Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Nepřeháněj, Městapo cikorky vyhání a spíš si tam cachtají nohy studenti naší slavné TUL-ení školy.

Nevim no, bydlim v centru, v létě jsem chodil s kočárem venku furt, a že by je měšťáci vyháněli jsem neviděl ani jednou. Sednout si tam na lavičku neni šance, páč je to obsypaný starejma (patnáct a vejš) a malý se tam cachtaj a dělaj brajgl.

Měšťáci uměj akorát vyhánět houmlesáky z fukarů u káefcéčka, páč jsou nalitý a bezmocný.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že tak nějak podobně to bude vypadat i u nás. Právě probíhá rekonstrukce a revitalizace náměstí a mátam bejt něco podobnýho. Už teď to tam vypadalo jako v ghetu. Cikorkama obsypaný lavičky (starý chlastaj krabičák a jiný pochutiny). Mladý měli náměstí jako hřiště. Běžně se v městské kašně koupali atp...prostě humus. A měšťáci s tím taky nic nedělaj....

Odkaz ke komentáři

Jenom Chuck Norris a Dantechno si dovede zapamatovat 8240 příspěvků ...............:crying_anim02:

Výstava nejmodernější americké výpočetní techniky v Praze prodavač hrdě vysvětluje:

"Toto je nejmodernější model amerického počítače. Dokáže porozumět hovorové lidské řeci. Splní jakékoli přání, které vyslovíte."

"Smím to vyzkoušet?" ptá se Franta.

"Samozřejmě pane. Pojďte blíž a mluvte."

"Formát cé, dvojtečka, enter.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník kupec

"Do domu troch trpaslíkov príde Snehulienka. V prvej miestnosti vidí 3 stoličky a stôl na ktorom sú 3 polievky. Ochutná prvú - Je príliš slaná. Ochutná druhú - Je málo slaná. Ochutná tretiu - Je akurát, tak ju zje. Vojde do druhej miestnosti a tam zas 3 stoličky a na stole 3 kuriatka. Ochutna prvé - Prepečené. Ochutná druhé - Nedopečené. Ochutná tretie - Akurát, a zie ho. V ďalšej miestnosti sú 3 postele. Ľahne si do prvej - Príliš malá, Ľahne do druhej - Príliš veľká, Ľahne do tretej - Akurát, a zaspí. Prídu domov trpaslíci:

""Niekto mi ochutal polievku.""

""Aj mne niekto ochutnal polievku.""

""Mne niekto zjedol celú.""

Tak isto aj s kuraťom. Potom prišli do spálne:

""Mne niekto spal v posteli.""

""Aj mne niekto spal v posteli""

""Chlapi serme na to, zhasnime svetlo a poďme spať!"""

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...