to celej Áda.

Viděl jsem to, podobně jako jejích několik předchozích vystoupení. Ta holka je dobrá, troufnu si tvrdit, že by to takhle dal málokdo. Já určitě ne, natož v 16 letech. Na ty osobní útoky jsem alergický, je to znak ubohosti. Ale je to pohodlnější než se o něco zajímat a třeba to muset argumentovat, je to tu používáno jako "názor", "argument" v rámci nějakého pseudo směru. Možná by stálo za to přečíst si například příběh o vzestupu nacismu. Nebo třeba rudé právo a argumenty proti demonstrantům atd.. mi přijde totálně uchylné se k tomuto snížit.

Můžu s Grétou v mnoha věcech ne úplně souhlasit, ale ta holka o tom ví dost možná víc než kdokoliv z nás. Obecně jsem vždy dokázal ocenit mladé angažované lidi. Když se nezajímáš, tak: "ti mladí jsou dnes k ničemu jen do toho počítače by čuměli", když ano: "ti mladí o tom vůbec nic neví, protože jsou mladí". Oboje je jeden z nejhloupějších argumentů.

A ta ekologická marketingová lobby, kdo to kurva je ?

To je asi stejná kokotina jakože nějaké protesty platí Soros, Kalousek, USA atd... je to úplný nesmysl. A když už se bavíme o lobby, tak bych vsadil boty na to, že ta co se nebude chtít dívat na možné dopady například uhlikovou neutralitu bude o kousek silnější a mnohem ale mnohem bohatší ;)

A nejlepší je to skatulkovani ekologie=bolsevismus. Pletou se priciny a nasledky, vse se zjednodusuje a kazdy si musi snad vybrat "stranu". Bylo by to vtipne, kdyby to nebylo tak ucinne....

Ja s Gretou muzu v mnohem polemizovat, ale kdyz se na to co rika podivas dlouhodobe, tak bych to urcite neshazoval. Ten projev byl zbytecne emotivni, ale urcite neutocil na city tolik jako nektere prispevky vyse. Nenavist, opovrzeni, zhnuseni, posmech - no a ja se vsadim, ze vetsina pisatelu by argumentacne s tou ubohou, vudcovskou, nemocnou, hloupou, naivni, zfanatizovanou sestnactiletou holkou neobstalo ani 2 minuty. Ale napsat to na internet to zase jo - odvaha... (krom toho si ty argumenty sami odporuji ale to nevadi)

Hlavni je si kazdeho nekam priradit v mem cernobilem videni sveta. Kdyby si radeji poslechli lide to co ta holka rika, neco si zjistili a udelaji nazor. Ale tohle je jednodussi a tak se dostavame do stavu kdy se siri nazory jako:

"O budoucnosti nemuzou rozhodovat male zfanatizovane deti"

"Ti tam prece nemohli prijit zadarmo, kdo to plati"...

A pak se to zhorsuje a zhorsuje. A sam si rekni kolikrat jsi tohle slysel a z jakych ust ve verejnem prostoru?

V tomhle pripade je to mnohem jednodussi nez treba rict, ano letadlova doprava je z hlediska emisi problem. Rusit ji asi neni zahodno, ale pojdme se podivat na efektivitu provozu. Tohle je treba v letecke doprave tema uz min. 10 let. Ale nebyl tam ten zajem atd...

Odkaz ke komentáři

Tak sem to konecne zase pochopil az tady, kdyz mi k tomu nekdo napise srdceryvnou a intelektualne nabitou slohovku... doprdele tohle vlakno se jmenuje HUMOR, tak se podle toho chovejme...! 
Chce to dle me trochu nadhledu a uvolnit se a ne bejt upjatej jak trenky.. sorry

Odkaz ke komentáři

Ta holka je nemocná a vystrasena. Naoockovana od rodičů. Agresivní a zla na celej svět. Říká jen bláboly a sracky. Radobyprotest bez řešení.

Sry tohle není argument, minimálně by se dal použít na každého druhého. Jinak si myslím, že její znalost není špatná. Naockovani od rodičů v něco jsme všichni. Například já byl dlouho "věřící", pak zaprisahly ateista a tak 7-8 let zpátky jsem si na to byl schopný vytvořit nějaký snad vyvazenejsi názor, ktery se vyviji. Jednak nejakou zkusenosti a potom snad i znalosti. Říká se tomu kritické myšlení a ta holka ho má. A řešení? Tak mi ukaž jednoho ze světových lídrů, který ho nabízí a nejen v tomto tématu a Ty to chceš po té holce ;). Ono někdy awareness je podobně důležité a to se jí nedá upřít.

