Locque Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Vede Mojžíš vyvolený národ z Egypta, na novém místě se jich ptá: "Tak co, zůstaneme? Líbí se vám tady?" "Ne, nelíbí, nějak divně to tady sm.dí!" Jdou dál, po dalších dvou dnech: "A co tady, zůstaneme?" "Ne, tady to taky nějak sm.dí!" Jdou tedy dále a Mojžíš zase: "Tak tady, ano?" "Ano, zůstaneme - tady nic nesm.dí." Od té doby mají Židé čistý vzduch - a Arabové ropu! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 žena luští křížovku a ptá se manžela : "největší pták na tři" .. "napiš tam muj" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Jako vtip neberu toho blbečka, ale skutečnost, jak to trubky v iDnes sežrali...http://revue.idnes.cz/foto.aspx?r=zajimavosti&c=A120917_102815_zajimavosti_zar...a ani přes výživnou diskuzi nejsou schopný ten článek stáhnout nebo aspoň přepsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Egypťan Syntholhet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Tak ukažte co tu ve špajzce máte... Dvoje nakládaný okurky, jeden meruňkovej kompot, deset útočnejch granátů, pět obrannejch...zdroj foto: idnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Moc vtipný to neni, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Pro brambory do sklenarstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renidlo Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 některé ženy je třeba zahrnout láskou, některé ženy je třeba zahrnout penězi a některé ženy je třeba zahrnout hlínou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Pravda o prohibici: Je fakt dobrý, že kalousek přestal chlastat, ale proč do toho tahá nás ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Proč železná sparta nikdy nerezaví? Protože každej tejden dostává novej nátěr:-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Čtvrtníček vostře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Nevedel jsem kam s tim, tak to dam sem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Nevedel jsem kam s tim, tak to dam sem: A proč jsi to sem dal ? Nerozumím důvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 A proč jsi to sem dal ? Nerozumím důvodu.Protoze me pobavily. Takle autenticky hezkej cinskej design se malokdy vidi ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 (upraveno) Protoze me pobavily. Takle autenticky hezkej cinskej design se malokdy vidi ... No já se ptal proto, že jsem je viděl naživo a oni ve skutečnosti nejsou tak kýčové...nezaslouží si to být v tomto vlákně. Toš jen tak :-) Edit: Ne že bych si je koupil, to ne, ale fakt je mi jich v tomto vlákně líto. Upraveno 22. září 2012 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 No já se ptal proto, že jsem je viděl naživo a oni ve skutečnosti nejsou tak kýčové...nezaslouží si to být v tomto vlákně. Toš jen tak :-) Edit: Ne že bych si je koupil, to ne, ale fakt je mi jich v tomto vlákně líto.Tak by se v eltonu mohli naucit fotit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Na podporu pacientů metanolové aféry se uskuteční benefiční koncert. Hlavní hvězdy večera:Bílá, Hůlka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Blondýna v baru.... http://www.youtube.com/watch?v=w08nhXcXve8 Upraveno 23. září 2012 uživatelem JakubS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Protoze me pobavily. Takle autenticky hezkej cinskej design se malokdy vidi ...Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Tohle video mne zabilo: http://www.youtube.com/watch?v=6I2Zv5fT1D8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky