Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Nepřeháněj, Městapo cikorky vyhání a spíš si tam cachtají nohy studenti naší slavné TUL-ení školy.

Nevim no, bydlim v centru, v létě jsem chodil s kočárem venku furt, a že by je měšťáci vyháněli jsem neviděl ani jednou. Sednout si tam na lavičku neni šance, páč je to obsypaný starejma (patnáct a vejš) a malý se tam cachtaj a dělaj brajgl.

Měšťáci uměj akorát vyhánět houmlesáky z fukarů u káefcéčka, páč jsou nalitý a bezmocný.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že tak nějak podobně to bude vypadat i u nás. Právě probíhá rekonstrukce a revitalizace náměstí a mátam bejt něco podobnýho. Už teď to tam vypadalo jako v ghetu. Cikorkama obsypaný lavičky (starý chlastaj krabičák a jiný pochutiny). Mladý měli náměstí jako hřiště. Běžně se v městské kašně koupali atp...prostě humus. A měšťáci s tím taky nic nedělaj....

Odkaz ke komentáři

Jenom Chuck Norris a Dantechno si dovede zapamatovat 8240 příspěvků ...............:crying_anim02:

Výstava nejmodernější americké výpočetní techniky v Praze prodavač hrdě vysvětluje:

"Toto je nejmodernější model amerického počítače. Dokáže porozumět hovorové lidské řeci. Splní jakékoli přání, které vyslovíte."

"Smím to vyzkoušet?" ptá se Franta.

"Samozřejmě pane. Pojďte blíž a mluvte."

"Formát cé, dvojtečka, enter.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník kupec

"Do domu troch trpaslíkov príde Snehulienka. V prvej miestnosti vidí 3 stoličky a stôl na ktorom sú 3 polievky. Ochutná prvú - Je príliš slaná. Ochutná druhú - Je málo slaná. Ochutná tretiu - Je akurát, tak ju zje. Vojde do druhej miestnosti a tam zas 3 stoličky a na stole 3 kuriatka. Ochutna prvé - Prepečené. Ochutná druhé - Nedopečené. Ochutná tretie - Akurát, a zie ho. V ďalšej miestnosti sú 3 postele. Ľahne si do prvej - Príliš malá, Ľahne do druhej - Príliš veľká, Ľahne do tretej - Akurát, a zaspí. Prídu domov trpaslíci:

""Niekto mi ochutal polievku.""

""Aj mne niekto ochutnal polievku.""

""Mne niekto zjedol celú.""

Tak isto aj s kuraťom. Potom prišli do spálne:

""Mne niekto spal v posteli.""

""Aj mne niekto spal v posteli""

""Chlapi serme na to, zhasnime svetlo a poďme spať!"""

Odkaz ke komentáři

Košice-centrum,veget po ťažkej šichte

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...