Odkaz ke komentáři

Viděl jsem to, podobně jako jejích několik předchozích vystoupení. Ta holka je dobrá, troufnu si tvrdit, že by to takhle dal málokdo. Já určitě ne, natož v 16 letech. Na ty osobní útoky jsem alergický, je to znak ubohosti. Ale je to pohodlnější než se o něco zajímat a třeba to muset argumentovat, je to tu používáno jako "názor", "argument" v rámci nějakého pseudo směru. Možná by stálo za to přečíst si například příběh o vzestupu nacismu. Nebo třeba rudé právo a argumenty proti demonstrantům atd.. mi přijde totálně uchylné se k tomuto snížit.

Můžu s Grétou v mnoha věcech ne úplně souhlasit, ale ta holka o tom ví dost možná víc než kdokoliv z nás. Obecně jsem vždy dokázal ocenit mladé angažované lidi. Když se nezajímáš, tak: "ti mladí jsou dnes k ničemu jen do toho počítače by čuměli", když ano: "ti mladí o tom vůbec nic neví, protože jsou mladí". Oboje je jeden z nejhloupějších argumentů.

A ta ekologická marketingová lobby, kdo to kurva je ?

To je asi stejná kokotina jakože nějaké protesty platí Soros, Kalousek, USA atd... je to úplný nesmysl. A když už se bavíme o lobby, tak bych vsadil boty na to, že ta co se nebude chtít dívat na možné dopady například uhlikovou neutralitu bude o kousek silnější a mnohem ale mnohem bohatší ;)

A nejlepší je to skatulkovani ekologie=bolsevismus. Pletou se priciny a nasledky, vse se zjednodusuje a kazdy si musi snad vybrat "stranu". Bylo by to vtipne, kdyby to nebylo tak ucinne....

Ja s Gretou muzu v mnohem polemizovat, ale kdyz se na to co rika podivas dlouhodobe, tak bych to urcite neshazoval. Ten projev byl zbytecne emotivni, ale urcite neutocil na city tolik jako nektere prispevky vyse. Nenavist, opovrzeni, zhnuseni, posmech - no a ja se vsadim, ze vetsina pisatelu by argumentacne s tou ubohou, vudcovskou, nemocnou, hloupou, naivni, zfanatizovanou sestnactiletou holkou neobstalo ani 2 minuty. Ale napsat to na internet to zase jo - odvaha... (krom toho si ty argumenty sami odporuji ale to nevadi)

Hlavni je si kazdeho nekam priradit v mem cernobilem videni sveta. Kdyby si radeji poslechli lide to co ta holka rika, neco si zjistili a udelaji nazor. Ale tohle je jednodussi a tak se dostavame do stavu kdy se siri nazory jako:

"O budoucnosti nemuzou rozhodovat male zfanatizovane deti"

"Ti tam prece nemohli prijit zadarmo, kdo to plati"...

A pak se to zhorsuje a zhorsuje. A sam si rekni kolikrat jsi tohle slysel a z jakych ust ve verejnem prostoru?

V tomhle pripade je to mnohem jednodussi nez treba rict, ano letadlova doprava je z hlediska emisi problem. Rusit ji asi neni zahodno, ale pojdme se podivat na efektivitu provozu. Tohle je treba v letecke doprave tema uz min. 10 let. Ale nebyl tam ten zajem atd...

+1

Odkaz ke komentáři

Tohle je jedinych 12 slov z celeho prispevku s kterymi souhlasim. Zbytek je tvuj nazor, ktery nehanim a ani nepodporuju. ;)

No a na to druhe nez si to vytrhnul z kontectu byla pred nejakou dobu odpoved: "kdy kdyz ne ted. Kdo kdyz ne my ;)

Jinak teda nechapu potebu reakce, ale budiz. A uz to dlabu, co jsem chtel rict, jsem rekl. Dokud to nebude vecne, tak me to neba a tady to nepatri. Z meho pohledu nutna reakce na x prispevku tady se taky nehodicich...

Odkaz ke komentáři

Vojto, já vůbec nevím, co ti na to mám říct. "Angažované lidi", který ty tak oceňuješ, jsem zažil a v drtivý většině případů to byli zfanatizovaný ubožáci, kterejch se ovšem každej bál. Zrovna tak, jako se tohodle zlostnýho a nenávistnýho individua bez východiska bojej politici. Jinak, líbila se mně tvoje úvaha, že leteckou dopravu ASI rušit není záhodno - a to POJĎME znělo taky jako příslib hezkejch zítřků.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...