KFL Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Je to sice reklama a vlastně to není vtipný, ale je to SUPER! http://www.youtube.com/watch?v=ILxjxfB4zNk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Je to sice reklama a vlastně to není vtipný, ale je to SUPER! To mi nedělej, to mne málem zabilo Fakt dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 (upraveno) Jsem alergický na "zpěváka" Rytmuse, protože nemám rád hloupé lidi. Ale proti gustu... Tohle mě ovšem velmi pobavilo. (snad to zde už není) Slovenská policie mě dostala Upraveno 6. ledna 2012 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 (upraveno) Starý ale dobrý!!! Upraveno 6. ledna 2012 uživatelem Helex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Je to sice reklama a vlastně to není vtipný, ale je to SUPER! Bomba! Starý ale dobrý!!! Neznal jsem, tak určitě potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Je to sice reklama a vlastně to není vtipný, ale je to SUPER! http://www.youtube.com/watch?v=ILxjxfB4zNk A navíc pěkné hodinky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Zasmál jsem se a poslal jsem odkaz na video pár lidem. Ono by se to mohlo, nedejbože, někdy někomu hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 A vážně už se doporučuje jen masáž bez dýchání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Hodinky fakt nevypadají špatně, ale neznám je.Jinak no prý je to tak nejlepší. Jak kvůli nemocem tak díky tomu že sladit dýchání a masáž aby byla prospěšná běžný člověk takřka nemůže zvládnout. Tedy nejsem expert, ale tohle mě říkala zdravotní sestra tak jí věřím:) A ted jsem jel párkrát šalinou (auto v servisu) a tam byly nálepky na oknech říkající přesně to stejné co Vinnie i když ne tedy doslovně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 A vážně už se doporučuje jen masáž bez dýchání? Ano, nová metodika vychází z toho, že v těle zůstala okysličená krev a že při nepřímé masáži srdce dochází vlivem stlačování a uvolňování hrudníku i k mikrovdechům, které stačí, takže to prý stačí a je to dokonce snad i účinnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 A vážně už se doporučuje jen masáž bez dýchání? Ano, doporucuje se to uz i u nás v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Dnešní ranní rozhovor v posteli: ona: "jé, tyhle hodinky tikají děsně rychle, rychleji než ty staré" (staré = manuální nátah)já: "tyhle jsou modernější a mají 28.800 herzů" (výslovnost "herců")ona: "a jak ty herce spočítali? a co herečky? Ano, bylo to hned po probuzení a ne, není to blondýna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) A vážně už se doporučuje jen masáž bez dýchání? Jop, aj na SK staci len nepriama masaz srdca. Dychat mozes starym znamim 30:2, ale bez resuscitacnej rusky by som to hocikomu nerobil. Aj ked, je to lepsie, pretoze len nepriamou masazou sice vznika mikroprudenie, ako pisal pavča, avsak treba si uvedomit, ze cloveku sa okyslicu krv AZ v plucach. Kym sa tam ten vzduch dostane, musi prejst cez fyziologicky mrtvy dychaci priestor tj. priedusnica + priedusky - co tvori cca 25cm.. pri spravnej masai srdca s frekvenciou 2 za sekundu sa ten vzduch bude len tak premavat hore dolu.. Dychanie z ust do ust je preto lepsie, ale ako som pvedal, bez rusky by som to hocikomu nerobil.. a podla zakona to uz ani nemusite robit. edit: neda mi to sem nenapisat: KED uz by ste niekoho resuscitovali, aspon mu zaklonte hlavu a mrknite ci nezapadol jazyk, ina ak cela ta uzasna mikrocirkulacia bude naho... Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 (upraveno) Dnešní ranní rozhovor v posteli: ona: "jé, tyhle hodinky tikají děsně rychle, rychleji než ty staré" (staré = manuální nátah) já: "tyhle jsou modernější a mají 28.800 herzů" (výslovnost "herců") ona: "a jak ty herce spočítali? a co herečky? Ano, bylo to hned po probuzení a ne, není to blondýna Ženy bývají roztomilé Edit: a my jsme magoři, parametry v Hz, to je taky téma do postele Upraveno 7. ledna 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Ženy bývají roztomilé Edit: a my jsme magoři, parametry v Hz, to je taky téma do postele Je videt, ze "Ona" ma hodinky evidentne na haku :-) Co se KPR tyce: jako lekar potvrzuji, je to tak. 1. Zavolat RZP 2.zahajit neprimou srdecni masaz. 3. nezdrzovat se zjistovanim, jestli pulz "nenaskocil", masirovat do prijezdu RZP. Btw.: snad ani v SR neni zpusob poskytovani neodkladne prvni pomoci osetren zakonem, spise doporucenimi odbornych spolecnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weszterj Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 A Hertz je za sekundu , nie za hodinu (28800) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Blízká budoucnost... Sestra: "Další, prosím!"Doktor: "Máte peníze?"Pacient: "Nemám."Doktor: "Tak buďte zdráv!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky