Jay Doll Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Dokonalá věc... :-) Parodie na horor Ptáci? Moc povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Parodie na horor Ptáci? Moc povedené Jojo. Big Train jsou boží, ty mě vždycky pobavěj. Takovej Pythonovskej humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 HE HE - tak to je hukot http://www.facebook....150436157703669 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Jojo. Big Train jsou boží, ty mě vždycky pobavěj. Takovej Pythonovskej humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 HE HE - tak to je hukot http://www.facebook....150436157703669 Obsah je momentálně nedostupný Stránku, kterou jste chtěli navštívit, momentálně nelze zobrazit. Je možné, že je dočasně nedostupná. Platnost odkazu, na který jste klikli, vypršela, nebo k zobrazení této stránky nemáte přístupová oprávnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikus Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 rozhovor s mrtvým teroristou. je to fakt hlína http://www.videacesky.cz/skece/jeff-dunham-achmed-mrtvy-terorista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 rozhovor s mrtvým teroristou. je to fakt hlína http://www.videacesky.cz/skece/jeff-dunham-achmed-mrtvy-terorista skvělý se vsadím, že mu hadrový palice budou vyhrožovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Čeští archeologové v Egyptě probudí mumii :- " Kdo jste a co chcete? "- " My jsme archeologové z České republiky a přišli jsme prozkoumat tuto pyramidu. " - " Vy jste z Česka? " ptá se mumie.- " Ano "- " Aha. A co Helenka, ještě zpívá? " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Čeští archeologové v Egyptě probudí mumii : - " Kdo jste a co chcete? " - " My jsme archeologové z České republiky a přišli jsme prozkoumat tuto pyramidu. " - " Vy jste z Česka? " ptá se mumie. - " Ano " - " Aha. A co Helenka, ještě zpívá? " aby te ten její parazit nezažaloval hombre:thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Myslím, že většinu modelů by ani houmlesáci nenosili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Pepíček: Fero, slavíte u vvás u Romů taky Vánoce?Fero: Jo, proč?Pepíček: A co dostaneš pod stromek?Fero: Tvoje kolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Možná nemáte kabelku od Armaniho, ale Armani jednou bude mít tu vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Možná nemáte kabelku od Armaniho, ale Armani jednou bude mít tu vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Možná nemáte kabelku od Armaniho, ale Armani jednou bude mít tu vaši... dobrý......ale vono Pamela Dantechno je taky hlína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Možná nemáte kabelku od Armaniho, ale Armani jednou bude mít tu vaši... Tak tou hláškou jsi dvojnásobně osolil už takhle vtipný jméno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Kamión sa zasekne pod mostom...príde policajt a vraví, "Tak čo, zasekli ste sa?-no nie ty ko**t, vezem most a došla mi nafta Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem barabas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Kolikátí jste se narodili?? Já to sem dát nemohu bo mi to napsalo něco ve smyslu "...výskyty abnormalit neevidujeme..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Co sis objednával? To jsi jako k nějaké objednávce tohle normálně připsal a oni tam nakreslili dinosaura? No to musím někdy vyzkoušet. Co to bylo za obchod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Co sis objednával? To jsi jako k nějaké objednávce tohle normálně připsal a oni tam nakreslili dinosaura? No to musím někdy vyzkoušet. Co to bylo za obchod? Asi nějaká "móda" - na jiném fóru jsme narazil na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Kamión sa zasekne pod mostom...príde policajt a vraví, "Tak čo, zasekli ste sa?-no nie ty ko**t, vezem most a došla mi nafta Zrovna jednoho takovýho chytráka jsem viděl asi před měsícem u Slávie směrem k Bohdalci, jak je tam zaklíněnej pod mostem jemu - oproti mě - do smíchu vůbec nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky