VS Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 a.pngZajimalo by me, jak budou cikani volit krale. Palenim kabelu se bily dym nevyrobi.
Hasič Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Zajimalo by me, jak budou cikani volit krale. Palenim kabelu se bily dym nevyrobi. Bílý papež, bílý kouř, cikánský král, černý kouř, jasný ne? Taková skrytá paralera by to byla......
Duke650 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Pokračování tématu "uber jedno písmenko v názvu filmu" Hobi - Svět zájmových aktivit pohledem dyslektikůFera mravenec - Příběh romského chlapce a jeho zvířecího kamarádaRanky body vteřiny - Další pořad o odběrech krve a dárcovstvíVyšší princi - Dokument, pokoušející se objasnit rozdíly ve vzrůstu příslušníků aristokracieŘíšný tanec - Adolf Hitler a Eva Braunová jako hosté pořadu StarDanceArabela a Rumburk - Třetí díl cestopisného pořadu, tentokráte z Ústeckého krajeĎábel nosí radu - Pokračování pohádky S čerty nejsou žertyVítr v kase - Je rizikové zaměstnávat brigádníky?Hele vole kde mám kru - Dokument o nepříznivých důsledcích tání ledovcůNesmrtelná eta - Přes 65 let na trhuLimonádový Joe aneb Koňská pera - dokument o kastraci hřebcůMuž, který věděl příliš noho - Nezávislé existenciální drama bezdomovce, majitele geniální, avšak svrabem stižené nohy, se kterou vede filosofické hovorySklapni a zastel mě - Komedie o nevěře v pokoji bez oken a skříníNeplatní - Strastiplný příběh Tomia Okamury a Vladimíra DlouhéhoSedmá peče - O roztržkách manželek v domácnosti bohatého muslimaHra o trny - Poslední chvíle JežíšeFutrama - Animovaný seriál z prostředí stavebnictvíSbal prahy a vypadni - Kriminálka z 80.let o rozkrádání materiálu na stavbáchJak se udí princezny - Příběh ze života pedofilního kanibala21 gamů - Psychologické drama z Wimbledonských kurtůOy Story: Příběh hraček - Dramatický film z prostředí ortodoxních skinheadůOdházení - Dokument o úklidu sněhu na Pražském hradě
Duke650 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje.V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla ve skříni svého syna, ukryje svého milence do téže skříně.V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?"Muž odpoví: -"To teda je."Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček."Muž: -"To je fakt bezva."Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?"Muž: -"Ne dík!"Chlapeček: -"Venku je můj otec."Muž: -"Tak za kolik?"Chlapeček: -"250 dolarů."Za pár dní se situace opakuje.Chlapeček: -"Je tady tma,co?"Muž: -"To teda je."Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici."Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?"Chlapeček: -"750 dolarů."Pár dní nato otec povídá svému synovi:"Popadni svou baseballovou rukavici,pojď ven a zachytáme si."Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici."Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?"Chlapeček: -"Za 1000 dolarů."Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl.To je mnohonásobně víc, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!"Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře.Chlapeček: -"Je tady tma,co?"Kněz: -"Kurva nezačínej s tím zase."
Lamiczka Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Dva údržbáři: "Dej mi francouzák.....Klíč, ty kreténe!"
tombed Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vTLInBfuGrY
Horhe Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Tohle teda do vlákna Humor nepatří, bo to není k smíchu ani trochu, ale nevím kam jinam to dát.Každopádně sraček už jsem viděl hodně, ale tohle je mimo stupnici.http://www.youtube.com/watch?v=Hnh62b2a4GI
utrejch Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Tohle teda do vlákna Humor nepatří, bo to není k smíchu ani trochu, ale nevím kam jinam to dát.Každopádně sraček už jsem viděl hodně, ale tohle je mimo stupnici.http://www.youtube.com/watch?v=Hnh62b2a4GIAle todle vtipny je:
Horhe Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 OMFG Koukám, že to je celkem známá perzóna, dokonce byl i u nás v Liberci. A vypadá to, že má jenom jedny kalhoty.
cody Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Ze by bozihodove teplaky?Ten me rozsekal... tak prisernou hudebni prudukci jsem dosud nevidel.
freshkuba Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Tak jsem se málem po.... smíchy. Nechal bych se jím provézt, ale nečekat to.... prank s ctyrnasobnym vitezem NASCAR - prijde jako obycejny chlapek do bazaru a prodavac ho premluvi na test drive s 2009 Chevy Cameo... moje nejoblibenejsi fraze je 'it's got some power, so you just get a feel for it' :-) http://www.youtube.com/watch?v=Q5mHPo2yDG8&feature=player_embedded
F.B. Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Ze by bozihodove teplaky?Ten me rozsekal... tak prisernou hudebni prudukci jsem dosud nevidel. Ze by bozihodove teplaky?Ten me rozsekal... tak prisernou hudebni prudukci jsem dosud nevidel.Ešte i Wich ho sundal Nj, tento šmejd sa vraj živý rapom :DDD F.
sureshot Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 to video som si pozrel, toto nerobte chalani, alebo zalozte sekciu trapnosti alebo ako na okounovi nevtipne vtipy?do humoru to fakt nepatri
SCIFI Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 https://www.youtube.com/watch?v=sf7yx9rEj2c
SCIFI Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 a co teprv sám veliký MAJSTER SLOVAAAA, má tam toho vís a stojí to za to
F.B. Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 najlepší raper z Košíc (dokonca lepší ako sám veľký HEeLicOo) a prvá z českých hviezd v Superstar...Anička Dajdou :DDD http://www.youtube.com/watch?v=0cPEbgEDcbw F.
tombed Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Jak už psal sureshot, nechcete si na tyhle zrůdnosti založit separátní vlákno? O humoru to fakt není
Doporučené příspěvky