Locque Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Atkinson je klasik, tohle je bomba: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2Sqy6D7W16c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Dnes mě pobavil tady ten tajtrlik http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/20595-donescobar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Taky máte na zahradě bazén? http://www.youtube.com/watch?v=C0D7PPQqZFw v Jihlavě mají dokonce celý koupaliště. Normálně se cachtají na náměstí v kašně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 To my máme v centru tohle. To máš vidět to černo v létě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 To my máme v centru tohle. To máš vidět to černo v létě. Nepřeháněj, Městapo cikorky vyhání a spíš si tam cachtají nohy studenti naší slavné TUL-ení školy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Nepřeháněj, Městapo cikorky vyhání a spíš si tam cachtají nohy studenti naší slavné TUL-ení školy. Nevim no, bydlim v centru, v létě jsem chodil s kočárem venku furt, a že by je měšťáci vyháněli jsem neviděl ani jednou. Sednout si tam na lavičku neni šance, páč je to obsypaný starejma (patnáct a vejš) a malý se tam cachtaj a dělaj brajgl. Měšťáci uměj akorát vyhánět houmlesáky z fukarů u káefcéčka, páč jsou nalitý a bezmocný. Upraveno 1. března 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Obávám se, že tak nějak podobně to bude vypadat i u nás. Právě probíhá rekonstrukce a revitalizace náměstí a mátam bejt něco podobnýho. Už teď to tam vypadalo jako v ghetu. Cikorkama obsypaný lavičky (starý chlastaj krabičák a jiný pochutiny). Mladý měli náměstí jako hřiště. Běžně se v městské kašně koupali atp...prostě humus. A měšťáci s tím taky nic nedělaj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 To je dobrej myslitel http://www.youtube.com/watch?v=bGe3aQ8nfSk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Horhe,to mi něco připomíná.Brendan Fraser se z toho ale po natáčení, narozdíl od tohoto nešťastníka určitě vzpamatoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Uz sa to tu niekde riesilo a myslim,ze sa jedna o celkom vtipnu ironiu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Jojo, nerad se opakuju, ale "už to tady bylo" . Je to parodie, ale skvělá. A těch 8240 příspěvků byste si fakt mohli přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Jenom Chuck Norris a Dantechno si dovede zapamatovat 8240 příspěvků ............... Výstava nejmodernější americké výpočetní techniky v Praze prodavač hrdě vysvětluje:"Toto je nejmodernější model amerického počítače. Dokáže porozumět hovorové lidské řeci. Splní jakékoli přání, které vyslovíte.""Smím to vyzkoušet?" ptá se Franta."Samozřejmě pane. Pojďte blíž a mluvte.""Formát cé, dvojtečka, enter. Upraveno 1. března 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 tož ale Chucka to naučil až Dantechno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 To my máme v centru tohle. To máš vidět to černo v létě. Košice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 "Do domu troch trpaslíkov príde Snehulienka. V prvej miestnosti vidí 3 stoličky a stôl na ktorom sú 3 polievky. Ochutná prvú - Je príliš slaná. Ochutná druhú - Je málo slaná. Ochutná tretiu - Je akurát, tak ju zje. Vojde do druhej miestnosti a tam zas 3 stoličky a na stole 3 kuriatka. Ochutna prvé - Prepečené. Ochutná druhé - Nedopečené. Ochutná tretie - Akurát, a zie ho. V ďalšej miestnosti sú 3 postele. Ľahne si do prvej - Príliš malá, Ľahne do druhej - Príliš veľká, Ľahne do tretej - Akurát, a zaspí. Prídu domov trpaslíci: ""Niekto mi ochutal polievku."" ""Aj mne niekto ochutnal polievku."" ""Mne niekto zjedol celú."" Tak isto aj s kuraťom. Potom prišli do spálne: ""Mne niekto spal v posteli."" ""Aj mne niekto spal v posteli"" ""Chlapi serme na to, zhasnime svetlo a poďme spať!""" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Košice-centrum,veget po ťažkej šichte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Most bizarre shootout in NHL http://www.youtube.com/watch?v=8WouP3lbn7o&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Taky po šichtě........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky