Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 tak to bohužel nemám ale koluje teď hodně ještě tenhle hlavolam: Kua tak dlouho čučim na ty čísla a už jsem na to přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Kua tak dlouho čučim na ty čísla a už jsem na to přišel taky už to mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jen se zeptám, jestli nejsem ouplnej debil.......chyba je v popisu pod tím, ne v číslech, že jo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Jen se zeptám, jestli nejsem ouplnej debil.......chyba je v popisu pod tím, ne v číslech, že jo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Tak nejsem debil...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Upraveno 3. února 2012 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Tak nejsem debil...... Gille a dá se to považovat za objektivní test? (bo já prošel taky a to mi na tom nesedí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Hele, nech si toho, jo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 same post sorry, su slepej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 miluju koláže s Chuckem - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Přijde chlap do knihovny a ptá se.. "máte něco o sebevraždách?" Knihovnice povídá.."Jo, támhle vzadu dole v regále" Chlap tam jde,vratí se a řiká.."Tam ale vůbec nic není" Knihovnice."To víte, nevracej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Víš, co znamená nápis K + M + B napsaný křídou nade dveřmi? To je upomínka pro důchodce před odchodem z domu - klíče, mobil, brýle... Manželská romantika po 33 letech můžeš mi sundat košilku ..... můžeš mi sundat podprsenku ... můžeš mi sundat kalhotky ... ale kolíčky nech na šňůře !!! ... Upraveno 3. února 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Víte, proč žena s PMS vaří polévku v šesti hrncích ??? PROTOŽE PROTO !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Nový zákon o bezpečnostních pásech od 1.1.2012 (změna hlavně pro spolujezdce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Tak co je lepší, kočka nebo pes?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Tak se prodava ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Tak to teda klobouk dolů, parádní nabídka, asi by mně ukecal. Hlavně na perníčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky